Copiii dauneaza Planetei...

Copiii dauneaza Planetei... | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce nesimtiti!!!! Sa ii fie rusine cui a scris articolul, mai bine zis "marilor cercetatori" !! Mare rusine!!
Era ultimul lucru care putea polua planeta, asta era ultima problema , nu imi vine sa cred !! No coment ..

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Acum, tre sa recunoastem, planetei i-ar fi mult mai bine daca noi oamenii nu am exista deloc. Ar disparea majoritatea surselor de poluare!

Monica si Eduard (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Daca distinsul cercetator ar trece rapid pe lumea cealalta, „s-ar putea reduce productia de dioxid de carbon a familiei lui cu echivalentul a 620 de zboruri dus-intors pe distanta Londra – New York pe durata unui an.” (am citat din studiul domniei sale)

Daca ar muri nenea cercetatoru' aista, nu numai ca am avea mai putin CO2, dar am avea si un idiot mai putin intre noi.

Doamne, intr-adevar, sunt multi idioti pe lumea asta.
Sincer !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

"În Marea Britanie, rata de fertilitate este de 1,7, iar media în Uniunea Europeana nu depaseste 1,5. Cu toate acestea, profesorul Guillebaud afirma ca tarile bogate ar trebui sa fie cele mai îngrijorate în privinta dimensiunii familiilor, întrucât copiii lor produc emisii mai mari de dioxid de carbon pe cap de locuitor."

deci copiii care o duc mai bine produc mai mult dioxid de carbon. o fi de la baloanele de guma de mestecat
hai ma ca e hilar ce va aprindeti asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by mobriq

Acum, tre sa recunoastem, planetei i-ar fi mult mai bine daca noi oamenii nu am exista deloc. Ar disparea majoritatea surselor de poluare!

Ok, hai sa ne sinucidem in masa atunci... Sa ramina planeta !

Am inteles ideea ta Monica, dar n-am putut sa ma abtin sa spun exact ce am gindit cind am citit cele de mai sus.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Nu sunt de acord!!!!
Nu stiu daca sunt in masura sa imi dau eu cu parerea...,dar batranii nostri spuneau ca...acel om care nu a facut un copil,nu a sadit un pom...a trait degeaba.Eu,personal,am 2copii(din considerente financiare,altfel as face 6),dar,am sadit in curtea casei cate 1 copac pentru ei,si cate unul pentru noi.Problema ar fi...defrisarile,cumulate cu poluarea industriala...Iar mai nou...,fiecare adult isi doreste cate o masina...,care polueaza de 10 ori mai mult decat respira un om intr-o zi.
Deci,poate si eu ar trebui sa mai plantez niste pomi,
Problema mare ar fi reducerea poluarii...,pe care,din cate am citit eu,americanii nu o au in considerare.Sorry pt.fetele din U.S.A

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by mobriq

Ok, hai sa ne sinucidem in masa atunci... Sa ramina planeta !

Am inteles ideea ta Monica, dar n-am putut sa ma abtin sa spun exact ce am gindit cind am citit cele de mai sus.

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

O solutie mai putin radicala ar fi sa ne intoarcem la epoca pre-industriala ...mie mi-ar place sa ma mut intr-un sat din Africa (da' musai sa merg pe jos pana acolo) si sa traiesc ca indigenii.

Monica si Eduard (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Titlul este tendentios. Rusine jurnalistilor de la Jurnalul National!
Inainte de a arunca cu rosii ar fi bine sa cititi studiul original.
Revolta voastra trebuie sa se indrepte asupra incompetentei pseudojurnalistilor JN care au denaturat complet stirea (asa cum le-a intrat in reflex sa denatureze toate stirile politice).

Adevarul suprapopularii planetei este unul dureros si, vrem nu vrem, vor trebui gasite solutii pentru a pune macar semnul egal intre populatie si capacitatea planetei de a o sustine la un anumit standard de viata. Studiul OTP recomanda o politica umana, de a reduce natalitatea pentru a tine in frau cresterea populatiei. Nici nu vreau sa ma gandesc ce "recomadari" vor gasi mai marii planetei atunci cand suprapopularea va degenera in crize majore . Ganditi-va ca numai pentru a asigura alimentatia a 6 miliarde de oameni se decimeaza cantitati uriase de peste, se defriseaza kilometri patrati de padure pe zi, se omoara tone si tone de insecte "daunatoare", se distrug ecosisteme. Populatia se revolta impotriva alimentelor modificate genetic dar ce alta solutie poate asigura hrana intregului glob?
Anii care vin ne vor pune in fata unor dileme din ce in ce mai mari. Oare cati dintre noi isi dau seama ca planeta nu a fost creata pentru noi ci noi suntem o simpla veriga a ecosistemului planetar, ecosistem pe care-l perturbam din ce in ce mai tare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Ce noroc pe mine ca nu pot sa am copii.......nu o sa dauneze planetei........ALTA ABERATIE MAI MARE N-AU PUTUT SCOATE??????????

RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Copiii batranilor nu aveau atatea masini, nu consumau atatea produse ambalate frumos, nu aveau nevoie de atata benzina. Pe unele situri poti calcula de cat pamant e nevoie ca sa te sustina numai pe tine cu nevoile tale. Problema e ca cifra da atat de mult in momentul in care vorbim de civilizatie ca daca numarul de oameni se dubleaza da cu virgula. Si daca ai impresia ca e mult pamant pe Terra, gandeste-te ca nu tot este utilizabil pentru agricultura sau alte inventii.

Pe mine nu ma mira articolul, nu ma socheaza cu nimic. Pur si simplu la un moment dat lupta va deveni atat de crunta pe resusrse ca nu as vrea sa traiesc momentul.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput