Witchie a noastra comenteaza Eurovizionul la TVR
Raspunsuri - Pagina 12
nushulica spune:
salutare...si eu pe aici...norvegia
si asta ne invita la dans ca si portugalia![]()
INGRID
Doris-Alina spune:
Papa...Babaciune cu fulgi...![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
madau spune:
Io stau si va citesc si imi inchipui cam ce ar fi pe la TV..ca am culcat copilul si nu mai pot sa vad

, dar ma amuz copios alaturi de voi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
kateryna spune:
Bine ca nu a fost melodia mai lunga...ramanea saraca dezbracata de tot![]()
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul.Multumim mult.
madau spune:
Nushu Romania nu canta azi din cate stiu eu...astea-s semifinalele, ai nostri sunt calificati direct in finala.
Zic bine??
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nemary spune:
RO canta sambata seara
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by ache
eu mi-s ametita, nu mai stiu cum canta si ce,ca numai dupa picioare ma uit....
...ale Danemarcei
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
papadie spune:
Malta e o doamna care cica poate multe. n-o ajuta rochia si nici burta. cu juriul n-o ajuta. cred ca nici publicul nu moare dupa ea. nu-i rea da' are ceva respingator?! auuuuuuuuuuci is-a dus rokia intr-o parte. domnu din danemarca avea un picior foarte usoooooooorrrrrrrrrrr. totusi malta are voce.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush