***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am primit si eu dimineata mesajul Andradei

SA-TI TRAIASCA PUIUTUL MULT ASTEPTAT.FELICITARI MAMI SI TATI!!!!!!!!!
Te asteptam cu vesti!
Bebe Antonio s-a nascut ca la carte(40 de saptamani) si greutate si lungime standard...chiar daca mami se grabea
Lulu tu urmezi?
Vas nu stiu ce sa zic,dar vad ca ...nimic.Eu una am inceput sa frec mereu dicul ala cu saptamani de sarcina.Incerc sa fac o legatura du DPN-ul meu .Daca ar trebui sa nasc la 42 implinite ar insemna 17 mai dupa ciclu.Dupa eco pe 15...cine mai stie
Oricum saptamna viitoare TREBUIE sa iasa ca nu mai pot.

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

FELICITARI ANDRADA!!!!!
BUN VENIT PE LUME, ANTONIO!!!!

Refacere rapida, mamico, si sa te bucuri de cel mic, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!

Diana, prima noapte acasa vei dormi tun pentru ca sunt destul de mici sansele sa dormi cum trebuie la spital :)
Stai linistita, totul va fi bine si te vei descurca cu cel mic, nu-ti face griji!
Cred ca mama stangace ca mine n-a mai existat (primul bebelus pe care l-am tinut in brate a fost al meu!) si pana si eu m-am descurcat.

Si pe mine ma enerveaza reclama la pampersi...credeam ca sunt singura care se tot incurca cu ea, mi se deschide cand mi-e lumea mai draga.

Legat de musafiri... Eu le spun sa vina dupa 2 saptamani (inclusiv familia!). In primul rand tu ai nevoie de putina liniste sa iti revii, in al doilea rand nu prea au ce sa vada in primele zile (copilul sta mai mereu cu ochii inchisi si mai face si icterul de regula, deci e usor galben), iar ei, musafirii, vin cu microbii, stafilococii si streptococii lor... Poate ca sunt eu paranoica, dar chestiile astea chiar circula, mai ales in familiile cu copil la gradinita (Tudor ne-a adus stafilococul auriu si streptococul betahemolitic de grupa A saptamana trecuta de la gradinita!). Chiar nu e de gluma.
Primul lucru - pentru ca multi nu vor stii - cand intra in casa ii trimiteti sa se spele pe maini, chiar daca nu ating copilul.

Sobi, Addinel ... noi am mai ramas pentru iunie :) Credeam ca va fi si Andrada dar n-a fost sa fie

Ancamari, multumesc!

Pupici si week-end placut tuturor
Florina + 33 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Braaaavooooo Andraaadaaa!!!! Bine ai venit Antonio! In sfarsit ai venit la mamica ta, te-a asteptat atat !

Cat s-a lasat el asteptat - si a venit pe 12 mai, de ziua lui tata (al meu) Sa fie cu noroc, si bebe Antonio mancacios, cumintzel (desi incapatanat) si sanatos!
Sunt curioasa daca are ochii frumosi ai mamicii

Am tot verificat si eu aseara forumul - dar pe la 11 am cedat si am adormit ca o placinta... Umflata.

Arcadia, felicitari pentru bebe grasunel!

Pepsi, e mai bun un balansoar care se leagana/canta singur? Amuzanta povestea cu Dominic Nu ti-am cerut reteta de pasca - sunt in stare sa mananc si chiar nu se mai poate. Mai incolo cand imi revin cu greutatea

Kay, felicitari pentru masinutza :)

Si acum majoretele!

Lulu!!!
DianaLaura
mai e un pic si vine Stefy!
Iri, eu zic ca vine randul tau acum!
Cioaca, numai azi nu e 13!!
Vas, Kid si voi va apropiati de intalnirea cu bebe!

si pentru Irinuca_usa, ca am tras cu ochiul la mamicile din state sa vad ce mai face Arthurana ;)

Sper ca nu am uitat pe cineva
pupici,

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Poohy esti o draguta,merci de galerie.Poate il convingi tu pe Cosmin...

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Vai Andrada, ce ne faci tu noua. Nu trebuie sa va mai spun ca si eu cum m-am trezit la ea m-am gandit.Iar cand am vazut mesajul m-a apucat un plans, dar habar nu am de ce?
Felicitari ANDRADA scumpa, sa aveti parte de ce e mai frumos in viata toti trei.
Ancamari, asa ma trezesc si eu de la untimp, toata uda, transpirata, cu toate simptomele, contractii, dureri de ligamente, daaaaaaaaaar fetita nu are nici o treaba cu somnul meu. Nu doarme noaptea mai deloc. Adoarme doar spre dimineata cateva ore. Sper sa nu fie asta programul ei si afara ca am dat-o-n bara rau de tot.
Poohy, multumim de galerie! Sincer imi doresc atat de mult sa nasc, si stii cum e cand te apuca ai in cap numai nasteri.
AHH, si sa va spun ca daca tot era Andrada la spital acum am visat numai cu japonezele noastre (Elteka si raluca).Problema e ca nu imi aduc aminte ce dar de cate ori ma trezeam reluam povestea. Creierul meu daca ar fi scanat s-ar vedea numai bebei, nasteri, si FORUMULUL DESPRE COPII.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

FELICITARI ANDRADA!In sfarsit il tii pe Antonio in brate.Sa fie sanatos,mancacios si cuminte si sa va aduca numai bucurii.
LULU,DIANALAURA si toate fetele care urmeaza sa aveti parte de nasteri usoare si bebei de nota 10!
Eu abia m-am trezit,de 2zile incerc sa dorm..si ma pregatesc psihic pt a merge la cumparaturi in carrefour,unde ma voi lupta cu zeci de carucioare si oameni disperati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

FELICITARI ANDRADA! CE MAMICA CURAJOASA!!! SA ITI TRAIASCA ANTONIO!

Mamibiutza sper ca fetita sa scape repede de gips!

Chestia cu Pampersul e chiar enervanta...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Fetelor,care din voi va deschide un nou capitol
Intru sa va citesc mai tarziu.O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas, da' de ce-oi fi visat cu noi, ca noi nuuuuuuuuuuu nastem Desi ieri vorbeam sa ne facem valizele... Eu mi-as face-o, dar mi-e sa nu se intample. Nu ca n-as vrea sa ma scap, dar nu suntem asa mari inca...

De vreo 2 zile am asa niste degete umflate, nu mai pot sa le vad. La fel si dureri de bazin, nici nu pot calca...

Azi de dimineata am fost la prima/singura clasa pentru parinti, a fost haios. La inceput au fost o serie de chestii despre ingrijit bebe (dar eu cam stiam tot din carti), apoi le-au dat taticilor cate un halat cu burta si sani Aveau cam 7,5 kg...desi lui sotulache i-ar fi trebuit dublu, ca sa ma "inteleaga". Apoi i-a pus sa faca o gramada de chestii (sa care sacose, sa se ridice din pat, sa se aplece sa adune lucruri de pe jos)...n-a fost confortabil.

Apoi ne-a pus pe fiecare sa-i le cerem sa faca ceva anume...si eu l-am pus sa-si tot puan pantofii, l-am innebunit, ca avea unii cu sireturi Cred ca in viata mea n-o sa mai imi pun papucii fara ajutor, asa sensibil a devenit

Partea a2a a fost o lectie cu practica relativa la imbaiere bebe. Se foloseau papusi de 3 kg, si dupa lectura, toti barbatii au trebuit sa reproduca procesul de dezbracare, imbaiere, sters, schimbat pampers si imbracat. Greu m-am abtinut sa nu corectez, ca statea biata papusa aproape in cap cand o spala pe par, si fata i-a sters-o cu acelasi colt de scutecel, nesters a ramas tocmai pe la incretituri, iar hainele i le-a pus printr-o tragere pe membre...stil "contra naturii"

Pe urma a fost o chestie despre schimbarile pshihologice din timpul sarcinii si dupa, dar probabil toate ati citit despre asta, asa ca nu va plictisesc.

Mi-au venit cartile cu familiile multilingve, asa ca ma duc sa studiez un pic si apoi revin.

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul de la Andrada

Felicitari!!

Sa-ti traisca Antonio, sa fie sanatos, cuminte si mancacios!!!

Parca Andrada vroia epidurala, nu? Ma intreb de ce nu a facut-o pana la urma. Dar important e ca sunt amandoi bine.

Noi am fost aseara la o petrecere unde am stat pana pe la 3 deja a inceput sa fie stresant ca salutul sa fie inlocuit de intrebarea: Ce faci mai, n-ai nascut inca??? Dar mai poti???
Adevarul e ca de o luna si ceva eu tot zic ca nasc zilele astea si... deocamdata nimic.
Juniorul meu cred ca se incapataneaza sa depaseasca termenul...
In curand o sa zic ca am nascut, dar ca pastrez burtica ''for old times sake''

Pun la treaba

pentru fetele care urmeaza si pentru eventualele

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput