casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

stai ca acu' mi-am amintit liana vorbesti serios cu moeciu? chiar mergi? ce misto!!! deocamdata se anunta banana si eu, si cu tine suntem deja 3 "famelii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alinutzoooo hai ma ca ii trece..ia da'l inco sa'i dau io un pupic sa vezi ce'itrece..da fatoooooo vinnn daca poate grasu in perioada aia pe bune ca vin..na!!!
georgiii ploaia o trimisai io..na!! pe grasu nu ca te'ai bucurat asdeara cand mi'a facut'o Bi..na!!!daca vrei trimit Tiruuuu
Danelutzooo
mikiiiii ai fugit la slefanit aseara?sau ai plantat si tu ceva?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzooooo si de ce nu ai venit mama repede sa spui ca'ti dadeam noi destui harleti

erau obositi hirletii vostri, nu stiu daca mai faceau fata

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75
Daneluta da' vecini n-ai sa te ajute la gauri in caz de ceva?

ntz, ntz, vecinele mele ori sint divortate, ori barbatii sint expirati, nu mai sint in garantie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutzooooo cu parere de rau da te contrazic acuharletzuuu meuu e vioi mamaabia astepata

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

ce ai mihaaaaaa?????

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Alina -ici la printesa sa treaca febra.

Cuscra ce-ai patit, spune aici la noi ca daca te-a suparat careva, il rezolvam noi

Liano pai si Georgi si Bianca, au obosit saracul om, zic si eu, dupa atitea plimbari de la una la alta si de la plantat, n-am indraznit sa strig. . Dar tu de ce zici "cu parere de rau" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
multumim de urarile de insanatosire, alex zice ca nu-l mai doare urechea si nici nu mai este infundata,am mers pe tratament FARA antibiotic(doar nurofen si otocalm pic. pentru ureche) si miercuri mergem la control dar mi-e si frica cand o sa ma intrebe dr-itza de acolo de la orl am sa-i zic ca i-am dat antibiotic ca altfel cred ca sare la gatul meula cat e de nebuna
alina,printesa sa-i treaca febra... si eu trebuie sa-i fac ruxandrei luna viitoare acelasi vaccin si tare mi-e frica de reactie...sa nu faca febra fiindca e tocmai in per plecarii
azi i-am scos putin afara, pe-aici prin apropiere, lui alex i-am pus vata in urechi(ca la moshi)si o caciulitza subtire ca sa-i acopere urechile ca-i era rushine care vata in urechi
am avut niste musafiri, o d-na cu nepotzelul de aproape 2 anishori si astia mici au fost tare fericiti....asta a fost nororcul meu ca i-am putut tine in casa sa nu se plangaceasca alex din 5 in 5 min ca vrea afara...
danelutzo deci asa...vrei sa faci si tu ca miha sa nu mai bucatarisesti si sa fi doar pofticioasaDoamne ajuta!
georgi, bre' inseamna ca l-ai pus pe saracu' mustatza sa planteze pana si-a distrus spatelesi cand ti-a cerut si el o aspirina n-ai vrut sa-i dai...poate, poate erai colega de odisee cu danelutza
Lianaoff...prin cate ai trecut si ce putine raspunsuri ai primit la problemele tale...Doamne ajuta ca data viitoare sa ajungi cu bine pana la capat...cat despre casa...daca nu erau prieteni, precontractul acela de care zici chiar nu conteaza delok?
doina, ce-i cu tine? pe unde esti? ori am sarit eu vreun mesaj de-al tau ori chiar nu te-am vazut de vreo 2 zile....sper ca sunteti bine.
simonaburtika
miki, lasa florile si apuca-te de plantat copacifetele vad ca s-au pus serios pe treaba
ioana,pe unde sunteti, sunteti plecati la tara? ce m-as duce si eu mai des...
mirelasi eu ramasesem masca si nu intelegeam ce vroia sa zica d-na dr ca eu oricum ii dadusem deja si inca destulasta este sistemul...cred ca greu o sa ne revenim...recunosc ca si eu gresisem ca nu aveam la mine ce trebuia(trimitere si CN)si de-aia am suportat-o sa tipe ca altfel...vai de mama ei
bi cami,olga,dana-ch, danapentru voi
ma duc sa-i bag pe astia mici la baitza si apoi ma bag la un film serial "Heroes"( se dif. la americani...pacat ca nu-l dau si la noi)
va pup pe toate si va multumesc din nou pentru ca sunteti alaturi de mine, noapte buna si numai bine si voua si copilashilor vostri

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput