Aspirante optimiste > 20 ani( 100 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Baby vezi ca e semnul de mai mare de la subiect pus invers, adica suntem peste 20 de ani, nu sub.
Pusichet imi pare rau de pb tale dar sa stii ca poti sa ramai si la noi si la celalat capitol, chiar daca ai endometrioza tot esti aspiranta la titlul de mamica. Pupici

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce fac fetele?
Cine face test?

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Rox, iarta-ma, ca nu am raspuns inca la ce m-ai intrebat. Azi insa cand am scris de la birou nu apucasem sa citesc si imi era rau.
M-am dus acasa, am mancat, am tras un somnic si ma simt muuult mai bine.
M-ai intrebat daca femeile cu uter bicorn de care am stiu eu ca au ramas gravide, daca au ramas greu sau daca au avut probleme cu sarcina.
Din pacate nu stiu raspunsul.

Dar poate daca mai cauti pe net poate afli.
Ieri dadusem eu niste info despre un site fain. Poate intri acolo si trimiti pe mail o intrebare echipei de medici. De fapt exista multe site-uri care au medici care acorda unele info pe mail. Si DC are.
La pagina www.desprecopii.com/info.asp?ID=1105" target="_blank">asta vei gasi un articol unde sunt prezentati. Pe obstetrica-ginecologie este dr Teodor Leonte (ultimul pe pagina). Vezi ca tot acolo spune (la inceputul articolului, in cadranul alabastru)ca daca vrei sa adresezi o intrebare unuia dintre medicii DC poti sa scrii pe doctor@desprecopii.com.
Eu te incurajez sa o faci. Si sa scrii cat mai multora (sa cauti si alet site-uri, de ex. ar mai fi :acest topic este si pe site-ul Desprecopii, romedic.ro) ca sa ai mai multe opinii.

Te pup.

quote:
Originally posted by rox_dox

hai poate e cu noroc cap asta 100...
aici tre sa apara multe gravidutze..

eu una, cu uter bicorn asa cum e, azi ma duc acasa si-l iau pe barbat la intrebari si facem un copil...e clar?

asa cu tupeu!

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ancuta si bebelina Maria, sa fiti sanatoase si frumoase!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Blanche si tu la fel.Ce faci?
Mariuca te pupa ,mai ales ca acum se agita la mine in burtica.

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ariana [red]LA MULTI ANI!/[red] si din partea mea.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Draga de ea, ce superb trebuie sa fie sa o simti miscand.
Eu sper ca sa dea roade tratamenul pe care il ia sotul si sa reusim si noi un bebe cat mai curand.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

Ce bine de voi fetelor, ziua se munca s-a terminat, ufff,pentru mine abea incepe.

Mi-ati facut pofta de mamaliga, da pana diseara poate-mi trece ca si asa de cateva zile maninc ca sparta. Nu stiu ce-i cu foamea asta care-a dat peste mine.

Spor la mamaligi si bebiti, ca eu trebuie sa zbor pana la banca.

Mergi la inceput

O sa reusiti cu siguranta

anca 14+

Maria
poze

Mergi la inceput

Asa sa fie, mai ales ca Mariuca se zbantuie ca e si ea de acord.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput