FIV 119

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Anca daca imi aduc bine aminte mie mi la dat de loc. Oricum completezi formularul si poti beneficia de reducerea de 5% pe loc daca vrei sa cumperi ceva.
P.S.: Menogonul daca nu il au in stoc il aduc pe comanda (cu un avans,evident) de azi pe maine.Si daca vreti sa il procurati de acum pt in toamna aveti grija la data expirarii, eventual spuneti farmacistei inainte.

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Rami multumesc ca m-ai luminat ! Citesc de atata vreme la capitolul asta, iar acu cand intru si eu in hora ...imi dau seama ca n-am retinut mare lucru.

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc, Anto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

cu pasi repezi ma apropii si eu de Cryo-ET si deja stress la maxim
duminica facem ET nu pot decat sa sper ca vor rezista si o sa avrem ce transfera.
va pup pe toate
si bafta celor care sunt in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra, Madalina28, pussi, Rami73 multumesc frumos de urari! Va invit pe toate la o felie de tort si virtual sau live, cum doriti!
Am votat si eu catelul!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Nusy, felicitari pentru cei 4 puiuti!
Ioana, La multi ani!
Am votat si pisicul si catelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ioana ai grija la ce ma inviti, ca-s pofticioasa tare si chiar vreau tort...

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelia spune:

Dragele mele, n-as fi crezut ca asteptarea rezultatului poate fi atat de grea Sunt in ziua a 6-a de la ET.

Sunt irascibila si ma aprind din orice.
Nimic nu-mi convine, sunt sensibila, plang mult mai usor si aproape din nimic.
Ce sa fac? Si voi ati fost/sunteti la fel? Sa fie din cauza abstinentei? Ca adevarul e ca mi-e teama sa , daca ii deranjam pe cei mici? Voi ce spuneti? Sunt dusa cu pluta?
Maine sper sa fie o zi mai buna, ca e liber aici si poate plecam undeva, sa mai uit de toate.

Multi pupici si felicitari celor care au reusit.
FIV-ar sarcina usoara, cum spunea cineva in capitolele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ioana, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si burticoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Ioana, La multi Ani, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visele.
Relya, ai dreptate, e doar lista nu si explicatia. Sorry.
Angelia, noua celor care ne 'tratam' la Giulesti, ne da interzis la pana dupa test. Tie nu ti-a zis nimik dr. in sensul asta?
Daca stai sa numeri minutele si zilele pana la test, o sa te stresezi si nu iti face bine, asa ca mai bine relaxeaza-te, bucura-te si profita de perioada asta cand trebuie sa fi rasfatata si gaseste-ti o preocupare care sa te faca sa uiti. Stiu ca-i f. greu dar macar incearca. Multa bafta si sa fie cu ochishori.

Mergi la inceput