Internare in spital in CIC

Internare in spital in CIC | Autor: Alexa Ioana

Link direct la acest mesaj

se poate beneficia de servicii medicale gratuite in CIC ? si daca da, cum imi dovedesc calitatea de asigurat pe perioada concediului de ingrijire copil ?
cineva imi zicea sa duc cuponul cu care primesc indemnizatia. imposibil, fiindca o primesc pe card...
in curand voi afla daca trebuie sa ma operez. si daca da, nu prea mai pot astepta pana in august cand ma intorc la serviciu...

va multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ar trebui sa ai acasa decizia de intrare in CIC, cred ca ar trebui sa fie suficient...eventual duci un extras de cont de la banca, sau conventia incheiata ptr a primi banii pe card, banuiesc ca ai asa ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aaaaaaaaaaa.... nu am nici o conventie ...
si decizia aia e de la serviciu, nu ? prin care se suspenda contractul de munca...
crede'ma, atat de rapid s'a intamplat totul anul trecut cand a venit alexa acasa, ca efectiv habar nu am...
toate etapele juridice au fost parcurse cu maxim de concentrare, dar astealalte "probleme" le'am rezolvat mai mult mecanic...
trebuie sa sap printre hartii. multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Decizia de intrare in CIC nu e de la serviciu, e cea primita de la Min Muncii si Solidaritatii Sociale. Trebuie sa o ai acasa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

atunci sigur nu o am. nu am primit asa ceva... ciudat, pentru ca am fost aici la Directia Muncii si totul e in regula la ei...
o sa ma interesez...
multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu stiu ca pensionarii care isi iau pensia pe card pot cere de la Posta cuponul de pensie. Intreba eventual despre asta, dar si despre problema ta la 2509020 sau 2509021 ori 2509022 despre cupon, dar si despre felul in care iti poti demonstra calitatea de asigurat la spital.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Incearca si tu sa ceri o adeverinta de la serviciu in care sa scrie ca esti cu contract suspendat pana la data de.... pe motiv de CIC. Dupa capul meu ar trebui sa fie suficient. Sanatate!

Poze

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri !

sper sa pot rezolva pana la urma...

Mergi la inceput