Aspirante optimiste >20 ani ( 101 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Kyya -bun venit la noi!!!

v-ati uitat sambata la Eurovision?
Totomondo au fost jalnici
MIe mi-a placut enorm Natalia Barbu.Merita mai mult.
Iar travestitul din Ucraina,ce dracu cauta acolo?
La anul,trimitem si noi gay sau travestitit,poate luam si noi locul 2,sau 3.de ce nu???
Serbia nu a meritat locul 1.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

aaa...si mi-a zis ca sa-mi faca si colposcopie...stie cineva sa-mi dea mai multe detalii despre asta? adik in ce consta si pt ce o face? ca ea mi-a zis, dar eram cam ametita vineri si n-am fost atenta.
[/purple]

Colposcopia se face pe a depista daca exista vreo rana pe colul uterin. Daca este si e mare , se cauterizeaza, daca nu se da tratament local.
Si mie mi-a descoperit cand am fost acasa o rana pe col, mica, si mi-a dat trat., si urma ca dupa 12 zile de trat. sa merg la control, sa vedem cum sunt. Dar dupa cum sti , am ramas insarcinata si n-am mai urmat trat.
Acum , nu vreau sa te sperii, doare putin, cand iti pune, o chestie , nu stiu cum se numeste, ca sa tina deschise vulvele, ca el sa poate "lucra" acolo. Am inteles ca la cauterizare pisca putintel, dar totul dureaza 1 min. si anestezia se face cu un spray.
Fetele care stiu mai multe o sa-ti spuna mai bine ca mine.
Asa ca nu te speria, si ai grija de tine.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Va las iubitele mele!!!!!!

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

quote:
Originally posted by elara

Felicia, incerci de multa vreme?
Hai, nu mai fi asa trista!
Sa nu mai spui ca iti vine sa mori, te rog.
O sa se intample si al tine minunea. E f important sa te relaxezi.
Eu luna trecuta am fost in vacanta si m-am intors relaxata, destresata si am incercat sa ma mentin asa cat mai mult timp. Inca fac eforturi la birou sa nu ma mai stresez, cum pateam des inainte.
Si iata ca, luna asta am cele mai mari sperante de pana acum.
Sper ma lamuresc maine.
Dar oricum, daca nu e bebe, eu nu disper fiindca eu m-am pregatit sufleteste sa astept cam un an pentru bebe...
Abia dupa aceea voi intensifica stradaniile dar nici atunci nu vreau sa disper. Sper sa-mi si iasa fiindca e greu, stiu ca e greu..... nu se potriveste socoteala de acasa cu cea din targ dar stresul creste prolactina si impiedica ovulul fecundat sa se prinda... asa ca trebuie sa fugim cat putem de ganduri de astea negre. Ok? De acord cu mine?
Asa ca razi cat de mult, cu pofta si de des poti. Joaca-te cand ai ocazia, glumeste cat de des!
Sa nu mai spui astfel de cuvinte, da?

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

elara, draguto, eu incerc de ceva vreme, dar din feb. 2006 m-am chinuit 1 an si ceva cu o trompa care s-a desfundat la HSG, si din aprilie 2007 cu ambele trompe bune.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Felicia, inseamna ca din aprilie 2006 ai un nou inceput! Tin pumn ii stransi-straunsi!
Blanche, chiar asa, sa te doara asa tare sa nu poti dormi? La dr. ai fost? Daca ai vreo anexita? In mod normal nu cred ca ar trebui sa doara asa rau.
Cat despre TB si ovulatie, ai putea incerca sa cauti pe fertilityfriend.com, ca ei au niste grafice de TB la (chartgalery) si poate gasesti si niste grafice pt cicluri anovulatorii sa vezi diferentza, daca a crescut sau nu TB.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Blanche, . Spor la tratament si sa ai rezultate cat mai curand, pozitive normal.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Michele multumesc pt gandul tau bun.
Sper sa fie ceva acolo in burtica;la mare eram z18-20.
Oricum mai am putin pana la test pe care il voi face doar daca intarzie.
toate fetele.

http://tt.lilypie.com/RYRHp3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Coco ai mai luat vreun tratament luna asta?

Bebica te asteptam! august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Alina, Coco pup fetele!!!!!!!!!!
Kyya bine ai venit!!!!!!!!!!!!!
pe mine ma doare iar piciorul , creste coltul..........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Elara a durut tare tare doar intr.o noapte, apoi doar ziua ma dureau cate un pic, la doctor am fost acum 2 luni, aveam doar un chisulet, si maine ma duc iar. Oricum eu de cand ma stiu am dureri de ovare, asa fara cauza, am fost de multe ori la doctor si nu am nimic, sunt eu mai sensibila cred.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput