casnicute sexy (122)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
tare faza...distractie placuta si pofta buna...sa ne zici ce bunatati ai papat
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
nu dansez pt. ca n-am mai primit nik de baut

... ajung trei ? Io credeam ca esti precum cuscra si nu vrei sa te sfortezi prea tare

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
am scapat de gatit. m-a intrebat coleguŽ unde vreau sa mergem in seara asta. i-am raspuns: la Danutza.s-a uitat crucish la mine si m-a intrebat daca e vreun rest. romanesc nou deschis si el nu stie de el
cica e prea tarziu sa mergem la Danutza
Hai ca nu-i tirziu, pina la miezul noptii e timp destul

Danelutza spune:
Mai fetelor, io n-am gatit nimic pentru astazi, nici dulciuri, nici papita, da nik, nik
.
Simbata am fost la Genova la prima impartasanie a unui copil de 7 ani, cum se face la catolici, deci ne-am distrat, am papat. Am plecat dimineata pe la 8 de acasa si am ajuns seara tot pe la 8, deci n-am mai avut timp. Ieri am mincat din zbor, ca deh, era ziua mamei si trebuia sarbautorita, iar astazi, mi-am luat ploada si soata de toarta si am fost la restaurant, m-am autoinvitat
. Aaa, m-am autoinvitat si la cumparat cadoul, ca cine stie ce-mi lua soata. Am ametit cind am vazut ca a dat un sac de bani, dar deh, o data face soata lui 40 de ani. Mi-am ales un inelus finut, finut, din aur alb cu diamante
. Iar duminica, sarbatorim la restaurant cu citiva prieteni. Asa ca, nici pentru sfirsitul asta de saptamina nu voi prepara prea multe.
Haide, mai facem un dans ?

Danelutza spune:
Uitam, deh, vrista
.
Monica pupici lui Ruxi sa treaca bubita.
Mirela sa ne spui cum se simte Robert.
Restul sexoaselor unde sint ?
Bianca, Liana, Georgi
Burticoasa Simo de cind s-a intors de la soacra, cam rarut da pe la noi, oare ce-i face flacaul, joaca fotbal in burtica ?

monica-elizabet spune:
weeeeee
eu trebuia sa ies ptuin cu sotzul in seara asta dar am tot asteptat pe cineva care trebuia sa apara pe la noi sa ia ceva si intarzie...bine ca-i petrecere pe-aici![]()
danelutza sa stapanesti sanatoasa inelushul
si eu mi-am innoit colectia anul asta
pe langa cercelushii de care v-am zis(ai mei si ai ruxandrei) mi-am mai luat o bratarica, un colier si un inelush...combinatie intre aur normal si aur alb...acum am dat comanda de o cruciulitza
frate cand imi intra un microb...greu imi mai iese![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Danelutza spune:
Monica eu primisem de Craciun un colier in forma de soare din aur alb, acum inelul are o steluta, imi lipseste luna de la urechi ![]()

monica-elizabet spune:
pai acum de ziua copilului
ca esti fetitza mica si tu![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Burticoasa Simo de cind s-a intors de la soacra, cam rarut da pe la noi, oare ce-i face flacaul, joaca fotbal in burtica ?Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Flacaul joaca muuulte, de muta burtica din loc in moduri nefiresti. Eu ma simt (nu dati cu rosii) nasol sa va pove de burta mea, acum ca Liana
a patit treaba aia urata.
Danelutza!!!!Simona
27+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Bimilit spune:
LA MULTI ANI !!!ROBERT
LA MULTI ANI!!!!!!!!!DANUTZA
LA MULTI ANI!!!!!COLEG DE OLGA
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...