Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Annisia, s-a actualizat linkul. Ai fost prea matinala
.
Noi am avut o noapte oribila. Pe la 2 dimineata ne-au sunat niste vecini de la tara ca au gasit-o pe bunica sotului cazuta in gradina si era acolo de cel putin 5 ore. Inghetase de frig, probabil ca era foarte rece pamantul. Inca nu stim exact ce s-a intamplat, au dus-o la spital de dimineata. A fost ori un accident vascular ori vreun anevrism dupa cate se pare. Vecinii nu avusesera curaj sa sune la socrii mei si ne-au lasat noua misiunea asta. Asa ca i-am sunat vreo 40 minute pana au auzit unul dintre telefoane. S-au dus ei asta-noapte la tara sa vada ce e cu mamaia, iar sotul a plecat si el dis de dimineata spre Alexandria. Acum astept si eu vesti de la ei, desi nu imi pun mari sperante in spitalul din Alexandria. Probabil ca o sa o aduca la Bucuresti luni sa ii faca aici analizele necesare. Eu sunt zombi pt ca nu am mai reusit sa dorm si cica azi trebuie sa plecam la munte. Offffffffffffffff, nu mai merg la Valea Doftanei niciodata. Data trecuta cand am facut rezervare acolo, am pierdut sarcina, iar acum asta.![]()
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
mandarinutza spune:
Fetelor daca mai aveti programari azi la Prodenta, eu am sunat de dimineta la Prodenta, caci aveam programare la 12, si a zis ca e ok, ca pot sa ma duc.Am fugit, pupici!
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
tomasa spune:
Sim, offff. E greu, imi dau seama, dar incearca sa nu te necajesti prea mult. Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
myral spune:
Tomasa si noi suntem plimbareti si de asta ne-am gandit la patut pliant ca sa nu luam 2 daca si asta e bun si in nici un caz nu plecam fara bebe.Sim va fi bine bunica ta si sa stii ca nici mie nu imi plac rezervarile asa am si eu impresia ca poate nu o sa putem pleca atunci din anumite cauze.Myral
23+
tzuc spune:
Mandarinutza saru'mna de veste..eu am avut ieri programare si dupa ce am vazut mesjaul tau..am sunat si m-am reprogramat astazi la 13:00...o sa merg impreuna cu prietena mea..in caz ca esti pe acolo poate ne vedem...la ce ora mergi?
sunt super fericita ca merg sa vad galusca..wowww
va pup...mi-a sarit si cheful de munca..nu ca aveam prea mult..
yupyyyyy
va pup...
17s,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
OanaAlina spune:
sim, imi pare rau pentru problemele pe care le aveti...trebuie sa incerci sa ramai calma!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
sim_stoian spune:
Sabina, lasa-i sa vorbeasca. Si pe noi ne bat la cap sa ii mai punem inca un nume copilului. Ne spun ceva de genul: bine, Stefan ca pe nasul vostru, dar voi nu ii mai puneti un nume? Le-am tot explicat faptul ca noua ne place acest nume si nu e ales neaparat pt ca pe nas in cheama la fel. Ignora-i...
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Alehiam iti multumesc mult pentru informatie!am scris eu gresit denumirea vaccinului
Cred ca dupa cum e soare de dimineata,azi o sa fie f. cald.Ma iau de pe acum transpiratiile
cred ca o sa fac..
Aseara am simtit parca ceva miscare la bebe,dar cred ca e cam mic![]()
![]()
sim_stoian spune:
Eu sunt destul de calma pt ca nu vreau sa il agit pe bebe. Nu m-am dus si eu ca sa nu ma agit. Dar sotul e terminat. El a fost crescut de bunica lui si e foarte atasat de ea. Si cand il vad asa...![]()
Eu nu intru prea usor in panica, dar el nu e asa. Astept sa ma sune sa vad ce imi spune. Probabil ca luni o sa o aduca la Bagdasar.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute