dl Geoana si-a anuntat candidatura pt presedintie.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Lol, copiloi, mai e o vorba: cel mai intelept cedeaza. Nu am pretentia ca sunt o inteleapta, dar cu tine n-are sens sa mai discut. De ce? Pentru ca, pe langa faptul ca ma faci mincinoasa in fata, nici macar nu ai fost interesata sa vezi daca spun adevarul sau nu (desi cineva de aici, de pe DC, ti-a confirmat ca a auzit acelasi lucru; tin sa-ti specific ca nu cunosc acea persoana ). Deci, repet, cu tine e inutil sa mai discut. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

oare nu ai putea sa iei psd-ul asta cu tine, cu tot cu geoana sau oricare altul din psd? ne-au condus atata amar de vreme incat speram ca macar vreo 10 ani sa uit de ei. suntem unde suntem in primul rand psd-ului si maretelor lor impliniri. si nu neg ca pnl, pd nu au partea lor de vina da luand-o asa procentual parca tot de psd mi-e asa greataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Sau altul sau altii. Mey, da' vi se pare in regula o noua candidatura din partea PSD-ului? Mai clar, vedeti vreun lider PSD la putere? Si mai clar: in eventualtitatea in care ar candida vreunul de la PDS (ca-i Geoana, Moana sau altu') l-ati vota? Ca ne cam invartim in jurul unei cozi de urs...
Si incep sa ma ingrozesc, nu de alta.

Elle_seb

Asta e problema Elle_seb ca parca vad ca daca pica Base ne trezim cu unul din PSD la putere. De asta ma apuca groaza. Daca pica Base ma gindesc ca sunt sanse ca voturile sa se duca spre Geoana sau altul ca nu cred ca o sa-l voteze lumea pe Becali sau Vadim. Deci chiar il vad pe Geoana presedinte (horor) vizune care sincer nu ma umple de bucurie.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

copiloi: ori esti pe messenger cu dl geoana, ori esti purtator de cuvant la psd

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Copiloi! Am si eu rugamintea: scrie-i pe mess: "inca nu s-a nascut psd-istul care sa mai fie votat, in situatia actuala, de catre alegatorii in totalitatea facultatilor mintale. Ge-Ge, treci la independenti, macar."

Io-n schimb ii scriu lu' ala de pe mess-u' meu " grrespigrra usugrrat, cica candideaza Ge-Ge, grrelax, poti sa megrrgi sa te culci"

Off topic (1): propun, in lumina noilor subiecte despre c***a asta de politica de pe DC, sa fie introduse niste emoticonuri absolut necesare: omulet care-si smulge parul din cap, omulet care se tavaleste isteric, omulet plictisit, omulet hipnotizat, omulet pesedist, omulet basescalios (ca aia cu b****** nu-mi place).
Off topic (2): e clar! am innebunit! Ma pasioneaza politica (uite aici merge omuletul care-si smulge parul)

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

copiloi nu cedaaaaaaaa
geoana e de partea ta

morala acestui subiect este ca mai exista oameni care ar vota cu psd-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

cl, am vazut ca tu si cealalta persoana ati rastalmacit declaratia lui Tariceanu, in rest nimeni (nici din media, nici de pe forum).

Asta nu-ti spune nimic? Mie da!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

pai pleci asa fara sa ne explici de ce ai modificat declaratia lui Geoana in favoarea ta???

giiiiii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

copiloi nu cedaaaaaaaa
geoana e de partea ta

morala acestui subiect este ca mai exista oameni care ar vota cu psd-ul?

Logica afirmatiilor tale, nu o discut, o las in sarcina altora....

Eu doar am spus ca Geoana nu si-a anuntat oficial candidatura. ATAT!
Nu am spus: vai ce bine ca si-a anuntat Geoana candidatura, ca sa am cu cine vota!.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

quote:
Originally posted by Elle_seb

Sau altul sau altii. Mey, da' vi se pare in regula o noua candidatura din partea PSD-ului? Mai clar, vedeti vreun lider PSD la putere? Si mai clar: in eventualtitatea in care ar candida vreunul de la PDS (ca-i Geoana, Moana sau altu') l-ati vota? Ca ne cam invartim in jurul unei cozi de urs...
Si incep sa ma ingrozesc, nu de alta.

Elle_seb

Asta e problema Elle_seb ca parca vad ca daca pica Base ne trezim cu unul din PSD la putere. De asta ma apuca groaza. Daca pica Base ma gindesc ca sunt sanse ca voturile sa se duca spre Geoana sau altul ca nu cred ca o sa-l voteze lumea pe Becali sau Vadim. Deci chiar il vad pe Geoana presedinte (horor) vizune care sincer nu ma umple de bucurie.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

EXACT! Daca ar veni la tron tot vreo marioneta a PSD-ului e ca si cand noi cu manutzele noastre stergem intr-o clipa fara remuscare toate eforturile de inlaturare a comunismului, pe care il credeam in moarte clinica. Da' m-am inselat...

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

pai pleci asa fara sa ne explici de ce ai modificat declaratia lui Geoana in favoarea ta???

giiiiii

Eu am explicat. Mai trebuie sa si citesti ce am scris.

Alina

Mergi la inceput