***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Andrada, nastere usoara!

Mi-am luat garmastan, dar nu stiu cun sa-l dau, il pun pe san pur si simplu, sau trebuie sa mai si masez?

38 si Tudor(5.07.2002)

Draguta, te ungi pur si simplu pe mamelon cu Garmastan!Atat!
Si nu mai fi nervoasa!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Noi am fost azi afara de la 12 la 15.30 si am dormit tot timpul!Ieri i-am dat pt prima data niste ceiut Baby Drink (mai diluat)si nu l-a vrut!Astazi insa i l-am facut cum trebuie si sa vedeti ce baga mititelul!Poate ii mai trec colicii!
In rest, dormim noaptea, se trezeste doar 1 data pe la 2 sau 3 si apoi abia pe la 6.E cumintel si il ador dar ieri mi-a facut o super-criza de vreo 3 ore de urlat din cauza burticii!Si dimineata avem chef de stat la taclale si sa mai urlam un pic(cam de la 8 la 11)!Asta in fiecare dimineata de vreo 3 zile incoace!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Alyna24, merci. Sunt nervoasa de cand mi-a spus ieri dr ca nu nasc saptamana viitoare...
Ptr colici poti sa-i faci lui Davidut- dragutz un masaj usor pe burtica in sensul acelor de ceasornic, ajuta la scoaterea aerului(ies partzurile mai usor). La noi a mers!

38 si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Lulu, acu' pot sa iti raspund la ce m-ai intrebat ieri:chiar IMI PLACE la cursuri, te destinzi, iti mai dezmortesti oasele si afli tot felul de chestii.Acu' dc toate astea or sa ma ajute sau nu la nastere(ca nu stiu cat m-as putea concentra in acele momente) o sa iti spun dupa ce se intampla evenimentul.Io sper sa imi faca nasterea mai usoara.

In rest, eu sper sa se grabeasca si bebita ta, sa nu o lasi pe Andrada singura in spital ca poate se plictiseste .Si in felul asta capat si eu mai multe informatii pana vine flacaul pe lume.

Lavinia, 34+,

Asa am zis si eu tot timpul, nu stiu cat de viteaza voi fi la nastere...poate fac ca toate animalele, cert e ca pe parcursul cursurilor m-am dezamortzit si am avut un moral mai mult decat ok. De altfel cred ca ai observat asta la fetele de acolo in general
Iar asta pentru mine este foarte important pentru ca bb creste si se dezvolta deaparte de panicile si grijile pe care le are fiecare dintre noi.

Andrada

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am primit si eu mesaj de la ADNDRADA.DOAMNE AJUTA!
HAI ANDRADA CA SIGUR VINE ASTAZI BEBE ANTONIO!!!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

ANDRADA BAFTA!!!
Fetelor nu mi-a venit sa cred cand am intrat.... Andrada noastra naste......Asteptam vesti!!!!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

care mai pofteste, care mai doreste..va sa zica am descoperit cum sa faci un copil incapatanat sa se nasca..: Il treci in listuta...ati vazut, ieri se trecea andrada in lista cu inducere pt data de 14, si atat i-a trebuit lui Antonio....nu s-a rabdat sa ii dea cu tifla mamicii lui: "Na, ca ma nasc cand vreau eu, nu cand zici tu!"

diana 38+3 IANIS STEFAN
AMR 3 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mesaj Andrada:
"CONTRACTIILE SUNT LA 5 MINUTE...DESTUL DE DUREROASE...SI ASTEPT.PROBABIL LA NOAPTE SAU MAINE DIMINEATA NASC.VA DAU UN SMS"
[red]Mi-a zis sa va transmit pupici la toate si
pentru fetele care nasc zilele astea!![/red

...sper sa fie si pentru mine majoretele...

ANDRADA

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

HAI ANDRADA
Trebuia sa intram si noi la galerie.
Felicitari Mica pentru bebita grasunica. Sa va traiasca si tu sa te refaci repede sa revii pe forum.
Carrie sa va traiasca Carina Sofia, sa fie sanatoasa si cuminte! Asteptam poze.

Oana 35+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Buna fetelor,

Am nascut pe 8 mai la 08:33, natural cu epidurala (care n-a prins), bebitul e sanatos, a avut 3900 g, 54 cm, Apgar 9, il cheama Silviu Gabriel. Revin cu detalii, va pup.

Poze

Mergi la inceput