Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8
Urmeaza vara marilor impliniri!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Raspunsuri
asi spune:
Oana sunt alaturi de tine
.Vroiam sa iti spun ca am o prietena foarte buna care a fost in sitiatia ta insa a reusit sa ramana
dupa ET cu embrioni congelati.Acum e bine si are 8 saptamani.Nu iti pierde speranta!
Androix felicitari!Georgia bun venit si o viata minunata!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Oana_B spune:
asi, you're sweet.
Felicitari prietenei tale
, e o veste buna.
Si eu bantuind pe forumurile americane tot cam asa inteleg, primul FIV e noroc sa iasa din prima e foarte mult stres, la FET nu mai sunt multe medicamente si nici stresul asa mare.
pupaceli la toate fetele.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
valentinag spune:
Anca,am citit din urma si m-a apucat plansul,plang in hohote ca proasta,am ramas 3,noi trei si eu tot raman,azi mi-a venit!Simt ca nu mai pot....
Natalia,felicitari din tot sufletul!
Ma duc sa bocesc in continuare....
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
flori76 spune:
Vale,nu mai plange,iubita!
Stiu cum e ziua 1,e naspa rau,fir-ar sa fie!Sunt convinsa ca Dumnezeu are un plan si cu tine,Anca,Tumpilina,Oana,Asi.. si,sper si cu mine si cred ca intr-o buna zi..ne vom bucura si noi de un test de sarcina pozitiv(Doamne,cat imi doresc sa vad unul,off),de burtica,de planuri cu bb....
Va pup pe absolut toate,fetele mele dragi!Fruntea sus,sigur intr-o zi ne vom implini visul! Cu Dumnezeu inainte! 

Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Liana30 spune:
aloooooo???????ce'i cu starea asta???ha??
stati mama linistite ca vom reusi si noi pana la urma..ia sa vedeti..
va pupacesc pe toateee..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Oana_B spune:
Vale 'ai sa-ti dau o imbratisare <==
==> [asta-i reproducere la emoticonul ala de pe yahoo messenger]
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love
pink!
gogosar spune:
Buna fetele.Nu am timp prea mult, dar promit ac revin maine, sa va scriu mai mult.
.
Am intrat numai sa va spun ca azi dimineata la 10.30 Mihaela T a nascut un baietel prin cezariana, mai devreme de cat trebuia, din cauza problemelor.Dar bb e sanatos si are 1750 gr.
valentinag spune:
Hai ca azi m-am trezit mai bine,nu's ce am avut aseara,eu de obicei nu cad asa in depresie.
Oana si eu tie!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Anca Wish spune:
Ia uite-o si pe Vale. A apucat-o boceala. Femeie, sa bei multa apa ca sa nu te deshidratezi(mereu ma incurc in cuvantul asta...asa se scrie?
)) din cauza atator lacrimi. Ia uita-te tu pe lista aia luuuuunga de aspirante si o sa vezi cate sunt ca noi. Io vorbeam de noi 6,7 care ne-am intalnit prima oara si din care am ramas negravide
3. Hai ca diferenta nu e asa mare. Of, of, of...ce o apuca melancolia, frate.
Io am facut azi actele si am luat banii. A fost haios. II spuneam sotului meu ca in geanta mea stau copii nostri
si sa nu-i zgaltaie prea tare. M-*am uitat cu mare speranta la banii aia..
si mi-au cam dat lacrimile (sentimentala fraiera ce sunt), dar io am baut multa apa azi, da, Vale????
Sa pup io prietenele mele dragi!