inmatriculare masina noua
ne-am luat masina noua si trebuie sa o inmatriculam..problena e ca ne-am incurcat un pic in etape..am mers mai intai la RAR pentru secretizarea cartii de identitate a masinii..si de aici nu stim incotro sa o luam..si mai ales cum e cu taxa de prima inmatriculare..unde se plateste? mergem mai intai la administratia financiara sa o declaram si sa paltim impozitul sau mai intai o inamtriculam in udriste?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Raspunsuri
Ana68 spune:
Megbeng,sa stapaniti sanatosi Yarisul,la cati mai multi km cu ea,fara nici o problema....Uite un link,sper sa te ajute cu ceva...
http://www.phg.ro/stire.php?id=6326&cat_id=40
Noi am facut inmatricularea printr-o firma de inmatriculari....mai simplu.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
http://www.clubtoyota.ro/forum/index.php
Eu activez aici...poti intra sa iti creezi un cont si la ce vei intreba sigur vei primi raspuns.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
BraveGirl spune:
Taxa de prima inmatriculare se plateste la trezoreria de sector. Vezi ca trebuie sa mergi tu cu un formular deja completat si calculata suma la cursul euro din octombrie 2006. Altfel nu poti sa platesti.
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Tot eu...vezi ca se gaseste respectiva calculatie pe site-ul ministerului de finante. Trebuie sa mergi si la CEC/banca sa platesti taxa de certificat auto si taxa de inmatriculare. Apoi mergi la Udriste sau pe langa RAR si iei tipizatele. Dupa ce le dactilografiaza tanti de acolo (costa vreo 8 RON) mergi la directia taxe si impozite si platesti impozitul. Apoi mergi la Udriste, platesti mai intai placutele si apoi depui dosarul pt inmatriculare...parca ai nevoie si de niste timbre fiscale la taxe si impozite, nu sunt sigura.
==========
Corina
Albumul meu
codruta_grg spune:
quote:
Initial creeata de megbeng
ne-am luat masina noua si trebuie sa o inmatriculam..problena e ca ne-am incurcat un pic in etape..am mers mai intai la RAR pentru secretizarea cartii de identitate a masinii..si de aici nu stim incotro sa o luam..si mai ales cum e cu taxa de prima inmatriculare..unde se plateste? mergem mai intai la administratia financiara sa o declaram si sa paltim impozitul sau mai intai o inamtriculam in udriste?
De ce nu s-a ocupat firma d eunde ati cumparat masina de toate treburile astea? Contra cost, normal, dar cred ca te scutea de muuulte drumuri..
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
megbeng spune:
pentru ca am cumparat-o din suceava si no locuim si o inmatriculam in bucuresti, nu aveau cum sa se ocupe cei de la toyota...