Buna
am si eu niste intrebari pt cine poate sa imi raspunda
mama mea a fost operata in 2003. i s-a scos uterul. Atunci nu a avut probleme prea mari. Dar de 2 ani au inceput diferite probleme de sanatate. Toti medicii la care a fost au constatat ca nu ii functioneaza un rinichi si de acolo s-ar trage celelalte probleme. ba au internat-o la dermatologie ca ar avea urticarie, ba la interne ca are pancreatita, ba la cardiologie ca are aritmie....dar pana la urma au constatat ca de la rinichi i se trage. A fost la Tg Mures si medicul care a consultat-o i-a spus ca e congenital. pai cum sa fie congenital? pana la 50 de ani nu trebuia sa ii faca probleme? de ce tocmai in ultima perioada? A spus ca deocamdata nu necesita operatie ca nu afecteaza cu nimic celelalte organe. Asta era in februarie. De atunci v-am spus ca a fost de mai multe ori internata. Luni a decis sa mearga la Cluj. Marti au operat-o si i-au scos pe langa rinichiul mut si uretra. Concluzia medicului a fost ca blocajul la rinichi a survenit in urma operatiei din 2003.
Intrebare: Il putem da in judecata pe dr care a operat-o in 2003? Sau sa dam spitalul? Si ce trebuie facut pt asta, in afara de a cauta un avocat foarte bun? Ce demersuri se fac? Si se plateste taxa de timbru la inceputul procesului? Sau la sfarsit?
Multumesc anticipat pt raspunsuri
Andreea si Bianca Maria
POZE
uneori apar complicatii in timpul operatiilor
complicatii care apar fara ca medicul sa fie neaparat slab, neglijent etc.
sunteti prea inversunati si nu intelegeti ca dr nu e d-zeu
...si in plus exista o "clauza" in acel acord pe care trebuie sa il semnati inainte de operatie
pe care e trecut ca pot sa apara diferite complicatii, inclusiv decesul si fara de care nu se poet intra in operatie
asa ca..........e o cauza pierduta de la inceput daca nu puteti dovedi ca dr a fost incompetent, etc.