casnicute sexy (122)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

tare faza...distractie placuta si pofta buna...sa ne zici ce bunatati ai papat

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mikiriki
nu dansez pt. ca n-am mai primit nik de baut

... ajung trei ?
Io credeam ca esti precum cuscra si nu vrei sa te sfortezi prea tare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

am scapat de gatit. m-a intrebat coleguŽ unde vreau sa mergem in seara asta. i-am raspuns: la Danutza.s-a uitat crucish la mine si m-a intrebat daca e vreun rest. romanesc nou deschis si el nu stie de el
cica e prea tarziu sa mergem la Danutza

Hai ca nu-i tirziu, pina la miezul noptii e timp destul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mai fetelor, io n-am gatit nimic pentru astazi, nici dulciuri, nici papita, da nik, nik .
Simbata am fost la Genova la prima impartasanie a unui copil de 7 ani, cum se face la catolici, deci ne-am distrat, am papat. Am plecat dimineata pe la 8 de acasa si am ajuns seara tot pe la 8, deci n-am mai avut timp. Ieri am mincat din zbor, ca deh, era ziua mamei si trebuia sarbautorita, iar astazi, mi-am luat ploada si soata de toarta si am fost la restaurant, m-am autoinvitat . Aaa, m-am autoinvitat si la cumparat cadoul, ca cine stie ce-mi lua soata. Am ametit cind am vazut ca a dat un sac de bani, dar deh, o data face soata lui 40 de ani. Mi-am ales un inelus finut, finut, din aur alb cu diamante . Iar duminica, sarbatorim la restaurant cu citiva prieteni. Asa ca, nici pentru sfirsitul asta de saptamina nu voi prepara prea multe.

Haide, mai facem un dans ?

Mergi la inceput

Uitam, deh, vrista .
Monica pupici lui Ruxi sa treaca bubita.

Mirela sa ne spui cum se simte Robert.

Restul sexoaselor unde sint ?
Bianca, Liana, Georgi

Burticoasa Simo de cind s-a intors de la soacra, cam rarut da pe la noi, oare ce-i face flacaul, joaca fotbal in burtica ?

Mergi la inceput

weeeeeeeu trebuia sa ies ptuin cu sotzul in seara asta dar am tot asteptat pe cineva care trebuia sa apara pe la noi sa ia ceva si intarzie...bine ca-i petrecere pe-aici
danelutza sa stapanesti sanatoasa inelushul
si eu mi-am innoit colectia anul astape langa cercelushii de care v-am zis(ai mei si ai ruxandrei) mi-am mai luat o bratarica, un colier si un inelush...combinatie intre aur normal si aur alb...acum am dat comanda de o cruciulitzafrate cand imi intra un microb...greu imi mai iese

monica

Mergi la inceput

Monica eu primisem de Craciun un colier in forma de soare din aur alb, acum inelul are o steluta, imi lipseste luna de la urechi

Mergi la inceput

pai acum de ziua copiluluica esti fetitza mica si tu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Burticoasa Simo de cind s-a intors de la soacra, cam rarut da pe la noi, oare ce-i face flacaul, joaca fotbal in burtica ?

Flacaul joaca muuulte, de muta burtica din loc in moduri nefiresti. Eu ma simt (nu dati cu rosii) nasol sa va pove de burta mea, acum ca Liana a patit treaba aia urata.

Danelutza!!!!

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI !!!ROBERT

LA MULTI ANI!!!!!!!!!DANUTZA

LA MULTI ANI!!!!!COLEG DE OLGA

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput