Domenia credit?
Doresc sa fac un credit ipotecar. Deoarece veniturile lunare sunt mici, singura care ne ofera cei 20mii euro e DOMENIA CREDIT.
Oare e sigura aceasta firma pe piata? Ma tot gindesc care varianta e mai buna?O alta banca, care nu imi da atit imprumut?
Raspunsuri
claucia spune:
Draga mea, departe de mine sa fac reclama insa sa stii ca eu am credit la ei de aproape 3 ani. Foarte foarte bine ne intelegem cu ei, noi i-am ales in prima instanta pentru ca nu eram casatoriti (intre timp ne-am casatorit) si ne acceptau veniturile combinate mie si viitorului sot.
Dupa parerea mea sunt extraordinar de profesionisti, s-au tinut de cuvant intotdeauna si acum 3 luni ne-au scazut dobanda procentuala cu 4 puncte pentru ca au fost preluati de GE (General Electric divisia Money - care este printre cele mai mari firme din lume dupa capitalizare bursiera).
Fata de colegele mele care au credite la diverse banci (BCR, BRD, etc si nu primeau scrisorile, nu primeau anunturile de marire a dobanzii chiar!!!) si au avut numai probleme, vreau sa spun ca sunt super multumita. Sunt extraordinar de corecti si profesionali.
Ti-i recomand cu caldura.
Desi eu sper cat de curand sa platesc creditul sa scap!
29+ Alessia Maria
bb mic
TOMALAVINIA spune:
claucia, merci ptr raspunsul prompt! Toate din lume ptr voi!
Nastere usoara iti doresc si sa cresteti mari! (va fi fetitza sau baiat?)
Gaby spune:
Am din sept. credit ipotecar si sunt super multumita...mai bine nu se poate pe piata bancara mioritica! in plus au scazut dobanda si mi-a scazut si rata cu 30 e...::)))
Eu zic sa mergi pe incredere!
Acum depinde si ce vrei citeste asta, ca de ex. Alpha bank a scazut avansul, fiind singura banca aprobata...si exista niste avantaje greu de neglijat
http://www.bankingnews.ro/banci/studiu+de+caz%3A+avantajul+cert+ale+creditelor+relaxate
Succes!
Cu stima,
Guestus spune:
E prima data cind vad oameni ce au de dat bani inapoi si sint fericiti cu banca ce le-a dat creditul.
nana_sim spune:
Subscriu si eu la cantitatea de aprecieri stransa pana acum. Si noi eram un caz special din cauza starii civile incerte si a veniturilor adunate din jdemii de parti. Am primit banii, ne-au scazut dobanda, acum ne roaga cu o extindere a sumei fara reanalizarea dosarului, imi trimit regulat corespondenta cu schimbarile la dobanda, alte produse, urari de srabatori samd. Ma simt un client respectat.
claucia spune:
Cu multa placere Tomalavinia, o sa fie o fetita. Suntem deja in saptamana 30!
Da, Guestus, si pe mine ma mira, inseamna ca sunt cu adevarat buni si nu doar asa mi se par mie. Uite in sfarsit ceva pe piata romaneasca de care sa ne bucuram.
Nana_sim, si mie mi-au scazut rata cu 20 E pentru ca mi-au redus dobanda si mi-au oferit un credit de nevoi personale fara nici o alta garantie si destul de substantial nu cum se acorda in general un credit de nevoi personale.
Clau
30+ Alessia Maria
bb mic
Mickyyy spune:
yeap, si noi avem tot de la ei, subscriu la tot ce-au spus fetele inainte, mi-au scazut rata la credit, mi-au trimis instiintari de tot felul, urari de sarbatori, raspund foarte prompt la mailuri, au fost super ok pana acum.
Spre deosebire de BCR care cica-i banca mare, pe langa dobanda care culmea, e mai mare cu vreo 3 procente ca la Domenia (pentru acelasi tip de credit, nevoi personale) si o modifica in plus cand li se nazare fara sa anunte, nu se sinchisesc sa te mai bage-n seama dupa ce ai luat banii. Cu greu am gasit o persoana de contact acolo, cu care mai mailuiesc o data pe luna sa vad daca nu cumva mi-au facut bucuria sa-mi modifice iar rata fara sa anunte. Dar asta dupa o gramada de masiluri trimise si ramase fara raspuns (nu zic ca la telefon daca reusesti sa prinzi pe cineva in primele 10 minute, te poti declara un maaaare norocos).
Asa ca cel putin deocamdata, Domenia e mult mai ok. Si sunt foarte flexibili, daca eu, cu salariul minim pe economie pe cartea de munca (dar cu dividende, intr-adevar) si in CIC pe deaspura, si bineinteles necasatorita, am reusit sa obtin credit de la ei destul de usor, plus ca s-au ocupat si de restul procedurilor tot ei (au vorbit cu notarul, cu evaluatorul, etc), toata admiratia!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
TOMALAVINIA spune:
Va multzumesc tare mult ptr ajutor! Noi am depus dosarul miercuri asa ca mai avem de asteptat un pic pina aflam daca ne aproba creditul. In 7 zile de la depunere ar trebui sa stim ceva.....Speram sa ne aprobe.
Multa sanatate si sa va traiasca copilasii!!!
carmen spune:
Sotul meu se ocupa cu intermedierea creditelor bancare si mi-a spus ca e foarte OK Domenia Credit. In plus, mai mult ca sigur si noi o sa ne refinantam la ei un credit pe care il avem acum la alta banca.
Succes
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Rodica spune:
Multumesc fetelor!
Am fost si pe la ei, cu aprecierile voastre, ma gandesc serios si la varianta asta!
Cu mult drag,
Rodica