Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimini!
Anca, hai sa fie cu noroc! Doamne ajuta! Tine bine de geanta si pune-o la loc caldut, sa cloceasca puii.
In legatura cu incurajarile, ce sa zic... acuma nu fii si tu asa. E normal sa vrei sa-i spui ceva fetei respective, chiar daca stii ca nu o pot ajuta cu nimic cuvintele respective, chiar daca stii ca nici un cuvant nu e potrivit, dar totusi vrei sa stie ca esti langa ea si ca iti pare rau din suflet. Eu cel putin asa am simtit. Si daca nu ar spune nimeni nimic si ar trece pe langa ca si cum nimic nu s-a intamplat oare cum ar fi? Eh, e greu..., oricum ai lua-o.
MihaelaT, sa-ti traisaca! Felicitari si sanatate multa!
Medeea si tie la fel, ma bucur mult...
Valeeee.........tu stii cat imi etsi de draga? De cand nu ti-am mai spus?

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ancutz sa dea DD ca gentuta ta sa fie cu noroc
Mihaela T sa fie sanatos bb si sa se faca mare-mare.
Medeea sa va traiasca frumusetea de fatuca .
Asi,ce frumos ai vorbit despre copilu' tau, sa se faca repede sanatos si sa va bucure in fiecare secunda a vietii voastre.
Saptamana asta am sarbatorit si noi 15 ani de casnicie, o gramada,veti spune,da...asa e...o multime de ani, care au trecut nici nu stiu cand,eram f tineri,acum nu mai suntem f f tineri,dar ne simtim tineri si cand vedem bobocelu' asta mic cum misuna prin casa,multumim cerului ca ni l-a trimis si ca ne-a schimbat viata,acum e mult mai agitata,mai nemonotona, nu avem timp de nimic,totul e programat...dar asta ne implineste.
Va doresc si voua tuturor sa treceti peste depresii (eu stiu bine cum e,dupa 7 ani de asteptari) si sa fiti in primul rand sanatoase si nu in ultimul frumoase,ca bb sa va gaseasca in forma maxima cand va veni de acolo,din tara bebelusilor (unde se pare ca pe moment traficul se desfasoara puuuutin mai greu).
pe toate fetele

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Multi inainte aime sa fiti sanatosi si fericiti si sa va vedeti puiul mare , la casa lui si sa aveti curtea plina de nepotei !

....si eu fac anul asta tot 15 - uneori am impresia ca asa m-am nascut ...maritata

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca multumesc si pe mine ma enerva cand ma incuraja cineva si imi spunea "ce e al tau e pus deoparte" dar din nefericire e atat de greu sa astepti.

Aime iti multumesc.Si noi facem anul asta "doar" 10 ani de castorie.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mihaela T felicitariiiii
asi la cat mai multi..sanatae lui Razvan..
aimeee "La multi..multi ani"
medeaaaa felicitariii sa'ti traiasca printesa!
va pupp pe toate..
acu ma retrag..sa ma iertati..eu credeam ca fac bine ca va incurajez..nu am stiut ca deranjeaza..mie una mi'au prins bine incurajarile voastre..ok o sa tac..am inteles..
va pupp pe toatee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ia uite de declansa depresia mea
Cred ca s-au adunat mai multe si din cauza asta...
Raluca,de muult nu mi-ai mai spus
Medeea,sa-ti traiasca!
Aime,multi ani fericiti inainte si noi facem anul acesta 12!
Relya,mai frumosi decat ii am???
Gogosico,tot inainte!
Anca,2 litrii de cola ajung
Fulgera afara,tuna,ploua cu bolboroci,vreme buna de si io-s la scirbici!DA oricum sunt in zilele alea,ashea ca...merge un somn!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Mihaela T felicitariiiii
asi la cat mai multi..sanatae lui Razvan..
acu ma retrag..sa ma iertati..eu credeam ca fac bine ca va incurajez..nu am stiut ca deranjeaza..mie una mi'au prins bine incurajarile voastre..ok o sa tac..am inteles..
va pupp pe toatee..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Multumesc mult!
Nu o mai lua si tu asa in tragic.Incurajarile prind intotdeauna bine chiar daca nu sunt dorite.

Noapte buna va doresc!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

TMihaela, felicitari, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios si sa recupereze cat mai repede cu laptic de la mamik.
Medeea, wow,felicitari pt minunea de fetita, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Mirelus,nu poate omu sa lipseasca o zi ca tu il cauti cu interpolul .Unii mai si produc in unele zile, ce sa-i faci,daca ploua si am barbat acasa.......
Si apropo de ploaie, sa stiti ca eu v-am trimis-o ca eu ma saturasem de ea.
Ancutafelicitari pt gentuta si cum zicea si Asi, pune-o bine sa fac nu un pui ci vreo 2
Asi, sanatate multa lui Razvanel
Liana, nu fi trista, ca fetele nu au zis o rautate, incurajarile fac bine la suflet,da uneori par inutile, fiinca desi sti ca multe persoane sunt alaturi de tine, nu pot fi in mom de fata in pielea ta.
Aime, felicitari si la cati mai multi ani inainte.Si eu ca si Asi sunt la 10 ani.10 de cand ne cunostem, 10 de cand ne-am casatorit, pe care-i sarbatorim in august de sf Alexandru.Sa speram ca acesti 10 ani sunt cu noroc, sa fie un an al schimbarilor, pe care deja am inceput sa le facem si sa fie din ce in ce mai bine si pc culminant sa fie bb,ca tot imi da tarcoale al meu in ultimul timp si imi zice ca o sa-l priectam in Mallorca

O seara faina va doresc si gata fug ca m-am lungit prea mult.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

dar nu sunt mama trista...va spuneam doar ca nu va mai zic..am vazut io ca's sarita..acu m'am prins de ceasa ca stai linistite..

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc mult pentru urari, mi-era dor de voi! Nu prea mai am timp de forum, mai intru la piticii de Ploiesti si pe unde mai apuc... Vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine atata vreme, atat de mult mi-a folosit sprijinul vostru pe atunci... Povestea e la povesti de succes, o sa o caut sa o pun aici.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput