*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

buna seara mamicilor!!!
Vin si io sa echilibrez balanta baieteilor cu tanarul Tudor, dat in fapt aseara de Iosup!!
Azi am plutit toata ziua, am fost euforica, pana am mers la dr meu care m-a adus la realitate cu cele doua valori ale IR- 0.81 si 0.85.Mi-a recomandat pregnyl si sincer sunt un pic speriata.MI-a zis ca se remediaza situatia dupa injectii.Maine sau poimanine merg sa fac si TT.
vA pup pe toate!
maitzud2, 13+

ps: alfa-anca, multam de introducere
By the way, pe la 7 seara erau 3 fete la Tutu, can you believe it ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

victo - pai am scris cu cateva pag. in urma ca va invit la milano ... nu ca vin eu la voi. Da' oricum, nu fii asa de sigura ca nasti pana vin eu acasa ... ca doar nu vin pe jos

anca - cunosc zona, nasii nostri sunt pe-acolo si ii vizitam des. Am fost si noi la Gardaland iarna, de Craciun ... absolut superb !!!!!!! Mai frumos decat vara ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna seara!
sunt in concediu medical si abia tin pasul cu scrisul !
va intreb ceva , pt ca nu am reusit sa fac inca o statistica a vestilor : sapt viitoare cand o sa am 11 sapt si 4 zile sunt progr la o eco 3D
o sa pot afla atunci daca e baietel sau fetita???

kiva10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Kiva,eu am aflat in seara asta ca voi avea o fetita-asta la aproape 13 saptamani de la UM-14 saptamani dupa ecograf.
Mai era o fata care avea mai putin de 12 saptamani de la UM si careia i-a spus ca va avea o fetita! Am fost la dr. Iosup

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

multumesc anacami ! si Doamne ajuta sa fie bine si sa aflu si eu ...
ai prezentat semnele clasice de fetita , adica buze marite , pigmentare sau altceva?
eu nu am numic la fata , burtica abia a inceput sa se vada mica si tuguiata sub buric..
anunta ceva anume?

kiva10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

fetelor, ma cheama ANA, nu Anca (asta pt. ca mi-au spus-o mai multe...).
Da Petronela, Gardaland este un parc de distractii f. frumos, cu sectiuni care sa multumeasca si copilasii f. mici, dar si adultii f. mari .Am si poze . Este foarte,foarte curat!
Imi pare rau ca am ratat (tot din cauza de copil) si Lago di Garda...poate altadata!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, asa echilibru perfect io nu am mai vazut...cum se anunta o fetita..hop si baietelu'...
eu voi fi printre ultimele de varsta mea -a sarcinii adica- care o sa va spun ce este. inca nu am asa mare graba. pe la 16 sapt ma duc sa vad si io ce fel de putza ma chinuie pe mine..;)
dar azi sunt franta d eoboseala ca nu am dormit la pranz.
cu toata grija ma duc totusi sa fac un dus.
v-am pupat.noapte buna!
si petro, dear..la memoria mea de graviduta...nu am retinut invitatia la milano...da iarta-ma, ca am si eu scuza, na...
apropo de concedii- io cred ca in Cluj intepenesc ca noi vara asta tre sa amenajam apart pe care l-am cumparat. amenajat si mobilat cat putem. deci toate finantele iaca un' se duc. sa ne putem muta prin octombrie, sper eu..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Anacami, felicitari pentru fetita!!!!!!! sa fiti sanatoase!
la prima sarcina eu mi-am dorit sa nasc normal...am mers impreuna cu sotul (pentru ca vroiam sa asiste si el la nastere) la cursuri..despre cum sa te comporti in timpul travaliului etc..se organizau atunci la spitalul municipal...si cu 2 zile ininte de termen...cand am facut eco...prezentare pelviana...si cezariana programata pentru ziua urmatoare.

Pupici!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Kiva, mie mi-a spus ce e (cu marja de eroare de 20%) la 11s2z, asa ca daca are rabdare doctorul pana se aseaza bebele intr-o pozitie propice, poate sa-ti spuna si tie. Eu una nu cred nici cat negru sub unghie (ah uitasem de expresia asta, pesemne ca hormonii de sarcina ma fac sa accesez lacasuri din memorie de care uitasem) in semnele babesti.

AndreB si MamitzuD2 - felicitari pentru baietei !!! Am fost preluate numeric de baietei !!! Atentie ! Pe cai !

Am facut rost (in sfarsit si dupa parlamentari indelungi cu doctoritele de la Medlife) de rezultatele la bitest si sunt ok. Pentru sindrom Down am risc de varsta 1:634 si risc calculat de 1:10000 si pentru trisomia 18 (sindromul Edwards) de 1: 2911, adica scazut.

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ah..ana..se pare ca si vederea imi joaca feste..
eu mereu citeam la tine ancami...:)

15+

Mergi la inceput