Tabelul Chinezesc....partea a 2 a!

Tabelul Chinezesc....partea a 2 a! | Autor: Reliana

Link direct la acest mesaj

Bravo fete! Merci de info, chiar daca nu am scris am citit cu interes!

Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Flower, pliiizz, asa pentru cultura mea generala zi si mie cand ar fi propice pentru un baietel:
eu - 25.04.1971
el - 10.02.1976

Mercic mult si ici,
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

flower te rog, revin cu o noua intrebare
aseara vorbeam cu sotul meu si ne-a venit o idee
crezi ca as putea avea gemeni?
daca da, cand ar fi perioada de conceptie?
eu sint nascuta pe 21.01.1978

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Flower, daca nu par prea nesimtita as vrea sa te rog sa-mi spui si mie cam cind as avea o perioada propie pentru a concepe un baiat.
Data mea de nastere e 22.12.1969.
Mersi mult si pupici

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Flower, mersi pentru raspuns. Mi-au zis ca la mine se arata baiat intre doua luni de fete.......Ma intrebai ce mi-a iesut la Mirela...Ei bine, tot baoat mi-a iesit si la ea..... :) :)
Ce-nseamna? Ca va fi baiat?
Numai la chinezii aia mi-a iesit fetita.......

In fine, fie ce-o fi, sanatos sa fie!!!
Ceea ce doresc la toata lumea.... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Scuze ca v-am neglijat , fetele ! Da' am vazut subiectul inchis si pt. ca am gasit vreo doua mesaje pe mailul meu am zis ca cine mai vrea calcule probabil imi va scrie personal !
Reiau din momentul asta subiectul pentru al carei reactualizare tre' sa-i multumim Relianei !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ven

Flower, mersi pentru raspuns. Mi-au zis ca la mine se arata baiat intre doua luni de fete.......Ma intrebai ce mi-a iesut la Mirela...Ei bine, tot baoat mi-a iesit si la ea..... :) :)
Ce-nseamna? Ca va fi baiat?
Numai la chinezii aia mi-a iesit fetita.......
In fine, fie ce-o fi, sanatos sa fie!!!
Ceea ce doresc la toata lumea.... :)

VEN-ule drag , pai de ce i-am zis eu Tabel chinezesc...imbunatatit ? Pen' ca lunile lor nu corespund cu lunile noastre in sensul ca cine l-a publicat la noi le-a transformat ( le-a gasit corespondentele la noi , banuiesc eu , in functie de inceputul anului ). Asa ca , reluand calculele pt. tine si consultand Tabelul original , cum de altfel cred ca ai facut si tu , la 27 ani in martie iti iese fetita . Da' cum la noi martie corespunde perioadei 3.03-1.04 ( pt. anu' asta !)tre' sa mergi mai sus cu o luna si vei gasi baietel ! Asta e explicatia !

Mergi la inceput

Pt. OANA B - la 32 ani impliniti , ai urmatoarele perioade pt. baietel : 23.12.2003-2.03.2004 , iar la 33 ani impliniti 22.01-18.04.2004 ( ti-am trecut numai perioadele mai lungi ; si asa , dupa 30 ani perioadele sunt mai propice pentru fetite ! ). Spor la treaba !
Pt. EMOISON - stai linistita , cum adica esti nesimtita ??! Eu am postat mesajul asta pe "riscul" si pe timpul meu , asa ca puteti reveni fara nici o grija de cate ori aveti intrebari ! Daca cumva te-am omis eu , imi cer scuze ! Perioada cea mai apropiata pt. baietel este spre sfarsitul anului , adica : 14.09-13.10 , 10.01-8.02.2005. Spor la treaba ! Numai bine !
Pt. RAIN - imi pare rau , reteta de gemenei nu exista , cel putin nu in Tabelul respectiv ! Poate sfaturi de genu' asta iti pot da mamicile de 2 ori mai fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Flower
Mercic mult de tot si milioane de ici
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Si eu iti multumesc din suflet.
Pupici si numai bine!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

si noi!

te rog.. spune-ne cind ar fi de un baietel!
acum avem o fetita de 2 luni.. dar tatal ei zice ca-i fetita lui..as vrea si eu baietelul meu.. dar cind?

Eu 25.09.73
el 01.05.73

iti multumesc din suflet!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput