Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 21
Annisia spune:
Myral, pozele pentru sot nu sunt publice. Vi le-am aratat numai cand le-am facut si acum cand te-ai oferit sa ma critici, in rest nu le pot vedea decat eu. Poti verifica acum in linkul scris cu rosu.
Sabina, adicatelea ce mi se poate intampla cu psihopatii aistia? La dracu cu ei! Uite ca mi-am mai facut azi poze, ca sa aiba material manufacturierii...
Bebe Yannis in evolutie
Yannis la fotograf
iuli8700 spune:
Reusesc si eu intr-un final sa va scriu cateva randuri dupa reprize de net intrerupt, citit capitole din urma si iar net intrerupt.....si acum am reusit sa fiu la zi cu voi.
Am citit atat de mult ca nu mai tin minte nimic ... doar papanasii aia mi-au ramas intipariti in minte. Si cum nu aveam branza de vaci in casa am hotarat sa fac un fel de gogosi umplute cu gem si sa-l pacalesc pe bebe intr-un fel ...cica a mancat papanasi.
Sambata ma duc si eu la nenea doctoru' la control si abea astept sa-l vad pe fotbalistul meu ca parca a trecut o vesnicie de cand nu l-am mai vazut (3 saptamani
).
M-a luat somnu' asa ca ma duc la culcus. Sper sa n-am maine iar surprize sa-mi cada netul si sa o iau iar de la capat cu recuperatul ca vad ca voi v-ati pus pe scris nu gluma.
Iuli
22+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
Annisia spune:
Buna dimineata! Am intrat numai sa va salut, ca sunt truli de somn. Ma bag iar la caldurica si ma pun pe clocit; ca asta e rostul meu in ultimul timp...
Voi sa fiti puternice, sa nu va stea nimeni in cale si daca va plictisiti la birou, bagati un karaoke JAGA-JAGA alaturi de colegi... Apoi, daca va treziti brusc concediate, va ofer eu avocati sa va apere in procesul cu angajatorul... Desi nu prea se risca nimeni sa exmatriculeze o gravi...
Hai, mamici cu burtici, cocosei si pasarici, va pupici!
Bebe Yannis in evolutie
Yannis la fotograf
Annisia spune:
Simmmmm, tot 22 weeks and 2 days I'm old.... Cand se actualizeaza linkul paralinkul? Nu ma mai joccccc. Mamaaaaaaaa.......
Bebe Yannis in evolutie
Yannis la fotograf
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Aaa, stati ca acum mi-a picat fisa. Adicatelea Tomasa poate arata asa la a doua sarcina? Tudor e baiatul ei, nu?
Nanaaaaa, nu mai imi place nici de Tomasa! Acum poti sa stai linistita, ca stim o treaba, nenica!
Annisia,
! 
mama de BAIAT
19s fix
slippers76 spune:
Neatza si de la mine.
Azi am ramas acasa, pentru ca, din pacate, ma simt mai rau decat ieri. Vocea tot nu mi-am recapatat-o, si ma mai omoara si tusea si durerea de cap. Dar motivul principal pentru care am ramas este ca trebuie sa supraveghez o tarla de muncitori murdari, care in sfarsit au venit sa faca remedierile la casa dupa care urlu de vreo doua luni
.
Asa ca azi sunt pastor la iepuri...
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
tomasa spune:
Vaaai, Roxana, pneumonie
. Doamne ce m-ai speriat! Ia neaparat antibiotic si stai cumintica, bea licide multe.
sa-ti treaca repede.
Nana, nu-ti mai face probleme ca nu papi mult. Eu stiu ca nu trebuie sa mancam mult cantitativ ci chestii de calitate si pe cate posibil sa avem zilnic din toate grupele alimentare. Corpul nostru ne da semnale clare de ceea ce ii trebuie/lipseste prin pofte. Tu mananca in continuare asa cum simti si numai ce-ti prieste si sunt sigura ca Razvan va fi mare si sanatos tun.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor voua cand va spus sexul s-a vazut clar putza sau pasarica???Ca la mine s-au vazut 2 labii cu o dunga neagra intre ele.Si a zis ca e fetita.Dar inca nu e sigur ca se poate confunda cu altceva.Dar labiile mele erau lunguiete.La voi cum a fost???
poze
vine bebe
Ramonel14+
Alexia Beatrice
Ramonella, noua doctorita ne-a zis ca arata ca un "hamburg"
. Ne-a aratat labiile si vaginul, care era si el format. Era destul de clara imaginea "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Sabina spune:
Roamonella, si la Sofia tot asa arata, deci pastreaza numele de fetita:)
nu va zic ce am eu de indurat cu numele de baiat.
toata lumea care aude de Gheorghe sare-n sus.
Zic toti ca nu-l iubim
ca nu e fin, ca suna urat, ca o sa rada toti copiii de el.... etcetc.
toate prietenele mele sunt oripilate.
well, sa se obisnuiasca:))))
apropso, oare de ce pare urat numele? doar pt ca la tara le puneau Gheorghe la toti?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Pinacolada spune:
Felicitari pentru cele care au aflat culoarea caruciorului!!!!!!!!!!!!!!!!!
E bine ca aveti pofte si mancati ca sa iasa bb sanatos si viguros nu ca mine care nu mananc mare lucru din cauza de rau si mamica mea imi zice ca o sa fac un bb cat o pisica:)Acum, sunt cu cortu' la mama mea impreuna cu Luca si cele 2 pisicutze, care se tin dupa Luca al meu ca mielu'dupa oaie:)De ce? pentru ca ne vom muta....Ce bucurie...de luni incepe santierul, sotu' si-a luat concediu pentru a se delecta cu muncitorii, iar eu numai chef de umblat si cautat prin magazine diverse pt casa nu am. Asta e, sper sa iasa bine pana la urma! Varianta optimista este sa ne mutam pana in iulie, dar sa vedem ce fac mesterii cei mari:)
pupici la fete
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Alexia Beatrice