Pitici de Ploiesti 4

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Laura, casa de piatra!

Medeea, esti gravida???!!!!!!

Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laura, casa de piatra!!! Multa dragoste, intelegere si respect! Frumoase poze ... cu multa, multa fericire in ele! :)

Mai, nu radeti, dar "tanti" aia a cununat tot Ploiesti-ul? Ca tot dansa e si in pozele parintilor mei ... si la toti prietenii. E nemuritoare cumva ca pare neschimbata?! ;)

Medeea, la multi ani ptr. Tea!!! Scuze de intarziere, dar noi suntem in stres mare, ne pregatim de concediu :)
Felicitari ptr. bb mic, care da greturi! :) Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si un bb sanatos si frumos!

Roxy, nastere usoara si bb sanatos si fara colici!!!

Mai e putin si suntem si noi in Ploiesti ... va bat la cap de acum: punem de o intalnire?
Pupici si numai bine!

Mandra mamica de
Cristian Mihai (3 Mai 2004) & Amélie Gabriela (26 Iunie 2007)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Cris * * * Albumul lui Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Va multumesc tuturor, dragele mele! Inca nu stim ce o sa fie bebe mic, abia intram in luna a treia. Da, Clyo, ni s-a implinit dorinta (voiam inca un bebe de cand avea Tea doua luni).
Luiza, noi am cumparat totul pentru Tea, inca de cand am aflat ca sunt insarcinata. E optiunea ta sa crezi in superstitii, insa religia crestin-ortodoxa nu este de acord cu superstitiile. Acum astept sa vad ce o sa fie bebe mic, daca e fetita, o sa folosim si din lucrurile cumparate pentru Tea (scoica de masina, landoul, unele hainute mai frumoase). Oricum o sa cumparam si pentru bebelusul mic, daca o sa gasim ceva frumos, chiar din timpul sarcinii.
Gabi, si noi ne-am gandit ca e bine ca piticii nostri sa aiba varste apropiate, si pentru ei, si pentru noi. Tu de ce astepti pana la doi ani? Ai facut cezariana la Tudor, ca nu mai stiu? E dulce foc motatul tau, pare mai mare...
Irinusha, ai fost tare cu tanti aia vesnica. Asa e, e un simbol al Ploiestiului. De acord cu intalnirea! Propuneri?
Laura, felicitari si casa de piatra, se vede ca ai fost tare fericita, ma bucur pentru voi!!!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Va invit la Pitici de Ploiesti 5

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput