Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

AncaW

Nu mi l-am facut singurica. Speram sa invat de la persoana care-mi face injectiile...Dar dupa cum imi tremurau mainile pe fiola de diphereline si pe cea de solvent ...nu cred ca voi putea vreodata sa ma intep singura. Desi tare bine ar fi . Nu as mai depinde de nimeni (vb. Danei )

asi

toate fetele fara deosebire

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Ce mai faceti fetelor?

Eu ma duc imediat sa imi recoltez sange pentru analize si apoi cu rezultatele la endocrinolog.
la toate si o zi super.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hai ca ma apuca sentimentalismul. Relya zicea intr-un PM ca o apuca de la Diphereline, dar io n-am bagat in burta asa ceva...deci, de la ce sa fie oare???

Mai gagici, m-am uitat pe listuta luuunga de la aspirante. Unde-s frate, Ilenya, Irinacodrina, Chi, Ardit, Felicia, Georgiana, Nounou, Gabid, Mirela V, unde ati disparut, dragelor si muuuulte altele???

Imi amintesc cand stateam cu termometru in popou in fiecare dimineata si intram repede pe forum sa scriu. Si ma lumina Anis (care le stia pe toate pe vremea aia), de tot felul de balarii ciudate pe care le beam si le inghiteam, de sutele de teste, de incurajari si lacrimi, de sperante si caderi. .

M-am uitat la pozele din 2004 cu Florypop si Rozi (nici ele nu au mai dat niciun semn).

Mirela, Gogo, Astery, Androixo???

Eheee...hai, mai, ce naiba. Noi am depasit faza cu picioarele pe pereti, termometre bagate adanc si prestat la ore fixe, dar....nu strica sa mai schimbam o vorba sau doua. Macar despre incalzirea globala

Hmm..ce ziceti???

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io sunt aici, stai linistita ca citesc tot nu prea mai ajung sa si scriu ca Filip e in crize non stop. Azi de exemplu ma bucur ca am reusit sa inchid ochii o jumatate de ora INTREAGA!!!
Sunt alaturi de voi si va pup pe toate, va tin pumnii sa va reuseasca fiv-urile si daca nici cand oi fi cu burta mare n-o sa te invrednicesti sa ne vedem o sa te trezesti cu mine la maternitate!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

anca, si eu prin zona. va citesc din umbra aproape zilnic. dar..atat
vad k multe va apucati de fiv..si ma rog sa fie bine si sa iasa cu bebelasi
de tumpi mai stii ceva? ultima oara cand am vb..avea prb cu netu'
oana...miss u
va pup pe toate..k tot m-am urnit sa scriu

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Si eu sunt aici si citesc aproape zilnic desi n-am prea mult timp sa scriu. Anca, m-am bucurat cand am citit ca te pregatesti de FIV si m-am suparat ca iarasi tb sa faci histeroscopie operatorie. Sunt convinsa ca de data asta n-o sa te mai doara. O sa-ti faca anestezie generala presupun. Eu nu am simtit nimic nici atunci nici dupa dar am stat 3 zile in spital... ca oricum sunt acolo ca acasa :( In rest, am amanat FIV ul pt Oct. Incep inhibarea la sfarsitul lui sept (in jur de 21). Pt stimulare o sa folosesc Gonal pt. ca am LH>FSH (3). Ma bucur ca le voi face subcutanat dar nici eu nu cred ca o sa pot sa mi le fac singura.
Sa nu credeti ca am scapat de monitorizari de temperaturi si alte chestii programate. cred ca mi-au intrat in reflex. In plus mi-am pastrat si vechiul medic ginecolog care sustine ca n-am nevoie de FIV si ca pot ramane cu o simpla stimulare. Cum am dosarul pregatit si toate aranjate nu-mi prea vine sa mai aman. In plus nu vreau sa risc sa se refaca polipul. Ce sa mai spun de varsta....
Ma bucur sa vad ca multe din vechea trupa si-au implinit visul si sunt convinsa ca si cele care am ramas o sa reusim. Important este ca suntem ambitioase si optimiste. Va pup pe toate si promit ca o sa mai scriu.
si tuturor.

Mergi la inceput

Asa mai fetelor. Animati-va!

Androixo, credeam ca ti-ai vazut sacii in caruta (ca sa zic asa) si gata...ne-ai uitat.

Mirelutza, nu stiu nimic de Tumpi. Ma gandesc mereu la ea si sper sa-i fie bine.

Adelais, bine ai revenit printre noi. Se pare ca vom fi colege. Daca nu ma intoarce M. pe la mijlocul lui septembrie va trebui sa incep stimularea.
Tu cu cine vei face?

Curios, si la mine cam tot diferenta aia e intre LH si FSH, dar mi-a dat si menogon pe langa gonal. Cand ai facut tu histeroscopia operatorie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si eu citesc tot ce scrieti.
Si mi-e dor de voi.
Si n-am cum sa va uit, pt. ca voi sunteti o bucatica din viata mea.
Si ma apuca melacoliile alea grele...
Dar ma trezesc, si-mi spun: hai graso, la treaba cu tine!
Sunt bine, Razvan la fel - daca ar vrea/putea sa si vorbeasca, ar fi totul minunat. Baiatul meu nu vorbeste, spune doar ma-ma-ma-ma... si asta cand vrea...... o vrea Dumnezeu sa faca vreo minune? Nu ma stiu, doar sper.

Vad ca FIV-uletele se apropie cu pasi repezi.
Va doresc tuturor mult NOROC si SUCCES!
Si sunt aci, in spinarea voastra.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Hai, mai mami, ca e inca micutz. Cand o sa inceapa, o sa vrei sa mai taca.

Si, zici ca esti grasa? De ce oare nu te simt daca tot stai si in spinarea mea?

Iete-te ca am rezolvat ceva azi. V-am determinat sa scrieti. Acu' pot sa ma duc linistita la nani. Si maine poate bag termometru (de dragul zileleor trecute). Dar, nu...nu are rost. Mi-a venit ciclu in seara asta. Si chiar ma mir. Cu spermograma de donator a lui barbata-meu chiar speram sa raman gravida luna asta.

(nu e rasul meu)

Asi, dau comanda de un nou capitol ca urmeaza scoaterea polipilor si o sa am ce scrie.

(nici dintii astia nu-s ai mei)

Mergi la inceput

Revin tot eu.

La Giulesti nu e nimeni la programarile pentru histeriscopie. Toata lumea e in concediu. Asta inseamna inca o luna pe bara.

Dar cine se grabeste??? Io?

Mergi la inceput