Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 27
OanaAlina spune:
roxali, asteptam pozele... nu e momentul sa te deprimi....
o zi buna!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
carpatina spune:
Amar, sunt bine, multumesc de intrebare! Sunt doar foarte ocupata cam pana in iulie. Cochetez si cu gandul sa trag o fuga pana in Romania la inceputul lui iulie... daca mi-o da voie ginecologul.
La noi ploua si e cam racoare.. numai bine pentru studiat...
Roxana, poti trimite soferul si pana la mine? Normal, dupa ce a luat papanasii? Ca asta e desertul meu preferattttt....
Fetelor, distractie placuta diseara!
18+ cu
Ioana
tomasa spune:
Fetelor, eu ma pregatesc sa plec de la servici spre "intalneala". Sper ca mai veniti, sa nu ma trezesc singurica acolo la masa...
Nu de alta dar daca tot ma prinde furtuna si-mi ignor pt. inca o ora-doua copilul bolnav, as vrea sa va si cunosc macar pe cateva dintre voi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
OanaAlina spune:
fetelor, distractie placuta diseara si m-ati zapacit complet cu papanasii aia....
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/NspAp3.png
slippers76 spune:
Fetelor, ma inscriu si eu la un papanas (virtual) cu voi. Nu va pun sa-l mancati in locul meu, dar ganditi-va si la noi mine diseara. Distractie placuta si astept poze! Ai auzit Tomasa?
Ana
22+
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
sim_stoian spune:
Eu o sa plec pe la 4 juma de la servici. Ce furtuna?
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Sim, aici la Piata Presei a inceput furtuna. Bate vantul rau, e innorat si sta sa ploua. Daca la tine in zona e ok, asta-i ca sa vezi cat de departe ne aflam...
Dar in curand inteleg ca vom manca papanasi uriasi impreuna.
Ana, ma gandesc la tine si cand ne vedem data viitoare fac cinste cu papanasi. Promit!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
tomasa spune:
E bine, m-am linistit. Macar 3 vom fi, cel putin. Hai ca fug. Nu vreau sa intarzii, mai ales ca eu voi sta foarte putin la intalnire, intrucat ma grabesc sa ajung la baiat.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
18+
Happiness_4_us spune:
Roxali, deci suntem 2 cu gretzuri. Bun asa. Macar nu ma mai cred eu atat de ghinionista ca numai mie mi se intampla.![]()
Tomasa
sa nu mai fii tristutza, ca sigur vin toate burticile care au promis. Multa sanatate ptr puiul tau.
Gabriella77
. Sper sa scap si eu de starile astea ca ma dispera. Maninc f multe supe ca sa mai fac rost de lichide.
Deci fara papanasi in poze, s-a inteles, da?
Ca o sa ma aveti pe constiinta. Va rog eu.![]()
La cat d erau imi e, tot as baga o portie, macar sa stiu de ce imi e rau! 
Nana,
21+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!