FIV in Ungaria 16

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiara: Multa,multa bafta, sa ai rezultate foarte bune la stimulare!

Magduta: se apropie si la tine...multa bafta si voua!Sa dea DD sa fie o reusita din prima!

Pussi,Irlandeza: of,tare rau este sa asa mult.Stiu cum e,ca sunt predispusa la indigestii si cand fac cate una, cate trei-patru zile si nu mananc nimic,de ajung in perfuzii.Va dati seama atunci cand voi fi gravi? Cred ca-mi " cumpar" instalatie de "perfuzat" la domiciliu. Sper din suflet sa scapati cat mai repede de aceste greturi si sa va puteti bucura de sarcina, asa cum ar trebui!

Cornelia, Ioana: haideti fetelor,curaj,ca data viitoare trebuie sa fie bine si pentru noi!

Liana:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Scamiy sa imi scrii ori aici ori pe Pm numele intreg va sa te pot programa. Iar cu cm stiu sigur ca mi-a zis dr-ta ca daca vine in ziua respectiva pina la orele 11 dimineata se considera z1 de vine duap 11:00 se considera z1 ziua uramtoare.

Pis cum adica dr-ta e in concediu??? si eu ce ma fac saptamina viitoare sau urmatoarea de nu ii acolo???

Nusy merci mult sa te auda DD

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Zoriii ia asculta tu un pic la olteanca..eu ce sa mai zic mama?sunt la a treia si toate pierdute mari..ce sa fac?daca imi plang de mila rezolv ceva?daca ma inchid in mine rezolv ceva?ii mai aduc inapoi?te rog din suflet nu mi'o lua in nume de rau..dar TREBUIE sa mergem INAINTE..nu sa uitam pentru ca asta nu o vom putea uita niciodata..doar ca trebuie sa mergem inainte cu si mai mult optimism si VOM REUSII!!! ai incredere in mine..nu am avut ocazia sa te cunosc personal..dar simt ca te cunosc de'o viata..si promit solem ca atunci cand voi ajunge pe acolo nu scapi..incep sa tipppp pana te scot si din casa te puppp ca tareee draga imi esti.
scamiy da asa e abia astept dar cu surprize nu voi veni..inca..eu mai am de asteptat ,,din pacate..dar sper din tot sufletul ca tu sa vii burtoasa
legaturilorrr va puppp..super colul..
andicu sa ma anunti cand esti gataa..ca ma supar daca nuca io trebe sa tip cel mai taremacar ca oi speria si Bucurestiul ai grija ca poate oi fi in zona atunci..si sa vezi galerie..
irlandezooooo ma bucur ca bebe e bine..sper sa scapi cat mai repede de greturi..te puppp
nusy.magduta va pup
Pisssssssssssssssssssssss tin pumniii stransi..stransii..iti doresc din tot sufletul sa reusesti..asa cum zice pussi si io zic tot asa..mai stai ca nu'i bai..te pupppp
vaz ca tip bine asa ca incep din nou ..poate..poate...
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Buna dimineata de al Cluj !
Sa aveti o zi superba si un weekend exceptional.
Va pup pe toate, nu va insir ca nu as vrea sa omit ce cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pis, si eu tin pumnii stransi taare! si ma rog sa dea Domnul sa reusesti! sunt sigura ca o sa ai puiuti frumosi! si eu zic sa stai o saptamana. Eu tot dupa o sapt. am plecat la Cta si am tot citit ca nidarea se face pana in a5a zi dupa ET. Hai ca abia astept sa te pun pe listuta la !!
Si sa stii ca si tu o sa fii tare frumoasa, indiferent de kg si burtici!

Liana , o sa te anunt, stai linistita! si daca te nimeresti in BUc te astept cu placere sa ne faci o vizita la spital! si-ti mai spun ca tare pt cum gandesti si cum pui problema! asta e cheia reusitei! si eu tot asa am gandit, ZoRI ia aminte! si mi-am vazut visul implinit pana la urma!

Irlandeza, apa minerala cu lamaie? saratele, biscuiti sarati la capu' patului si pana te ridici sa rontai cativa? sau pesmet... eu tot dau solutii, poate-poate...

toate fetele!

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 20 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pis iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie cu noroc, sa te ajute Dumnezeu!
Maine e transferul, nu? Iti tin pumnii stransi stransi sa se lipeasca bine puiutuii de burtica ta si sa stea acolo 9 luni!

toate fetele!

Ioana

Mergi la inceput

Pis sa ai mult succes miine, sa te ajute DD sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis sunt aci cu pumnii stransi..stransii..
andicu daca sunt in zona nu scapite puppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Poftiti aici la un nou capitol.

Pupici.

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 20 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput