Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Liana30, sper din suflet ca ne mai citesti. Daca da, sa stii ca si eu ma uit mereu dupa tine si ca am citit ce ai scris la subiectul cu pierderea de sarcina. Ma bucur ca ai incredere in noi, intr-adevar sunt sigura ca toate te iubim mult (pe tine si pe toate fetele care au fost cu noi la inceput: Ale, Mirela, Irinabobe, Marushka, Nature, Irlandeza despre care am citit ca e din nou burticoasa, etc), ca am suferit pt. fiecare dintre voi si daca nu au fost atunci mai multe mesaje a fost intr-adevar ca sa va respectam dorinta si sa nu . Mai ales ca veti reveni in forta printre noi, cat de repede. Sunt sigura!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

daaaaa.

si eu simt la fel! ...va imbratisez!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mandarinutza, tu cum te mai simti? Sper sa nu fie grav si sa-ti revii repede. Te pup, scumpo!
Nana, eu parca n-as pune nimic la herpres .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tzuc, eu mai am un pic si inchei saptamana 19 si pana acum n-am simtit-o pe beblusa mea miscand. Am vazut-o miscand la echo, o ascult cu dopplerul la fiecare consultatie (chiar ieri), insa...
Drept e ca am si placenta anterioara, sunt si mai plinuta... Asa ca, nu esti singura care n-ai simtit inca pe bb miscand.

Ieri am mers la controlul lunar la ginecoloc. L-am intrebat despre incompatibilitatea intre grupele de sange ale parintilor.... S-a uitat la mine tareee luuunnnggg.. si mi-a zis ca, atata vreme cat rh-ul meu e pozitiv, nu mai exista niciun fel de probleme...

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

ROXANA merci. Acum plecam la RomExpo sa il vedem pe BB (ora 14.00). Speram ca astazi sa vem noroc. Intre timp am facut rost si de invitatii la CERF, daca tot ajungem acolo sa vedem si tehnica de calcul.

Flori 20+ cu si tati

Varsta lui BB
Flori graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, nici eu nu stiu de ce zic fetele ca m-am suparat... Probabil ca am eu o fata mai de botanista asa?!? M-am saturat sa le explic ca eu ma supar o data pe an si atunci sparg o farfurie si imi trece; plus ca in niciun caz nu ma pot supara pe persoane virtuale ca sa zic asa... Aici e un motoras de descarcare de ganduri...
Sim, nu am verificat si acum dac s-a actualizat si am 22 si 3, dar am incredere ca ai verificat tu. Multam, multam, multam frumos!
Carmenitta, nici mie nu mi-au mai dat medicii sa fac Gravibinon dupa 18 saptamani si nu am simtit nicio modificare in sens negativ. Stai linistita ca aia nu sunt tampiti sa-ti puna bebeul in pericol. Parca scrie si pe prospect ca nu se face decat in primul trimestru de sarcina. pai tu cat vrei sa ramai in primul trimestru? Nu ai treaba? NU vrei sa evoluezi? Lasa-i iubita pe medici sa-si faca treaba si fundul tau lasa-l sa respire... Bai, la figurat, da?! Vezi ca dac simt vreun vant stiu cine l-a emanat...
Sabinoasa frumoasa, am priceput eu bine? S-a dat o tolomaca la fata mea? Pai sa mi-o spui mie ca o fac din tastatura. Fir-ar mama ei si creierii si ficatii...
In legatura cu prenumele Gheorghe, e evident ca nici pe mine nu ma incanta. DAR...DAR e treaba ta; absolut numai a ta .... si a familiei tale cum botezati bebelinul! Nu are nimeni dreptul sa se bage si cu ast le inchizi gurita repede si ii pui cu botul pe labe immmmediat... Asa mi-a spus al meu cand vroiam sa-l scap pe Yannis de Dante si ii spuneam ca a comentat nu stiu cine si cu nu stiu cine (eu nu ii spuneam ca nici mie nu-mi place, pentru ca ii promisesm ca al doilea prenume il alege numai el...) - eteee, cui nu-i place va trebui sa se obisnuiasca... Asa ca obisnuitiva cucoane bagarete ca unu-i Gheorghe al Sabinei, frate cu Sofia dulcica desteptuta!
Nu mai stiu cui mai trebuia sa raspund... De la o varsta...mai dai si rateuri... Citesc si revin!

Bebe Yannis in evolutie

Yannis la fotograf

Mergi la inceput

Sim, am vazut ca s-a actualizaaaatttt Jaga-Jaga... Yuhuhuhuuuuuuu!!!! Bravooooo!!!!
Bai, chiar merge porcaria aia de echograf? Azi e 11? Eu daca ma ocup loco de clocit, nu mai stiu neicusoare ca care zi este pe pamant in ROmanica...
Roxana, ssttttt... Vrei sa ma lasi pe drumuri? La copilasul meu nu te gandesti ca tre' sa-l indop, imbrac, rasfat? Si eu tzoale, bijuuri, pantofi, genti, cosmeticale, rujuri, creme, sulmenele...cu ce apoi?
Ma duc sa mai ascul melodia aia Jaga-Jaga sa mai topai cu bebelinul meu in sincron. Chiar reusiti... Fetele care nu-l simt pe bebe, sa asculte melodia, sa cante si sa danseze, sa vedeti cum incepe si bebe sa va burduseasca! Parol!

Bebe Yannis in evolutie

Yannis la fotograf

Mergi la inceput

Mama ce ma oftica reclama asta la Pampers care se intinde peste scrisul nostru.... Cum se poate inchide pentru totdeauna?
Roxana, m-am prins de ce zicea Myral ca a observat ca m-am suparat... S-a oferit sa ma critice si eu i-am pus la dispozitie toate pozele cu mine, ca sa aiba pe alese. Ea mi-a spus ca nu ar fi nimic de obictat, pentru ca nu e genul ei sa o faca, dar ca totusi unele dintre foto le-ar pastra doar pentru sot (asta daca ar fi in locul meu). Eu i-am raspuns ca sunt pentru sot alea desuchiate, nefiind publice in restul timpului, ci le facusem eu special ca sa le poata vedea ea pe toate... Aaaa si vi le-am mai aratat voua atunci cand le-am facutara... Nu a fost decat un simplu raspuns, dar fetele astea au pitici pe creieri. Daca le oferi un raspuns sau le explici un fapt, au impresia ca ma supar eu sau ca le dau peste nas... D'asta zic nenica - ba, voi vreti sa va tratez ca pe contractiile mele care este? Pai unde ma vedeti pe mine suparata? Eu care ma rad toata ziua de orice, m-ati si scos suparacioasa grupului?!? Pai va incurcarati acilisea, sa stiti ca nu ma cunoasteti ioc. De asta va si iert...
Deci e 11 azi? Sau 10? Eu cu cine votez?

Bebe Yannis in evolutie

Yannis la fotograf

Mergi la inceput

Hai ca e dragut asa, am ramas singura pe forum. Ar fi culmea sa imi raspund tot eu: da ba capcauno, e chiar 11, ai programare la echo!!!! Treci de te imbraca!
Danielle, eu ti-am mai spus ca iti dau tie burta mea, sa o cari tu. Numai sa mi-l dai pe fiul meu gata fatat... Uite nu stiu Roxana cum se simte, ca si ea are burta mai mare ca a mea, dar sa stii ca e greu asa... Eu abia ma mai pot misca. Nici sa ma inchid la pantofi nu mai ma pot apleca. Si daca beau un pahar cu apa obosesc. Ma simt ca un urs batran..

Bebe Yannis in evolutie

Yannis la fotograf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Aseara am fost la opera...si bb-ul a inceput sa miste de zor, deci are simtul culturii...

23+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am rezultatulde la anticorpi, sunt absenti :)
acum fug la alte trebi, mai intru eu mai incolo, s-aveti o zi frumoasa, e atat de caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaald!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput