Piatra Neamt ,Perla Moldovei (22)
Raspunsuri - Pagina 16
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am trezit mai tarziu azi, pe la 8. De catva timp , Lara doarme mai mult dim.
Criss, esti tare draguta. Eu zic sa mai astepti pana la 1 sapt. Apoi e sigur.
Si mie trebuia sa-mi vina ieri, eu sunt obisnuita cu intarzierile.
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Hihi..Adriana, Criss, poate va vad pe amandoua cu burtica...le urmati pe Ana si pe Iully cumva?!
![]()

Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Saluuut !
Ieri nu am intrat ca pe sotul meu l-a apucat 'harnicia' si a incercat alt Windows care bineinteles ca nu a fost pe masura asteptarilor. Deci nu am avut calc ieri toata ziua![]()

Noi suntem ok, dar am vazut ca tot ati scris ceva ieri. Am fost si plecatzi de acasa prin vizite la prieteni![]()
Si eu mai aveam probleme cu intarziatul din cand in cand, dar niciodata mai mult de 3 zile. Asta s-a intamplat de 2 ori cand am ramas insarcinata![]()
Laura am citit ca l-a operat pe tatal tau. Ii doresc sanatate si sa-si revina cat mai repede.
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:

Ana bine ai revenit,bine ca ati rezolvat problema si ca nu a fost altceva ![]()
Criss hai ca ne dai emotii,sper si eu sa fie o intarziere de 9 luni 
Adriana pai si asa iti doresti bb curand....glumesc,tu oricum ne-ai zis ca ai mai avut intarzieri
Eu una as fi f stresata ![]()
Andreea ce faci,cum a fost ieri,da-ne vesti!
Laura sanatate tatalui tau si recuperare rapida!V-atui luat sandalute?
Lora ai fost sa-ti iei de incaltat,aaa sau parca ai zis ca a lucrat sotul ![]()
Dana
lunna27 spune:
Vine careva azi in parc??Ma bate gandul sa merg mai repede,pe la 10 ca sa nu se faca chiar f cald.
Dana
LoraG76 spune:
Dana, am fost cu tot cu fiica-mea dupa mine si cu bona, era sa darame cateva coshmelii prin Unic, cateva tejghele din alea, cred ca deja e stressul vanzatoarelor de pe acolo...unele erau binevoitoare, i-au raspuns la fiecare intrebare a ei "tze-i asta?", altele se uitau chioras strigand: nu pune mana, nu e voie! Bineinteles ca n-am putut proba mai nimic, ca alergam dupa ea eu pe-o parte si bona pe alta...asa ca mi-am luat ce-am gasit prima data...

..tare-s proasta, ca acum deja nu-mi mai plac...o pereche de saboti, eu am vrut pentru blugi, ceva mai comod si mai lat, ca stau incaltata o zi intreaga...
...sunt comozi, din piele, da' nu-mi plac...nici nu stiu de ce mi i-am luat...adica stiu, ca mi-e groaza sa mai caut inca o data, de aia...dar e bine ca-s comozi macar, merg pana la urma! Stiti si voi cum e cand cari plodul dupa tine...iei ce gasesti, numai sa scapi mai repede!
Andreea e bine, am vorbit aseara cu ea, dar are concediu medical si azi...cica e-n convalescenta...
...
Ana, bine ai revenit!
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Dana as vrea sa vin azi in parc, dar nu voi ajunge ca fiimea a dormit super prost azi noapte si suntem totzi chiori de somn. Daca ma va inebuni cu 'pac, pac' va trebui sa ies![]()
Ana
si
Casandra
mira_m spune:
Buna dimineata!
Adriana, cand eram in concediu dormeam pana la 10 cu fie-mea. 8 e totusi o ora matinala. Noi suntem mai somnoroase!![]()
Laura, multa sanatate tatalui tau!
Dana, ce fain ca aveti timp de parc. Eu am un program tare aiurea si nu pot merge nini dim , nici seara! Poate in vacanta!
Lora, asa patesc si eu de cele mai multe ori!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
crissandrada spune:
Fetelor gata am facut testul.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
LoraG76 spune:
Cristinaaaa!!!!!
Esti insarcinata???
waw!!
Felicitari!!!!
Bravo!
Sa fiti sanatosi! ![]()

Nu raspunzi la telefon? Te-ai dus la baut deja???
Lora, mami de IUSTINA