Rugaciuni pentru situatii de criza in cuplu
Buna!
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti.
Sora-mea trece printr-o perioada foarte dificila de cuplu. Nu stie exact care e problema sotului ei, dar de vreo 2 luni se comporta foarte distant si rece, iar duap ce l-a provocat insistent la discutii i-a marturisit ca nu e fericit si crede ca nu mai exista solutii de a face relatia sa mearga.
Ea e distrusa ar incerca orice, dar el s-a inchis in el si nu mai comunica.
Va rog recomnadati-mi o Biserica din Bucuresti unde slujeste un preot cu har. Ar vrea sa merga sa poata discuta cu cineva care s-o indrume cum sa procedeze mai bine, ce rugaciuni sau slujbe se pot face in acest sens.
VA multumesc!
PS... ea nu-i din Bucuresti, sta acolo de vreo 3 ani si nu prea stie unde sa mearga, si cand gaseste un preot in afara de ziua de duminica.
Raspunsuri
isidora spune:
Danette,Un preot deosebit-Parintele Ioan Popescu,parca ,Biserica Icoanei...Par. duhovnic al actritei Anca Sigartau-are 3 copilasi si e divortata,nu mai stiu daca si-a refacut viata...Dar ea il recomanda pe ac. preot si am mai auzit de dumnealui...Doamne ajuta!
Pana atunci da tu pt. ea un pomelnic ,in care trece-i familia,la o manastire-pt ca acolo se face Sf. liturghie zilnic;dupa ce scrii numele celor din familie,treci si data si specifici dedesupt pt. 40 de zile..Eu las deobicei 10ron pt. pomelnice de 40 de zile...Il dai la un preot,calugar sau poate ajungi la par. de la biserica Icoanei...E mare puterea lui Dumnezeu,o sa fie bine!
nemary spune:
chiar de dimineata mi-a mai spus o colega sa merg la Manastirea Radu Voda, este chiar in spatele Camerei de Comert. eu imi doresc f.mult sa am un bb si ea mi-a recomandat cu multa caldura aceasta manastire.
Doamne ajuta!
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
am gasit si pagina manastirii:
http://www.manastirea-radu-voda.ro/data/romana.htm
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
danette spune:
Isidora, Nemary... va multumesc mult... i-am trimis deja surorii mele postarile voastre.
goldi spune:
O rugaciune foarte buna, care pe mine m-a ajutat :
Rugaciune la vremuri de nevoie
Nori apasatori se aduna deasupra mea, Doamne si amenintarea furtunii ma inspaimanta.Desi sunt in suferinta, nu ma plang impotriva Ta, Dumnezeule, pentru ca Tu esti sprijinul meu si stanca unde-mi caut scaparea.
Tu, Doamne, cunosti necazurile mele si ai grija de mine neincetat.Cu toata suferinta mea, stiu ca ma iubesti si asta imi da tarie.Cu speranta in ajutorul si bunatatea Ta, nu ma voi lasa rapus, ci voi lupta cu curaj si voi fi scapat.Tu esti Cel ce caria o pauzaste lumea si vietile oamenilor, indreapta corabia vietii mele, care acum este clatinata de valuri furioase, spre ape linistite.Degeaba ma zbat singur impotriva furtunii, ca fara Tine nu pot face nimic.
Catre Tine ma indrept si pe Tine Te rog: vino in ajutorul meu, asa cum l-ai salvat pe Petru care venea spre Tine pe apa.
Intinde-Ti bratul spre mine si salveaza-ma degraba.
Amin!
Manasirea Radu Voda este o oaza minunata de liniste si pace monahala.
onitza spune:
DANA eu il recomand cu caldura pe duhovnicul nostru, preotul Daniel; tot dansul ne-a salvat si pe noi in momente grele. Daca sora ta ar fi de acord, eu ii pot da numarul de tel al preotului si pot stabili o intalnire(il poate gasi si in cursul sapt) sau il sun eu si o duc eu pe sora ta la el; cum doreste ea. Biserica este in sectorul 3. Pupici sa auzim de bine is ma bucur ca sora ta a luat o astfel de initiativa! Sa-i ajute Dumnezeu, poate daca sotul vede cate eforturi face, isi da seama ce are langa el si renunta la ideea ca el este un nefercit! sper ca a spus-o la suparare sau a testat-o sa vada cum reactioneaza.
Cu drag, Onitza
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL