Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ma uitam ieri pe lista de la FIV cu cele care au facut la Giulesti si au reusit si, recunosc, Dascalescu are foarte multe reusite. Chiar mai multe decat Cocei. Deci, e ok si ea.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Anca, eu nu sunt pe lista de la fiv, dar si eu am reusit sa raman insarcinata cu Dascalescu.La mine s-a oprit sarcina din evolutie, asta deja e alta poveste.Eu cred ca tine de Doamne-Doamne dupa ce embriologul ii pune pe aia mici sa se iubeasca acolo.
Multa bafta tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragi aspirante, dupa o lunga absenta intru si eu sa va salut si sa va doresc tot binele din lume. Si pentru ca de azi am internet o sa va urmaresc cu drag si interes. Nu v-am uitat si nu am uitat ca am fost 'colege' cativa ani.
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Teodora
29+ Tiberiu si Daria
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Theiutza, mami, ce bine imi pare bine sa te "vad". De mult nu ne-am mai conversat. Cu cine vei naste?

Dana, asa e. Important e sa facem tot ce depinde de noi, ca in rest..

O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Lachi, Thea_m ma bucur sa va " vaz "

danap

azi ...m-am trezit cu fata la perna n-am chef de nica.....

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Prietena mea are 6 "copiluti", din care 5 erau divizati in 4 ieri, unul doar in 2, dar i-a spus ca-s f perseverenti. Erau f emotionati. Insa, tot ieri a internat-o ptr sa s-a umflat, a pus-o la perfuzii si i-a facut Marinescu eco, i-a gasit un ovar de 5 cm si unul de 8cm, va dati seama ce munca pe ovarele alea...endometrul de 13 , i-a spus ca e o reactie la tratament si ca trebuie sa elimine apa, altfel ET nu va avea loc azi.. si i-a mai spus, ca intre hiperstimulare si "prinderea" sarcinii e o stransa legatura neelucidata inca, deci totul e ok. S-a mai linistit si ea si asteapta ET-ul, ptr ca deja simte ca copilasii ei stau singuri . Astept sa ma sune sa-mi zica noutati.
pe toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aime, chiar ca enexplicabila e legatura dintre hiperstimulare si reusita. Dar, merita tot efortul. Sunt sigura ca o sa fie bine. Pe cine are embriolog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Anca, embrionolog pe Cocei, dr e Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Laurica,chiar mi-e dor de tine si vreau sa te vaz!
Aime,tinem pumnii in continuare!
Thea,ce surprizaa!Nu stiam ca ai pereche,ce frumos!
Relya,hai fata frumoasa,fa-ti ziua buna daca nu este de la trezie!
Azi am fost de mi-a luat sange,miercuri rezultatele.Sa videm cum mai stau,cat de defecta sunt!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Anca tot la Moisa am ramas, voi face cezariana, dupa 36 sapt. cand or vrea copilasii sa vina ( sper sa stea cuminti pana atunci)! Ma bucur ca am citit vesti bune despre tine, mult mai bune decat cele despre care stiam ultima data si iti doresc reusita din prima.
Relya, Vale multam de intampinare! Va tin pumnii cu FIV-urile si va urmaresc indeaproape!
Numai zile bune va doresc!

Teodora
29+ Tiberiu si Daria
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput