FIV 119
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
nusy spune:
Olteanco, Flori, Dany:
Dany,eu de la diphereline n-am simtit absolut nimic..la fel si la gonal. Adica faceam tratament dar nici nu ziceam ca fac.Chiar ma intrebam daca-si fac efectul.Daca tu te simti rau,inseamna ca depinde de fiecare organism in parte...imi pare tare rau ca suporti greu...dar trebuie! Cat despre progesteronul injectabil,pontul este sa o rogi pe una dintre fetele care fac FIV la Szeged sa iti aduca( eu asa am procedat).Problema este,insa,ca am inteles ca s-au smecherit si ungurii,nu mai vor sa dea daca nu e reteta de la dr.Zadori( pentru ca se gaseste la o singura farmacie,care are contract cu clinica de FIV si furnizeaza pentru ei...si le e teama ca nu le ajunge stocul daca dau asa,pe orice reteta venita din Romania).Eu l-am luat prin februarie si atunci se putea,desi si atunci nu mi-au dat toate 20 fiole,cat erau pe reteta, ci la jumatate, adica doar 10 ( au zis ca atat pot sa dea)..dar decat deloc am zis ca sunt bune si astea. Totusi,te poti interesa la fetele de la FIV la Szeged daca se mai poate.Pupici si multa bafta!
Nusy
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Relya spune:
dragele mele, am ridicat rezultatele de la hormonale facute saptamana trecuta ( ziua 2 a cm) si le transcriu mai jos :
FSH - 5,86 (2,9-12)
LH - 2,94 (1,5-8)
PRL - 15,61 (5-35)
Estradiol - 42,10 (<18-147)
Testosteron - 0,47 (0,1-0,9)
Ce parere aveti ? Mie mi s-a parut suspect de mic FSH-ul si m-am uitat pe analizele mele din anii trecuti. In 2004 FSH-ul era 10,20 ( nu mai stiu in ce zi a cm ) iar in 2005 - 6,30 ( ziua 3 a cm ).
In 2005 am descoperit ca si val. TSH ( hormon de stimulare tiroidiana ) era usor crescuta. Am fost la endocrinologie - , am mai facut niste analize si mi s-a prescris eutyrox. Am luat un an si ceva ( la 6 luni imi testam TSH-ul ) dupa care din ian. l-am oprit deoarece atunci imi iesise val acestuia sub limita. Acu e ok. Se poate sa ma fi reglat ? toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Mie imi par bune, Relya. Esti in grafic, ca sa zic asa.
Eu le iau maine si sper ca la sfarsitul saptamanii sa le fac si pe celelalte.
M-am programat la Cocei pe 5 iunie (atunci am gasit loc).
Povestea mea suna cam asa:
Infertilitate secundara. De 8 ani am intrerupt anticonceptionalele si de 5 ani am inceput investigatiile. Am facut histeroscopie (aveam polipi care intre timp au reaparut), laparoscopie acum 2 ani(trompele erau obturate si cred ca aderentele s-au format din nou), dozarile hormonale au fost bunicele in decursul timpului cu exceptia progesteronului, 3 inseminari artificiale nereusite, TPC negativ, spermograma bunicica (astenospermie acum 2 ani).
Sper sa fac FIV in septembrie in formula Cocei-Marinescu.
Bafta tuturor!
Aldolina spune:
Nusy, tin pumnii pentru puiuti sa se dezvolte frumos.
Progesteronul injectabil l-ai facut in ziua punctiei (2 fiole) si apoi continui din doua in doua zile pana la test? In afara de injectabil cate utrogestan ti-a dat pe zi?
Danyalo, incearca sa nu te stresezi in perioada asta si cea ce va urma, pentru ca nu ajuti organismul. Si eu la primul si al doilea FIV cand am facut dipherelin aveam tot felul de stari ciudate, bufeuri, ameteli, slaba tinere de minte (care in mod normal nu ma caracterizeaza), intepaturi (de vrea cateva ori am avut niste junghiuri in spate de parca mi-ar fi infipt cineva un cutit, nu mai puteam respira, am vrut sa chemam salvarea dar mi-a trecut). Nu vreau sa te speri dar sa sti ca orice stare ciudata poate fi de la injectii. Unele persoane poate nu au nici un fel de reactie, se pot simti foarte bine, depinde de la individ la individ. Dar ce conteaza toate astea cand sunt pentru un scop atat de nobil?
Teli, si eu am avut pete maronii trei saptamani dupa al doilea FIV. Este o dereglare, va trece cu siguranta. Rabdare si incredere.
Pussi, felicitari pentru titilici din burtik etajata.
Antosit, Zouzou,
Aurel Cris, spor la injectat in continuare, sa fie cu mult noroc.
Madalina28, Cri86, Andrada, Mirela1, Kitta, Kora, Rami73, MOana, Monilans, Doris, Sheri, Adhnana, Melu, Miki, Cellu, Andicu, Galuscuta, Delfi, Adina, si toate fetele si numai bine.
Relya spune:
Stiu ca ati scris dar nu mai tin minte ... cat trebuie sa fie raportul FHS/LH ? la mine iese 1,99...
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Moniland spune:
nusy, iti tin pumnii sa fie bine in continuare.
Dany, dipherelinul iti da stari ciudate. Faptul ca ai bufeuri de caldura e foarte bine. E unul din semne ca isi face efectul inhibarea. Dipherelinul te aduce intr-o stare asemanatoare cu menopauza. Succes mai departe!
Anto, Zouzou, Aldolina, inca un pic.
Pussi, bravo pentru Titi si parterul si etajul
. Cu burtica cum stai, a mai crescut?
. Deci experimentezi noul look, cel de mamica cu parul scurt
?
Relya, rezultatul analizelor e super. Faptul ca fsh-ul e mai mic inseamna ca stai bine cu rezerva de ovocite. Te-ai reglat
Telieu nu am avut pete maronii, dar mi-a intarziat CM 45 zile. Asa ca tot dereglare se cheama. Sa vad urmatorul CM la cat timp imi vine. Of, Of..
Monica
madalina28 spune:
Aldolina,Zouzounaki,Antosit mai aveti un pic si o sa afleati ca sunteti mamici
Delfi felicitari, sarcina usoara!!!
Va rog dc vreti sa-mi votati si mie cainele are 11 ani si il am de la trei saptamani e tare simpatic il cheama REDY: http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics.
Va multumesc.
Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...
antosit spune:
Buna dimineata!
Eu ma pregatesc sa plec la scarbici, dar am intrat sa va pupacesc si sa va spun ca azi in ziua 6 de la et sunt inca bine!Daca
nu m-ar fi trezit azinoapte la fiecare intoarcere acum puteam zice ca sunt fresh...dar asa sunt cam
, macar sa fie de bine...
Teli si eu la primul fiv m-am reglat cam dupa al doilea CM, asa ca stai linistita ca sigur este dereglare!
Relya si eu sunt de parere ca sunt bune analizele, bafta in continuare!
Nusy de un hop ai scapat ma rog pt. voi sa aveti embrioni de calitate care sa se lipeasca bine de burtica ta si sa va vedeti visul implinit!
AncaWish Doamne-ajuta ca speranta sa se transforme in realitate!
Aldolina tu maine faci testul?Daca da....!
Pussicilor ce mari v-ati facut!!!Ma bucur ca sunteti bine tot asa sa o tineti!
Zouzoule da de azi incep serviciul, sigur ca am sa ma protejez si am sa am grija de burtica dar nici in casa nu mai suport sa stau.Randul trecut am stat 2 saptamani ca o ... zana si nu au vrut sa stea BB-ii cu mine, acum daca ii invat cu greutatile de mici poate ca le va placea!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
pussi spune:
monide azi o sa fiu pustoaica gravidoasa! Burtica nu se vede...cine nu stie nu observa. Cu kg. sunt la -2 fata de ziua testului! Important e ca se dezvolta normal...Titi parter e in grafice pt. varsta lui si Titi etaj e mai baban, am avut noroc cu elevitul luat ....
PUSSI
![](gravida.gif)
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
E normal sa fie diferente intre ei!
Maine ma tund scurt de tot!
va pupam pe toate
PUSSI9+
Unde te tunzi Pusisor? Doar n-ai fost
![](afro.gif)
![](help.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sa-ti traiasca bebicii, si sa creasca frumosi si destepti!
Zouzou, Anto, bafta in continuare, mai aveti un pic si se confirma!
![](bis.gif)
IoanaTugs La Multi Ani
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Pustoaica mea are 125gr si 10cm, cat o fleicuta de gratar, io zic ca seamana cu mine - e in eco cu gura mare!
Shery
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
my precious
eco-uri
burticuticuta