Petitie online! Salvati bebelusii! (2)
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
lista cu fetele care strang semnaturi se afla acum pe prima pagina a topicului, este realizata de Alessia.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
kover spune:
si eu care credeam ca va fi usor strinsul de semnaturi.am ajuns la 100 de semnaturi(doar!!!!).stiti ce am fost azi intrebata?ca sigur acesti copii abandonati in sertare vor ajunge la familii adoptive?sau se vor folosi pt.organe???am ramas uimita,nici prin cap nu mi-ar fi trecut asa ceva.si acum sint putin socata.
alessia105 spune:
Kover multe semnaturi inainte ...daca citesti in urma pe topic ..am vb de asta de la inceput ..NU au cum ..iti dau cateva raspunsuri care sunt pe topicul trecut :
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ma gandesc ca daca nu e f. bine pus la punct,sistemul va fi o adevarata binecuvantare pt. traficantii de oameni sau pt.tot soiul de persoane cu interese hai sa le spunem marsave.
--------------------------------------------------------------------------------
Am mai spus-o ..noi luptam sa implementam ideea .. acum mai exista si niste autoritati ..niste legiuitori care trebuie sa faca EI REGULILE ( chiar si un spital are puterea de a-si face singur regulile de functionare)...Atata timp cat exista o camera de luat vederi care se presupune ca este legata la un sistem de supraveghere permanet cu arhive care raman luni daca nu ani..cu autoritati care verifica activitatea spitalelor de la firma de paza si supraveghere pana la asiatenta de servici ..copilul in secunda ca in care este pus acolo ..exista legal ...nu putem garanta ca nu se vor face afaceri ..dar poate cineva garanta ca un copil abandonat in spital de ex. se poate sa nu existe ptr statul roman daca cineva cu acces la informatii CHIAR are de gand sa il sterga si sa il declare inexistent?!?!?!?...
Cat despre telefonul 0800 ...aici este simplu ..in primul rand ca aceste convorbiri de genul consiliere ..abandon ..suicid ..din cate stiu eu sunt obligate de lege sa inregistreze si sa pastreze convorbirile o perioada de timp ..arhiva fiind in permanenta la discretia autoritatilor competente ( polite,dpc,etc ) iar preluarea copilului se face prin alertarea sitemului national 112 ..care iar nu au cum sa masluiasca convorbirea ...
Acum nu putem sa punem raul inainte si sa sa spunem ..nu merge ca X il va vine ..Y il va trafica si Z va fura banii de constructie a asezamantului ...mai sunt si oameni cinstiti si oameni carora le este frica sa faca asa ceva si imi place sa cred ca ex rele sunt doar EXEMPLE
Am mai auzit chestii ....ca ar incuraja pedofilii ...
vezi a multe din argumente( cele mai frecvente intalnite ) le gasesti in Argumente Pro/Contra ....
Eu am vb cu o fundatie olandeza care ne-au promis ajutor dar sincer nu am avut timp de nimic ..am umblat dupa actele lui Spidermanul meu sa vina aici in vacanta si acum stau ca pe ace sa am trimis procura si Posta Romana a deobicei intarzie ..si stau ca pe ace pana vad copilu aici

----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
kover spune:
alessia:
,de obicei cind sint demoralizata postez aici si imi ridici moralul.(la fel si mariaa).multumesc
lucia_cs spune:
Fetelor, am facut-o lata. Cand am dat click pe semnat petitia sus era selectat ca sunt impotriva, nestiind asta am confirmat raspunsul si acum apar pe lista ca sunt impotriva petitiei. Mentionez ca suport aceasta petitie.
Cum imi pot modifica raspunsul?
Am incercat sa contactez adminii acelui site.
Sper sa existe o posibilitate.
Lucia, mami de Evelyn si sotie de Csaba
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Alexandru are o sansa!
alessia105 spune:
Lucia
..no problem ...mai semneaza odata ...si de contactat m-ai contactat tot pe mine
...vrei raspunsul in engleza sau romana
?
Te pupic 

Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
marydum2005 spune:
am semnat si eu petitia.ma bucur ca se gandeste cineva si la acei copii care au avut ghinionul sa se nasca si sa nu aiba o mamica.ii vezi la tv ,auzi la radio la stiri ,te intristezi dar nu poti sa faci nimic ,si sincera sa fiu mai mult de condamnat verbal nici eu nu faceam prea mult ,asta pana cand am ajuns in spital cu "friscuta mea" de baietel.se capatase de la o iesire la gratar cu niste capuse pe capsor si a trebuit sa mergem sa ni le scoata.cat am stat in salon sa asteptam sa vina doctorita a venit o asistenta cu un "dopulet "mic in brate si la asezat in patutul de langa noi.toti care eram in salon asteptam sa vina si mamica lui sa aiba grija de el,ca doar nu il lasi singur acolo.dar nu venea nimeni.pana la urma mi-am luat imina in dinti si am intrebat o asistenta ce e cu bb mic,unde e mamica lui?f.grabita si in treacat "nu are draga mamica".am incercat si eu si sotul meu sa obtinem niste informatii despre bebelus,ce are ,de ce e bolnav ,daca e nevoie de medicamente pt el si spitalul nu le are,lapte ,pampers,credeti-ma ne-am lovit de o indiferenta crunta din partea doctorilor de acolo.nu stiu de ce le era asa de greu sa spuna pt ca nu le cerea nimeni nimic decat vroiam sa il ajutam pe saracutul bebelus.i-am luat doar un pachetel de pampers ,pt ca altceva nu am stiut ce sa facem,o alta mamica i-a dat niste hainute de la bb-eul ei si doar il atingeam si il mangaiam prin gratiile patutului.cum il mangaiai si ii vb imediat se oprea din plans si se uita la mine cu niste ochisori"tu esti mami meu?"am aflat mai tarziu de la doctorita baietelului meu ca bb-eul era bolnavior cu burtica rau de tot si nu avea mami de la nastere,efectiv la nascut si afugit din spital la nici cateva ore.dar ce era si mai grav ca era ora 11 dimneata si aveau deja 9 cazuri de abandon.toti acei copilasi de nici ozi nascuti sa se lupte cu indiferenta mamei,a asistentelor ,a doctorilor a tuturor.nu le pot intelege pe aceste femei care prefera ptin nesimtirea lor si pt un moment de placere fizica,sa lase in urma lor un sufletel asa mic si nevinovat sa se lupte cu olumee intreaga.si toti dintre noi ne -am lovit la un moment dat de rautatea lumii,si stim cat de mult iti raneste sufletul.ma scuzati dac v-am plictisit cu povestea mea dar in afara de petitii si alte chestii de genu asta,puteti sa faceti si ceva concret,chiar daca pare ca e prea putin.eu cu sotul meu si cu beblusul meu si peste 2 luni si cu celalalt baietel,mergem in fiecare sf de saptamana la sectia de abandon a spitalului si ducem si noi ce putem .cate umpic din fiecare.macar de atat sa aiba parte.In caz ca vreti sa faceti un site separat pt ajutorul copiilor sau e nevoie de ceva ,eu si sotul lucram si in domeniul desing site,etc,si imi ofer ajutorul.va pup si sper sa putem schimba ceva in lumea asta pt toti bebelusii care au avut nefericirea de a nu fi iubiti
marydum2005 spune:
tirmiteti-mi si mie ce formulare ,tot ce tine de proiectul vostru.sunt din constanta si pote vreti pe cineva si de aici sa va ajute sa strangeti semnaturi.mailul meu e promo@2fast.ro.va rog din tot sufletul,sa ma puna si pe mine cineva la curent cu tot proiectul,ca sa pot ajuta.
alessia105 spune:
Mary
frumoasa povestea ta ..intradevar sunt atat de multeeeeeeeeeeeeeeeeee de facut si de pus la punct ..sincer mi-as dori sa castig la loto ( ca altfel sincer nu vad cum ) sa putem face intradevar ceva constructiv ptr acesti copii abandonati ..dar cred ca si babykalppe -ul e un inceput ....macar sa le salvam viata ptr inceput ca mai apoi sa ii putem ajuta ...cum o putea ..cu un pampers ..cu o hainutza ...
Acum iti trimit de pe babyklapper@yahoo.com tot ce am ...
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
marydum2005 spune:
alessia informatiile care mi le-ai trmis sunt destul de vagi
nu aveti nici un fel de suport,nici un fel de organizare?
ce am vazut pe site nu ma lamurit cu nimic in sensul cum luptati voi ca sa obtineti finante pt a putea face ceea ce doriti.
ca pana la urma totul se reduce la sponsorizare din partea unor firme,guvern,stat,etc pt a putea materializa acestproiect
intelege situ...nu pot sa ma udc cu o foaie a4 in spital sau pe strada "semnati aici"spun eu pt ce si semnaturile alea ce fac cu ele?ca pe un astfel de suport nu au nici un fel de valabilitate.la ce autoritati v-ati adresat pana acum in privinta proiectului ,ca sa stiu unde ma duc aici in c-ta ca sa le expun propunerea voastra?
icearca sa ma lamuresti exact si la obiect ce aveti,ce nu aveti ,inca ,suportul legal pe care lucrati,pt ca fara asta o sa va treziti cu semnaturi stranse si nu aveti ce sa faceti cu ele,si mai ales ce este nevoie ca saobtinem finantare.