Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 27
remiclea spune:
Angeliguedes-felicitari. pot doar sa-mi imaginez cat de frumos poate fi sa-i auzi inimioara cum bate
.ce pot sa-ti mai spun?doar ca abia astept sa-i aud si eu bebelui meu inimioara

5+
poze
bubuleana spune:
fetelor, acum inteleg de ce mi-e greata non stop
valoarea la bHCG ieri a fost de: 93357 !!!
pai la atata hormon cum sa nu-mi fie rau ![]()
Angy: ei vezi, visul s-a implinit!!! ce super!!!
felicitari!!! 

bubuleana
6+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
fetelor, acum inteleg de ce mi-e greata non stop
valoarea la bHCG ieri a fost de: 93357 !!!
pai la atata hormon cum sa nu-mi fie rau6+
Bubule, felicitari pentru valoarea BHCG!La 6s+ este super!
La eco ai fost? Ce s-a vazut?!Poze & My Baby Development!
bubuleana spune:
remi: nu-mi da emotii ![]()
gina: la eco am fost ultima data la 5s+ si s-a vazut doar sacul si vezicula vitelina iar acum merg sambata iar la eco sa ascultam inimioara...de-abia astept 
tu ai fost la eco? ce ai vz??
bubuleana
6+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by bubuleana
Tu ai fost la eco? Ce ai vz??
bubuleana6+
Nu am ajuns inca la eco caci, nu am gasit nici un loc liber pana pe 22 mai.Timpul trece insa repede si saptamana viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu,daca totul va fi bine,ne vom putea vedea si noi in sfarsit puisorul.
Poze & My Baby Development!
AngeliquedeS spune:
Fetelor, pana acum am citit din urma si m/am speriat, chiar la toate va este rau? Mie nu imi e asa rau, am doar o stare usoara de greata si o lipsa de pofta de mancare, nu as manca nimic nimicuta! Dar acum ma gandesc la ceea ce se spune, daca mamei ii e rau, lui bebe ii e bine. Or daca mie nu imi e rau tare asta ce inseamna? Ca sunt paranoica, nu? 
Ce ma bucur ca ne inmultim! Ce multe fete noi
Bine ati venit! sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si sa ne tinem puiutii in brate!
Irlandeza, salivez in schimb dupa reteta ta, am scos-o la imprimanta si la fel si ciorba a la grec si o sa le fac cu prima ocazie. Astept numai sa pot manca.
Doniro, sa nu iti fie teama ca e diferenta prea micuta intre copii, se poate si mai putin, nasa mea a nascut prima fetita pe 16 decembrie 2005 si pe cea de-a doua pe 15 decembrie 2006, asadar la un an fara o zi diferenta. I-a fost greu tare la inceput de tot, dar acum s-a organizat dupa programul lor si este bine. A spus ca mai bine ca s-a intamplat asa (a aflat de a doua sarcina cand era gravida in 4 luni) fiindca altfel nu stie daca ar fi avut curajul sa faca si bebe 2.
Fetelor, multumesc de felicitari, inca sunt sub impactul inimioarei de la eco. Nu imi vine sa cred ca in mine creste o fiinta mititica, careia ii bate inimioara.
Eu am luat rezultatul analizelor, mi-au iesit toate bune, doar calciul ionic a iesit un pic mai mic, voi merge maine la dr. sa mi le citeasca. Sa vedem daca va trebui sa facem ceva. Dr ginecolog a spus ca e ok, sa nu iau suplimente fiindca sunt foarte bine.
Bubu, daca sunt doi bebici?
Pup toate fetele, dulce de tot!
Pupici,
Angelique
8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
kateryna spune:
Bubu, ar fi tare sa ai 2 dintr-o lovitura!
La o asa valoare la Beta-HCg...
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
an-k spune:
Multumesc pentru cuvintele de bun venit
.
Datele pentru listuta: DN 19 10 1982, UM- 1 04 2007
si DNP 6 01 2008
azi am sunat pentru analizelor si sunt evident gravida
, anticorpi am pentru rubeola, trebuie sa am grija cu toxoplasmosa si varicela- rezultatul iese de abia marti... mai am de asteptat, defapt pana atunci vad si ce se intampla, daca imi apare vreo bubita sau nu
. La ginecolog sunt programata pe 24 mai, de-abia astept sa-l vad pe bb
Natalia suna atat de bine supa... acum am in program o supa de sparanghel alb, da' urmatoarea va fi cea ala grec.
Pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)