Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Fetele sper ca nu deranjez pe nimeni ca spun ca mai mergem la manastire sau biserica. Sa nu credetzi ca sunt eu prea credincioasa sau gandesc ca alti nu or fi. Ideea este ca mie imi face placere sa merg, Casandrei nu mai spun, si cum merge maicamea(de obicei) mergem si noi. In week mergem de obicei toata fam si cu bunicii(parintzii mei).

Adriana voi suntetzi singurele in cursul sapt acasa?

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Andreutza eu cred ca-i ok totul...V-ati distrat frumos tare.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Asa am o stare de kk-o

Dana

Mergi la inceput

Dana de ce? daca nu sunt indiscreta...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Da Dana de ce ? Poate ti-e dor de bb mic ?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Nu stiu de ce,de dimineata mi-a zis asistenta aia pe care eu o 'iubesc' de la Paul la gradi ca are rosu in gat,m-am uitat si eu si intr-adevar pe amigdalita din stga e rosu,curios ca el nu mi-a zis nimic,am sa vad azi care-i treaba si sa-i dau ceva de gat sa ia.

Au venit si ai mei pe la mine,m-a citit mama ca-s cu fundul in sus,a zis ca daca stia nu mai venea ,efectiv nu stiu ce am,poate daca iau 'una mica' revin la starea initiala ,nu mai zic ca m-a enervat si asta mica

Andreutza cred ca si tu iti faci prea multe probleme cu alunitele astea,ai sa vezi ca o sa fie bine pana la urma!

Ana nu e nici o probl ca ne zici de manastiri,eu chiar imi doresc sa ajung pe la ele,nu ca as fi f credincioasa,dar e bine de mers din cand in cand!

Hai ca editez:am facut o pauza de la baby enstein!
Criss nu mi-e dor de nici un bb mic,cel putin nu in mom asta,mi-e de ajuns astia doi,ca-mi manaca ficatii zi de zi
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

lunna tu vrei bataie?asa se incepe saptamana?cu starea asta?
nu vezi ce frumos e afara?capu sus ca imediat cobor armata din pod

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bai da' ce somn mi-e!!!!
Dana, ia vezi! Cred ca tu ai nevoie de o schimbare...poate un week-end undeva fara copii, doar in 2? Sau un concediu... Mai am si eu zile din astea, doar ca la mine-s cam rare, din fericire! Mie nu-mi trebuie prea mult ca sa fiu multumita! Sper sa-ti revii cat de curand si sa fii vesela si optimista! Vrei ceva de baut? Ca eu daca beau ceva rad si la bec...si la scobitoare!
Ana, si eu vreau sa merg la vara pe la manastiri, in nord.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Andreea,Lora sunteti niste dragute ,cu totii cred ca avem zile din astea ,las ca-mi trece mie!

Ana deja ati intins-o??

Ellinia azi e ziua puiului tau??

Mi se pare asa de cald afara,cu toate ca bate un pic vantul

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora multumim frumos pentru urari! Nu m-am gandit chiar la Constantin cand i-am spus Costin lui Stefan, mi-a placut cum sunau impreuna. E si el Costin cum sunt eu Gabriela! Nu ma stie nimeni de Mihail si Gavril !
Criss la multi ani si distractie placuta! Si mai lasa gandurile negre deoparte! Si eu am avut o stare din asta ciudata de plangeam non-stop, cateodata ma uitam la tv si vedeam o scena care altei persoane nu-i inspira nimic si eu plangeam "de sarea camasa de pe mine"....asa ca nu-i nimic grav, te mai iei cu trebuile de zi cu zi, cu Andrada si revii la starea initiala. Succes!
Ana foarte frumoase pozele!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput