Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Salutare din nou.
Eu stiu exact data conceptiei si l-am planificat pt zodia Varsator. Dar o sa nasc cand vrea bb-ul.

Gina sarcina usoara si fara probleme. Felicitari si tie! Cand eram insarcinata cu Iulia zi de zi, in fiecare dimineatza timp de 4 luni indiferent daca mancam sau nu. Asa ca asteptam momentul cu pricina si apoi mancam. Ce mai face printzesa ta? Iulia e bine e f cuminte si vorbeste incredibil de mult. Sunt tare mandra de ea. Deja o pregatesc pt bb 2. I-am spus ca am un bebe si mi-a zis ca vrea sa il vada si sa i-l dau .

Multumesc pt primirea voastra si pt adaugarea in listutza

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor, si bun-venit celor noi!!

am lipsit vreo 2 zile, si am citit o ora!!

despre rau si greturi, mama n-a avut deloc si a avut doua fete, sor-mea a avut f.f.f rar si are doi baieti. eu nu am deloc si imi propun intai baiat si apoi fata :). iar la faza cu rama si bobul de mazare subscriu si ma inscriu, deja daca spun cuiva ca sunt insarcinata, am si burtica pe care sa o arat si mangai [gravid]

am rezultatele la al doilea bhcg, 4800 si ceva maruntis, adica f. bine, se dubleaza la 24 de ore. pisoi sper ca e bine, astept sa-l vedem sambata si sa ne facem cu mana.

va si sper ca maine sa am mai mult timp, ma intorc acasa in Cta si o sa fiu mai linistita.

Monica

Life's a beach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

godzila - cum amintirile imi sunt inca proaspete , imi amintesc cat de rau iti era la capitolul .Si eu am fost si sunt tot in aceiasi categorie.
Micuta Jessica Priscilla este foarte bine acum.Zilele trecute insa a avut un virus si ne-am chinuit putin cu ea.N-a fost insa asa rau si a trecut repede doar cu vre-o 3 ture de voma si o noapte cu treziri in nerepetate randuri...
Altcumva, papa foarte bine, e grea precum o piatra de moara, invata cuvinte noi si stie sa cante(in acelasi timp sa gesticuleze) un cantecel micut in engleza.La capitolul olita, iarasi ar mai fi de spus insa,ramane sa vorbim pe aceasta tema la "piticodrom".
Succes la examene/sesiuni.Iti doresc sa le treci pe toate cu bine.Te

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Gina, merci pentru primire

Godzila, draguta fetita ta cum vrea ea bebele de acum.
Si eu i-am pregatit Biei patul mare de o persoana ca nu m-am mai intales cu ea, i-am zis eu ca v-a trebui sa lase patul mic lui bb si ea sa doarma in cel mare, si gata, a gasit motiv, e foarte incantata de noul pat, nu-i mai trebuie nici poveste

Anca dragoman, am trecut peste ultimele pagini ale capitolului si vad ca si tu esti la mamicute de ianuarie februarie. Mai lipseste Olim. Cum e burtica, tu cum te simti?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara tuturor! Hop si eu printre voi. Numele meu este Roxana, am 28 de ani si acum 3 zile am aflat ca o sa mai avem un bebe. Sunt un pic (un pic mai mult) disperata pt ca sarcina asta a venit mai devreme decat ne asteptam, dar asta e. Zic asta pt ca noi mai avem o fetita, Daria, o minune de copil, care acum are doar 10 luni si un pic, deci va avea 1 an si jum. cand eu voi naste. Sunt ingrozita ca nu ma voi descurca, dar om trece peste toate.
Pt listutza: eu sunt nascuta pe 19 aug 1979 (nu stiu daca are importanta), UM a fost pe 4 aprilie si DPN, dupa calculele mele, ar fi pe 9 ianuarie 2008.
Pe Daria am nascut-o la Elias, cu dr Ioan Parvu si acum voi face la fel. Cam atat, sa dea Domnul sa avem un "drum" frumos impreuna!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laura, bine zice irlandeza

gina, am un baiat si unul pe vine, mi-a fost rau de numa la primul, nu credeam ca se poate mai rau! la al doilea mi-a fost si mai rau!nu-mi venea sa cred ca se poate! si am baieti!a, si sa nu uit am avut 2 sarcini atit de diferite ca eram sigura ca al doilea va fi fata!

sarcini usoare la toata lumea!

Flavia 36+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

doniro -Bine ai venit printre noi & Sarcina usoara! Mai suntem mamici cu copilasi micuti pe aici.
Micuta mea are 1an si 8 luni.Ce-i drept este ceva mai marisoara insa, ne putem ghida,sfatui,imbarbata impreuna.
Pepsi - ahhh, ce bine ca mai treci pe la noi!Ma bucur tare mult pentru tine si pentru toate gandurile bune.Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Gina M

doniro -Bine ai venit printre noi & Sarcina usoara! Mai suntem mamici cu copilasi micuti pe aici.
Micuta mea are 1an si 8 luni.Ce-i drept este ceva mai marisoara insa, ne putem ghida,sfatui,imbarbata impreuna.
Pepsi - ahhh, ce bine ca mai treci pe la noi!Ma bucur tare mult pentru tine si pentru toate gandurile bune.Te

Multam de primire. Cred ca bat recordul la facut copii (ma refer la diferenta mica de varsta intre bb1 si bb2), dar sa speram ca o sa fie bine.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Desi probabil o sa-ti fie putintel mai greu la inceput cred ca o sa fie totul bine.Trebuie sa fie bine.Capul sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am trecut si eu un pic pe la voi in vizita sa va salut si sa va urez sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi si la fel de "zurlii" ca mamicile lor..............cele de la mamici si aspirante ma cunosc............si am intrat ca imi sunteti foarte dragi............sa aveti o odisee linistita in continuare si sa legati prietenii stranse!!!!!!!!!!!!!!
sper sa vin si eu cat de curand la voi cu voia lui DD.............daca se indura de noi!!!!!!!!!!!
multi pupici la bebei si la mamici!!!!!!!!!!!!!
Gugule, Gina, Bubule, Natalia si toate............va mult!!!!!!!!!!

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput