Mamici de iulie-august 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Salut toate burticile!!!
Vin si eu cu o intrebare pana ajung la dr... Ma dor de vreo doua zile degetele de la mana stanga, si nu pot sa le indoi. Mi s-a mai intamplat acum vreo doua saptamani, dar dupa vreo 3-4 zile mi-a trecut. Acum iar... Vi s-a intamplat asa ceva? M-am gandit ca poate or fi amortite, dar atatea zile? Nu stiu ce sa zic.......poate ma ajutati voi...

In rest toate bune, mai am zile cu ameteli...si nu de la...
Mai am o saptamana de servici si gata.....ca nu mai poooot...
Cand vad ca bebeii vostri au peste 1 kg ma ia groaza, ca al meu la 27 sapt avea 1 kg,, da las ca recupereaza el... Deja cred ca a crescut, da vedem saptamana viitoare cand mergem la dl dr....

pe toate !!!!

greierash 31+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am trimis ceva funny pe mail-ul comun.

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Alina, referitor la ce ai zis tu ca la Szeged ajungi mai repede ca in Bucuresti dintr-o parte intr-alta, pai sa stii ca la mine asta e unul dintre stresurile majore. Eu sunt de-a dreptul ingrozita sa nu ma apuce nasterea pe acasa, in timpul zilei, si am facut eu asa un calcul, ca pana vine sotul de la serviciu si pana ajung la spital pot sa treaca vreo 2-3 ore. Pai eu data trecuta am avut un travaliu care a durat mai putin de 1 ora, (e adevarat ca a fost provocat), dar totusi, la colul meu moale, daca nasc pe acasa, sau pe drum ce ma fac ? Nu va zic ca zilele trecute am visat ca ma apucase nasterea si ma ajuta sotul sa-l nasc, adica el il tragea pe bebe din mine, ca nu mai aveam timp sa ajung la spital!. Oare salvarea vine daca le zic ca nasc?
Si mai am o intrebare: oare o fi OK daca ma dau pe corp (exceptind burta) cu crema nuantatoare? Din aia de-i face reclama la televizor, ca te bronzeaza usor dupa citeva aplicari? (Garnier sau Dove). EU sunt tare alba, si cum la plaja nu mai ajung eu anul asta, ma gandeam ca macar artificial sa prind si eu un pic de culoare, macar pe picioare! Bine, ca nu ies eu foarte des din casa, dar totusi, in week-end ma mai duc la cite o plimbarica si am doua rochite scurte de gravidutza pe care as vrea sa le port, dar sunt asa de alba!!!!
Na, uite ce preocupari am si eu! Cred ca e de la plictiseala!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, sigur sunt contractii Braxton Hicks (nu stiu daca am scris bine) ceea simti tu, dar vestea buna e ca nu sunt periculoase. Doar daca te si doare (undeva in partea de jos a burtii) e mai nasol. Cum ti-au iesit suvitele?
Cristina26, super tare bancul tau! Am ras ca proasta de una singura! SI ti-am vazut pozele cu animalutzele, ce sa zic, ai un adevarat paradis acolo. Si ai si o casa asa frumoasa!!!!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Am trimis ceva funny pe mail-ul comun.

Simona 27+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

E TARE DE TOT

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fetelor,

acum ne-am hotarat si noi sa va scriem desi suntem la curent cu noutatile.
JADI la sibiu au aparut ciresele sunt 15 lei kg si nu sunt romanesti.sunt din Italia.dar au gust.
Si eu le-am asteptat din ianuarie.
ieri le-am vazut pt prima oara in piata.

intreba cineva de durere de degete.
si eu am avut vreo 3 zile degetele amortite.parca nici nu le simteam.intai am crezut ca sunt din cauza tensiunii.
nici poveste.
cu o zi inainte am facut curatenie si am stat in curent.
cica asta e motivul.mi-am masat degetele cu diclofenac gel si seara n-am mai avut nimic.

noi suntem bine.ne chinuiesc caldurile cumplit.
nu stiu ce o sa ne facem pana la final avand in vedere ca doar pe 28 august trebe sa nasc.
niciodata nu am suprotat caldura.
maine implinim 24 de sapt si cand vad ca voi deja ati trecut majoritatea pragul de 30 de sapt mi se pare ca eu nu mai vin din urma.

of astea erau problemele noastre.
sunt ingrozita ce vara calduroasa o sa vina.
deja a inceput nebunia.

as vrea sa intru in prenatal din 10 iunie.de atunci ar ramane 80 de zile de prenatal.oare o fi bine?
sa-mi iau o sapt de medical si apoi sa intru in prenatal din 17 iunie?
ce ma sfatuiti?
am inteles ca trebe sa ramana 42 de zile pt postnatal.

va pup.

AFIBEBE23+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina eu am o prietena care a nascut la o saptamana dupa mine si facea trasee cu sotul la diferite ore din zi de acasa pana la spital sa vada cat face. Asta si la primul copil si la al doilea si statea pe iancului si a nascut la giulesti . Suvitele au iesit super si m-am si tuns scurt, am un breton shui intr-o parte si ceafa goala sa suport caldurile... o sa fac o poza!

Super funny Simo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by alina.a

karligutza mai sti ceva de samadhi?

alina 29+ cu bb Elisa
asa crestem noi

nu mai stiu nimic de samadhi, o sa-i dau un email, sa vedem de ce chiuleste atat... face acusica o luna de absente! nu ne mai iubeste oare?

haideti s-o strigam (ca-n emisiunile alea cu 'usa magica'), poate vine!

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Pauza 5 minute sa schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Avem un capitol nou aici.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput