Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
pet.cost2005 spune:
Fetelor, scuzati-ma ca dau buzna peste voi, dar as vrea sa ii comunic ginei ceva ... si vazand ca si-a mutat rezidenta aici. Inca o data imi cer scuze pt. deraj.
gina - fff urat din partea ta ... nu atat pt. ca te-ai mutat pt. ca nu am nimic cu nici o fata de-aici, ci pt. replica de mai jos. Nu uita ca discutiile care au fost dincolo au fost numai din cauza ta si a stilului tau impunator de a-ti spune parerile. Eu am fost prima care a avut "discutii" cu tine pt. ca asa sunt eu mai directa, dar pana la urma tot eu am batut in retragere tocmai pt. a nu mai crea tensiuni inutile. Pana sa vii tu acolo, la nov-dec, nu au exista discutii si tensiuni intre noi. Asta ar trebui sa iti dea de gandit, zic eu ...
quote:
Originally posted by Gina M
Dragi mamici de Ian'-Feb'2008
Si cum *zuzele sunt mai cu viata si nu se supara asa usor,cred ca acesta este locul de care apartin.![]()
So, treceti-ma va rog si pe mine in randul vostru!
DN 09.07.1980, UM 24.03.2007&DPN 29.12.2007 Multumesc anticipat!
Poze & My Baby Development!
Eu atat am avut de spus, mi s-a demonstrat ca parerea pe care mi-am facut-o la inceput despre tine de fapt era adevarata, nu m-am inselat. Poti nici sa nu raspunzi pt. ca eu am pus punct aici ... sa nu te astepti la vreo alta replica din partea mea. Iti doresc o sarcina usoara si numai bine !!!!!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
gugushtiuc spune:
Vreau si eu ticker, unde intru ca sa-l fac?
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+
irlandeza spune:
Si eu vreau ticker!!!!!!!
Fetelor, aveti grija cu cartifii prajiti cu usturoi , asa am mancat si eu cu o pofta.......si noaptea m-a apucat raul, si de atunci au inceput si starile mele de voma si tot tacamul, eu dau vina pe usturoi. Nici acum nu pot sa-l suport. Sotul meu si-a facut in vreo doua randuri pui umplut cu usturoi si unt la cuptor, si numai cand simteam mirosul, mi se intorcea stomacul pe dos.
Asa va invidiez ca puteti manca orice. Trebuie sa-mi cumpar un cantar, sa vad cate kg am. Ca am plecat de la 50 kg si acum am impresia ca am mai pierdut din ele.
Gina, bine ni te-ai alaturat. Cat despre problemele avute dincolo, nu ma bag, voi stiti ce-ati avut.
In rest , sa aveti un week-end placut si incercati sa mai intrati si pe aici, sa nu fie totul mort.
Pup
toate burticile
.
Noi 2 singurei
6+
Laura Ioana spune:
Gugule
Irlandeza
eu mi-am facut ticker-ul pe lilypie.com.
6+
Poze Laura
Iepurasul nostru
pussi spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Dragi mamici de Ian'-Feb'2008
Deoarece sarcina mea este micuta si marea parte a fetelor care au DPN-ul foarte apropiat de al meu s-au mutat aici , am hotarat sa o fac si eu in cele din urma dupa ce am meditat adanc la aceasta deoarece, in acest loc suntem mai multe fete cu burtici micute si ne putem ghida impreuna mult mai bine.Deasemeni,cum va spuneam mai sus, aici sunteti multe persoane dragi inimii mele cu care mi-am impartasit adesea bucuriile,tristetile,durerea si lacrimile.
So, treceti-ma va rog si pe mine in randul vostru!
DN 09.07.1980, UM 24.03.2007&DPN 29.12.2007 Multumesc anticipat!
Poze & My Baby Development!
imi cer scuze fetelor care nu ma cunosc

dar as vrea sa o intreb pe Gina M ce sa inteleg prin asta: "Si cum *zuzele sunt mai cu viata si nu se supara asa usor,cred ca acesta este locul de care apartin.Ti-am respectat optiunea, am inteles-o intr-o anumita masura..dar atitudinea ta NU.
PUSSI
9+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
irlandeza spune:
Am gasit ceva interesant, de pus pe prima pagina. Asa dar va rog s-o face-ti cele care stiti.
Nastere naturala in direct, cu epidurala.
http://parentcenter.babycenter.com/videos/view/?vid=1320899#videoplayer
Noi 2 singurei
6+
irlandeza spune:
OK Laura. Sa sti ca n-am gasit nimic pe lillypie.com
Adica nu gasesc ticker-ele.
Noi 2 singurei
6+
Laura Ioana spune:
Irlandeza am editat, ca nu scrisesem corect: lilypie.com (cu un singur l, inainte de y). Sunt foarte frumoase, ai sa vezi
6+
Poze Laura
Puiul nostru drag
gugushtiuc spune:
IRLANDEZA esti o bomboana!!! E supertare adresa!!! Am o gramada de treaba acum. trebuie sa vad totul de acolo

.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+