Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Meda: multumim mult dar ce mare e burtik ta, mai ai putin si-ti tii puiul in brate

irlandeza: maine merg sa-mi fac analizele si voi vedea daca am lipsa de ceva

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Liuda, putin m-ai speriat, dar las' ca om trece si noi de toate astea.

Meda, draga, ce mai faci tu ? Deja in sapt. 30 ? Mai ai un pic si-ti tii puiul in brate.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Ma bucur sa fiu alaturi de voi.Sunt si eu mamica de ianuarie 2008.
DN 17.01.1980 UM 06.-04.2007 DPN - nu stiu.
Am citit tot ce ati scris de la deschiderea subiectului si pana acum.M-am mai linistit un pic, pentru ca in afara de dureri de sani si un pic dureri de burtica dupa amiaza, nu am nimic....nu greturi, nu ameteli, nu lesinuri.
Bebitul meau a implinit astazi 5 saptamani si pe 23 mergem din nou la medic sa-l vedem.

O sa fiu toata ziua alaturi de voi pentru ca nu mai merg la birou din cauza unei sefe foarte nebune.Am decis sa raman acasa in medical, ca sa nu ma enervez si sa-mi fac rau.

Pupici

Ramo

Mergi la inceput

Bine ai venit Ramo. DPN ar fi 10.01.2008, asa arata calculatorul, pana mergi la medic sa-ti spuna data exacta.

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Fetelor, am facut o mancarica in cuptor.... , pulpite de pui cu orez si legume, o delicatesa. Asa m-am trezit de dimineata cu o pofta de orez, chiar daca stomacul meu e tot in gat. De abia astept sa gust. In curand apare si iubitelul meu acasa si luam masa amandoi . Spe doar sa nu dau apoi la rate

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare zuzeeee!!!!!!!!!!!!

Suntem bucurosii "posesori" ai unui Grauncior(nu stim dimensiuni) cu inimioara care bate bate bate!!!!!!!!!

Acum am aterizat de la dr. Ecograful de la cabinet nu-i asa performant asa ca n-a putut decat sa masoare sacul gestational de 2 cm si sa vada inauntru un grauncior de forma unei boabe de fasole careia ii batea inima!
Asta cu inima ...l-am intrebat eu ca el zicea ca-i prea devreme, dar la insistentele mele a cautat un unghi bun si i-am vazut si bataile inimii....ca niste licariri de licurici!

Sunt asa de fericita ca e totul ok pana acum!

pupici
revin

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 5z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Irda: mega felicitari!!! ce super!!!

bubuleana
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc, Meda Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul si ai deja 30 de saptamani! Sa duci cat mai usor sarcina si urmatoarele saptamani, pana la marea intalnire

Remi ai vazut ce ti-a zis Gugu: stai linistita, (desi teste poti sa faci oricate ca si noi am facut si mai facem, inca) ca nu-i musai sa ai simptome (eu vorbesc, cea mai panicata dintre toate).

Bubuleee bine ai revenit! Imi pare rau ca nu te simti bine, dar e semn ca bebe e ok

Irda felicitari pentru inimioara care bate, bate, bate Ma bucur tare mult pt tine! Abia astept sa merg si eu sa vad ceva, dar cred ca voi merge la 8 saptamani.

Ramo felicitari pentru sarcina si bine ai venit in randul zuzelor Imediat te trec pe listuta

Irlandeza suna bine, de ma innebunesti, mancarica aia a ta Cum zisasi ca o faci? Nu fierbi orezul dinainte? Le pui toate la cuptor? Si ce alte legume ai mai pus?

6+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Irda , felicitari pt. graunciorsi inimioara care bate.

Laura, intr-o tava de cuptor ( de teflon e a mea), pui ulei , pulpele in tava, ale mele erau jumate ciocanele si jumate partea de sus, le pui in cuptorul incalzit in prealabil, le lasi cam 15 min. pe o parte, 15 pe alta,( cuptorul meu e la curent) apoi, tai pestisor ceapa, multa ca se topeste oricum, morcovi rondele sau rasi, patrunjel rondele sau ras , ardei taiati cubulete, dovlecel taiat cubulete, o vanata mai mica taiat cubulete, le pui toate in tava, le lasi pana vezi ca s-au inmuiat, apoi pui 2-3 cescute de orez( de cafea , dar nu din alea minuscule, dar nici de alea mari de lapte)si pui apa fiarta fierbinte peste ele pana le acoperi si le lasi in cuptor pana scade apa de tot, mai verifici intre timp daca a scazut apa si orezul sau carnea nu sunt gata, mai completezi cu apa fiarta. Condimentezi dupa gust. Eu am luat pulpitele gata condimentate si nu am mai adaugat nimic.
Eu deja am mancat, f. bun. Mie de obicei imi place orezul la cuptor mai bine decat fiert pe ochiul de la aragaz..

Noi 2 singurei

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineata fetelor,
Va multumesc pentru felicitari!
In dimineata aceasta imi este ceva mai rau...Nu am apucat sa mananc nimic in schimb, am imbratisat buda.Ioooiiii,este tare aiurea.Felicitari celor care nu au parte de greturile/neplacerile primului trimestru.Daca nu le aveti rugati-va sa va ocoleasca caci nu-i de dorit.
Andradda,AngeliquedeS, cornilia,gugushtiuc,DanutaD,irlandeza,bubuleana - voi cum va simtiti fetelor?!Cum stati la capitolul stari de greata si voma?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput