Mamici de septembrie - octombrie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Annisia spune:
Off, ce ma enervati! Ma culc chiar acum cand se pune toata lumea pe scris. Iar pierd toata distractia... Totusi pic de somn. Cand ma trezesc o astept pe Myral cu critica aia. Cred ca a scris un roman intreg, acum e la corectura si in curand ii da bun de tipar...
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Danielle, am uitat sa-ti spun o chestie: l-am tuns pe Happy si are o moaca de nevinovat... E atat de pufos ca imi vine sa-l mananc de scumpic. Tu ai tuns fata ta vreodata scurt-scurt-scurt de tot mai? Nu sunt dulcici?
Gata, va iau cu lopata! Ia treceti cu toate la somn si sa ve treziti pe la 22 sa mai bagam o barfa mica. Ce stati toata ziua asa pe net?
Bebe Yannis in evolutie
tzuc spune:
aoleo..maica..pai e prea mult...abia astept sa miste sa o simt ca e acolo si misca de zor...
mey, inca nika...deocamdata ne-am gandit la Maria si pentru al doilea inca meditam...discutam aseara si zice musiu "mie imi place Norina, asa o chema pe prima mea iubire neimpartasita din clasa 6a"
..ei nu zau? i-ati gandul neicusorule...
apoi si tu mi-ai dat o lista de nume de telenovele maica si
e (asta este "indecente")
m spus..astept clik-ul..cand aud/ciesc un nume...sper sa reactioneze neuronul obosit
17s,
cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Happiness_4_us spune:
Tzuc, hai sa iti dau eu ceva sperante.
Eu pe bub l-am simtit prima oara cu 3 zile inainte sa fac 19 saptamani. Si cum fetitzele sunt mai finutze, poate ca ea mititica misca dar f fin. O sa dea in curand semne, o sa vezi tu.
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Ca sa lamurim cu saptamanile. Da, eu am 23 implinite, UM pe 26.11. Chiar pe eco de azi au scris 23 si 4 zile. Desi eu stiam ca am 23 si 5, dar ce mai conteaza. De sambata ar trebui sa am 24 sapt implinite, adica sa fiu in sapt 25. Insa nu stiu cum sa scriu la semnatura, saptamana implinita, sau saptamana in curs.
Annisia, am vazut poza si ai dreptate. Eu eram. Numai ca nu erau budigai ci fusta scurta cu cizme. Ehehe, pe vremea aia aratam si eu mai bine. Cand zici ca e UM? Ca am un cerc din ala care calculeaza varsta si ma uit.
Nana, nu uit de papanasi, zau!
Sabina, tu chiar m-ai ametit de tot cu calculele.
Ce va vaicariti mai de col lung? Io am 43 mm. DEci nasc nene oar la 40 de sapt ca data trecuta.
Rox
23+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
Roxana, eu scriu saptamana implinita si pun + ca sa stiu ca sunt in cursul sapt urmatoare.
Sunt curioasa cum e cerculetul ala pt calculat. De ex, Annisia avea menstruatia la 26 de zile si trebuie tinut cont de asta cand calculeaza.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute
Gabriela77 spune:
Sabina, ce frumos! Felicitari pt bebe! Abia astept sa ma duc si eu la eco sa-I vad mutrita fetitei mele. Mai am de stat inca o saptamana! Si ratusca urata, in nici un caz! Vezi k vin din Cluj si te bat!
Annisia, eu aia cu Jaga Jaga o stiam, ne amuzam si noi de ea, dar de Rita-Rita nu o auzisem. Ne-am distrat bine, orisicum! Si bebe, dadaea din picioruse! Pe bune!
Roxana, imi pare rau de raceala asta naspa a ta! N-ai ce face, iei Augmentin. Doamne da sa treaca cat mai repede. Dar bravo pt voinicul tau! E marisor nu gluma!
Nana, eu nu sint asa stricta cu regimul alimentar! Daca mi-e pofta gust si un pik de slaninuta si sunculita afumata si ceapa. Chiar si o gura de cola. E drept ca am o pofta de mancare, de as manca si clanta! Si asta acum ca sint insarcinata, ca toata viata mea am fost o slabuta de 50 kg. Nu-i bai am recuperat acum!
Tzuc, uite sa te inveselesc, eu am simtit-o pe bebelina la sf sapt 17, asa ca poate nu mai ai mult de asteptat!
Mey, fetele, mie astia nu mi-au zis de nici un gramaj la bebe. Habar nu am de e grasulina or ba. Poate la morfofetala din 21 aflu si eu mai multe amanunte.
Pup
Gabriela,
21 +
Sara Medeea
myral spune:
Annisia eu ma bagasem la somnic ca ma luase si o durere de spate cam ca la ciclu asa deci nu prea am analizat pozele oricum eu nu sunt genul care critica dar tot o sa zic ceva ca tu oricum nu te superi eu as pastra anumite poze numai pentru sot (asta ca sa nu zici ca nu am criticat nimic)
. Si intradevar nu mai trebuie sa bag in seama contractiile astea ca de cand stau mai mult in pat parca am mai multe
.Myral
22+
Sabina spune:
fetelor, asta cu pozele pe net e superadevarata.
e f f riscant.
eu am poze intr-adevar, dar numai la situl de fotografie unde scriu articole.
in rest, cam evit.....
nu numai pozele cu copii sunt tinta psihopatilor, dar si cele cu noi....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
myral spune:
Fetele ce bebei grasunei trebuie sa ma tin neaparat de vitaminele alea ca apoi o sa am iar la ce ma gandi daca al meu e mai mic.Din ce mai imi aduc aminte
ca ati scris asa mult este bun oare patutul ala portabil (nu din lemn) adica doarme bebelul bine cu spatele drept ca din ce am vazut eu nu par prea solide.Myral
22+