Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

La Multi Ani Constantini si Constantine, Elene si Eleni (daca o exista vreunul sa-l cheme Elen)

Asi sa-ti traiasca frumuselul, mai e un pic si-o sa ai la usa coada de fetite dupa el:)))
Relya hihihi si la noi tot timpul isi fac cuib pasarile da' sota-miu le strica cuibul (desi io fac scandal sa nu) ca zice ca tot se sparcaie si fac mizerie: asta e din 2005, anul trecut le-a fugarit si pana la urma si-au facut cuib intr-un copac:)) si vad ca si anul asta tot in varful copacului sunt:)).
pup fetele frumoasele.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Misto poza. Daca nu le puneti pampers...ce sa va fac?!?

Chiar, puteti sa va inchipuiti o pasare cu pampers???

Mergi la inceput

N-am crezut ca asa ceva chiar exista:
http://www.bird-diaper.com/

pampers pentru pasari

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Super tare, Oana. Eu am zis-o la misto, dar uite

Ma intreb cum or arata pampersii pentru canguri

Sunt cu capu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Am intrat sa vaz ce faceti.Eu sunt putin cam ametita..nu stiu ce am.
Ma lovira intre timp si uratii....azi ziua 4.Luni sunt programata dimineata la Giulesti la ora 8.30 la HSG.Deja imi tataie fundul, desi stiu cum e.

Deseara vreau sa pun niste poze sa ma vedeti in calatorie cu sotul meu.Am fost plecati intr-o vacanta de 1 mai.A fost f frumos.Am fost 3 zile la Mamaia si 3 zile la Bran.Colegele mi-au zis sa fiu relaxata ca poate se prinde ceva.Am fost....am prestat la greu...si...ce daca.Uratii tot au venit.Da ..in fine, ii dau eu de cap si cu chestia asta.
Aseara am fost la ziua celei mai bune prietene ale mele care e gravidutza in 6 luni si jumate.
Si s-a dezbracat la un moment dat sa se schimbe.Doamne ce am tabarat pe burta ei....am pupat-o am mangaiat-o...ce drag imi e de ea.O sa aiba o fetita.
Hai ca m-am cam lungit.va pup si vb mai tarziu.

Mergi la inceput

Uitati am incercat sa pun cateva din poze aici:
http://good-times.webshots.com/album/559079018felnLx

Mergi la inceput

Ah ce faaaaaaaain
Ce misto ca la voi e cald, aici simt ca mai am un pic si dau in depresie nu mai suport vremea asta, cand cald cand frig...da' la genul cand 30 de grade cand zero grade Trebuia sa plecam si noi la sfarsit de saptamana in nordul statului si cand m-am uitat la vreme o sa ploua si o sa fie fo' 10 grade. M-am enervat si l-am pus pe barbata-miu sa anuleze rezervarea (vroiam sa inchiriem o masina)..na, uite asa.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Salutare fetele.Mai ce sa spun...va gasesc pe pag 3?
Nu prea am eu timp sa intru prea des, dar nici voi nu stiu ce faceti de nu prea scrieti...V-a topit caldura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anca (gogosar) sa fi iubita si fericita inca 1000 de ani si visele sa ti se indeplineasca rand pe rand.Asa cum scriam si la evenimente, fie ca anul aceste sa fie ultimul pe care-l petreceti in 2.
O zi minunata azi alaturi de cei dragi tie,
-ici si un buchet imens de

si nu uita sa vi sa dai si tu aici la fete o

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

La multi ani, Ancuta draga. Sa fii sanatoasa si Doamne-Doamne sa-ti implineasca dorinta cat mai curand.

Un brat de pentru tine.

Mergi la inceput