Daca cunoaste cineva o mamica care nu are nasi pentru baietelul ei, v-as ruga sa-mi fiti aproape si sa ma ajutati sa-l cunosc pt. a-i fi nasica !
Am si eu 2 baietei: Andrei de 4 ani si Stefan de 1 an, sunt o mamica implinita, si mi-as dori sa retraiesc bucuria botezului unui copil si din alta postura,
Rorosu
quote:
Initial creeata de ROROSU
Daca cunoaste cineva o mamica care nu are nasi pentru baietelul ei, v-as ruga sa-mi fiti aproape si sa ma ajutati sa-l cunosc pt. a-i fi nasica !
Am si eu 2 baietei: Andrei de 4 ani si Stefan de 1 an, sunt o mamica implinita, si mi-as dori sa retraiesc bucuria botezului unui copil si din alta postura,
Rorosu
Fara conotatii ! Doar ca daca n-am stiut sa facem decat baieti, n-am vrea sa stricam obiceiul !
Sincer, cred ca mi-e teama de o posibila finuta ... sa nu-mi faca pofta si de-o fetita !
Gasesc ca esti insarcinata si iti urez o sarcina "usor de dus", o nastere usoara, un baietel sanatos de care sa te bucuri ...
Dar de ce intrebi ?!?!
Rorosu
Multumesc pentru urari. Intrebam pt ca mi s-a parut putin ciudat ca n-ai spus: ajutati-ma sa botez un copilash si ai zis: ajutati-ma sa botez un baietzel...dar am inteles ce zici. Mi se parea discriminatoriu pt fetitze, care si ele sunt tare dragalashe si asteapta sa fie botezate . Daca aflu de vreun baietzel care are nevoie de nashika te anunt!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 28
ce frumos din partea ta ca vrei sa fii nasica !Bravo!
si eu vreau si cred ca multe mamici ...
insa noi am fi spus altfel acest anunt : ne oferim sa fim nasicute!
iti doresc sa te aleaga cineva , dar mai lasa si tu egoismul asta , nu te mai gandi numai la tine ! (,, ajutati-ma'')
numai bine,
mamica de baiat