o clinica unde poti muri

o clinica unde poti muri | Autor: danavasile

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Stiu ca nu e ortodox, dar eu as alege o astfel de cale daca as avea o boala incurabila si as fi o povara pentru cei din jurul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

In foarte multe boli faza terminala este cumplita, eu ii inteleg pe cei ce adopta o astfel de solutie, desi, crestineste vorbind este un pacat sa-ti iei singur viata.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ma, ce sa zic si aici in Olanda eutanasia e legala,e ceva normal pentru cei care sufera prea mult si vor sa scape de chinuri.Mie mi se pare dea dreptul oribil dar asta este...,e bine,e rau...cine stie,oricum e cit se poate de bizar,pentru mine.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Fiecare are dreptul sa decida ca nu mai poate suporta chinul sau degradarea data de astfel de boli.Nu are nimeni dreptul sa judece pe cei care iau astfel de decizii, crestinesti sau nu.Este pur si simplu vorba de o decizie personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu sunt de acord.Decat sa suferi si sa fii povara pt cei apropiati mai bine asa. Nu mi se pare prea crestinesc sa-ti iei singur viata, dar decat sa te chinui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oricum, nu e cazul sa ii judecam noi pe cei ce aleg aceasta cale. Dar e cumplit sa ajungi sa te gandesti la o astfel de solutie, sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi si sa avem o moarte buna, fiecare cand i-o fi sorocul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Nici eu nu as vrea sa vegetez pe un pat, sau sa supravietuiesc legata numai de aparate, sau sa simt cum ma degradez zi de zi, si cum devin o povara pentru cei dragi mie, dar, marele DAR, cine e indreptatit sa execute aceasta vointa a mea? Cum traieste cineva cu constiinta incarcata de a fi luat viata altcuiva, chiar daca e la cererea acestuia?!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

eu pur si simplu ma gandeam la angajatii clinicii ..... personal n-as putea sa intind un pahar cu un lichid unui om, iar in cateva minute sa moara in fata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by danavasile

eu pur si simplu ma gandeam la angajatii clinicii ..... personal n-as putea sa intind un pahar cu un lichid unui om, iar in cateva minute sa moara in fata mea

Nici eu, dar, probabil, ca sunt "caliti". Iti dai seama cata durere vad si cate strigate de ajutor aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am petrecut multe zile si multe nopti la sectia de oncologie din Oradea ... pacientii se rugau la DD sa nu-i mai chinuie, sa moara ... dar nu mureau, mai trebuiau sa se chinuie cateva saptamani ...
Da, eu sunt de acord .

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput