Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
adinag spune:
Alina, de-ai stii cum te inteleg!!! Si eu mananc toata ziua-buna ziua...
Adina 7s 5z
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor, nu puteam pleca fara sa va salut. Aseara a fost frumoas, am fost intr/un club unde nu era mult fum si bagau muyicaveche, foarte frumos.
Jasmin012, multumesc de puici, uite unul si de la mine 
Laura, nu ai cablu sa le decarci in calculator si pe urma sa ti le pui in album?
Pup toate fetele, sper sa mai vorbim pana miercuri. sa aveti grija de voi si de puiutzi!
Pupici,
Angelique
7+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe
Mare, Munte, Flori
Laura Ioana spune:
Salutare zuzelor
Gina
ma simt destul de bine, dar ma incearca uneori cate-o greatza/scarba, de zici ca mananc numai lamaie
Ce nume frumos are fetita ta
Sper sa nu iei viruselul de la ea, ai mare grija, eventual sa ai pe fatza o masca de aia cum au medicii.
Angeliq
ma bucur ca te-ai distrat
Am cablu pt descarcat pozele, dar nu stiu sa-l folosesc! Toate pozele din albumele mele sunt puse de sora mea![]()
Ca sa nu uit ca sunt zuza, azi am mai cumparat un test de sarcina si acum ma uit la el daca sa-l fac sau nu
Am uitat sa va spun ca, daca-mi strang un pic sfarcul, imi curge o picatura de laptic alb, alb. Probabil, ptc dupa nasterea trecuta mi-au dat pastile sa-mi inhibe lactatzia, acum canalele sunt formate si gata de actiune (abia asteapta ceva actiune
). Sper sa nu fie nimic in neregula. Nici nu am mai stabilit cu dr ginecolog cand sa mai merg la ctrl, dar cred ca ar trebui sa merg la dr de familie sa ma ia in evidenta, nu?
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Mmda! Am rezistat tentatiei pana acum
Am facut una bucata test, rezultatul super pozitiv
Eu sunt o adevarata zuza
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Mmda! Am rezistat tentatiei pana acumAm facut una bucata test, rezultatul super pozitiv
Eu sunt o adevarata zuza
![]()
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Dar chiar esti zuza
anca
14+Maria

poze
Gina M spune:
Happy Mother's Day Burtici!
Cum va simtiti pe ziua de astazi?!
Eu abia m-am trezit si m-am dezmeticit de surpriza facuta de sot aseara tarziu.
Ieri am fost in oras sa ne cumpere cate ceva si am ajuns acasa seara tarziu.M-am luat cu una alta si efectiv am uitat de Mother's Day! Sotul insa nu a uitat si a planuit de cateva zile cu vecinii (care se pricep in ale florariei) sa-mi faca o vaza uriasa de flori!
La un moment dat am vazut eu ca a disparut insa cum eram franta de oboseala de atata mers nu m-am prins de loc!
A trecut ce-a mai trecut si deodata il aud ca bate la usa!Obosita cum eram cand am auzit am *mondronit ceva de genul,"offf, haide o data ce, nu poti sa deschizi singur usa"?! Dragul de el nu putea ca avea si pentru mama soacra unul ceva mai micut in cealalta mana!
Asa dar,cum nu ma asteptam a reusit sa-mi faca o surpriza uriasa pe langa toate celelalte lucruri pe care ni le-a cumparat ieri si sunt tare fericita.
Starea de rau deasemeni vad ca in aceasta zi nu imi este asa accentuata ca in zilele trecute si este inca, un motiv de bucurie si multumire.
Laura, buna ideea cu masca!Nu mi-a trecut prin cap!
Acum se simt mult mai bine si sotul si micuta.Se pare ca nu a fost chiar asa de puternic virusul acesta.Pe viitor insa daca s-o mai intampla, asa am sa fac.O sa-mi procur cateva.
Ma bucur sa vad ca iti place numele micutei noastre.![]()
Poze & My Baby Development!
dordia2000 spune:
Buna dimineatza!!
Sunt si eu o posibila mamica de ianuarie 2008 cu un test vag pozitiv. Sa va dau datele mele...Ma numesc Diana, am 30 ani, am un baietel frumusel de 1 an si 6 luni, nascut pe 14 Nov 2005. UM 07.04.2007 si un DPN de 11.01.2008. De nascut voi naste prin cezariana mai mult ca sigur pt ca nasterea anterioara s-a finalizat cu o cezariana asa ca....probabil DPN-ul va fi mai devreme un pic.
Va poop si va doresc o zi buna.
PS: Acuma am vazut ca tb sa trec si DN: 15.10.1976.
Din cauza faptului ca lucrez....mai trec pe la voi diseara sa...daca am timp la scarbici....
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
remiclea spune:
buna dimineata zuzelor
. ce mai faceti? vad ca inca nu v-ati trezit.
dordia bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si un bb la fel de frumos si sanatos precum primul![]()
toate fetele
5+
poze
Gina M spune:
dordia2000- Felicitari pentru sarcina si bine ai venit printre noi!
*PS:Am vizionat filmuletul "Un an de basm" si tin sa impartasesc faptul ca, mi-a placut intr-un mod deosebit!Aveti o dulceata de baiat!Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii pe calea vietii.
Poze & My Baby Development!