Witchie a noastra comenteaza Eurovizionul la TVR

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Witchie !
Dintre semifinaliste mi-au placut si mie, solista Ungariei si a Moldovei.
...Cam multe piese rock.
Inca ceva, Sabrina din Portugalia era acea Sabrina de pe vremuri... cu "Boys, Boys, Boys...." ?
Hai, Romania ! Macar in primii 10 sa fim.
Bafta, baieti !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

comentatorul irlandez a zis ca natalia barbu (cu accent pe u ) a creat ceva controverse da n-a mai apucat sa dea detalii??!! ma poate lamuri cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

o fi din cauza vestimentatiei?
http://www.youtube.com/watch?v=ZZpq8c_CmXs

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

m'am gindit si io la moment dat ca o fi din cauza vestimentatiei da mi s-a paurut chiar cuminte fatza de altii/altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haideti mai ca nu chiar asa urat turcul..io nu l-am vazut aseara..dar in videoclipul www.youtube.com/watch?v=3FF4WcVNj5k&mode=related&search=" target="_blank">asta arata bine, si melodia e haioasa. Pacat ca nu participa cu asta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

felicitari witchie!

help: era pe aici un link pt eurovision... in care puteai vota ... cred ca era din olanda.nu-l ma igasesc deloc. stie cineva care e pliz?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu acum m-am trezit;e ora 3.00 AM!!!Vreau sa vad Eurovisionul dar nu stiu unde il pot urmari.
Ma puteti ajuta cu un link ceva?

Bianca 19+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

nu ai tvr international? da' ma intreb de ce sunt "surprize surprize" acuma, sper sa se termine inainte de Eurovision si sa nu ne dea tzeapa!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

La ce ora incepe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

La 22.00 ora Romaniei.

Mergi la inceput