Ce poate face un om care primeste in mod sistematic cu intarziere plata alocatiilor si a banilor de indemnizatie, care daca are pasaportul si nu buletinul la el cand se duce sa ridice un colet nu i se da coletul si caruia cand pune intrebari legate de dreptul lui/ei -referitor la bani- primeste raspunsuri impertinente si ilogice?
Din ce stiu-asta scrie pe site-ul lor trebuie sa achite un mandat-banii vin prin mandat la Z+4 adica la 4 zile lucratoare de la intrarea in posta a banilor.Informatii clare ca banii au fost trimisi acum mai mult de 4 zile am.
Dar cum gasesc un "ac" de cojocul lor pentru ca in feicare luna am "teatru" la posta si eu si sora mea exact pe aceleasi probleme
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Vorbesti cumva de oficiul nr. 60??? Glumesc, eu nu am probleme cu doamnele de la ghiseu, ci doar cu postasul, care imi lasa mult prea tarziu fluturasul in cutia postala (de cele mai multe ori deloc).
Solutia cea mai simpla cred ca ar fi sa faci demersurile pentru a primi indemnizatia/alocatia pe card.
Stiu ca intr-o prima faza poti face reclamatie la dirigintele postei, si apoi mai sus, daca nu se iau masuri.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Mai sus unde? Ca la nivel de diriginte al postei nu merge nimic-o mana spala pe alta.
Si in ce baza legala?
Si cu coletele care imi vin si din varii motive intampin scandal la ridicarea lor?Mai ales in momentul in care ii intreb de ce vin deteriorate-partial, ce e drept.
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin