*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 15
geany_bc spune:
Buna fetelor.
In legatura cu concediu, eu cand voi avea aprox. 20 saptamani plec in Grecia cu masina personala. Sper sa nu fie probleme. Nu voi sta mult la soare, desi imi place la nebunie plaja.
Oare decolorarea parului e tot atat de periculoasa ca si vopseaua?
Luna viitoare as vrea sa imi fac niste suvite blonde.
Geany
12+
RGE spune:
'neata fetelor..eu ieriam avut o problema am iesit si eu din casa ..si am realizat ca nu mai suport masina, soarele..m-a luat cu lesin, cu stare de voma desi nu am avut nimic pana acum...am fugit repede acasa la aer conditionat..mi se parea ca miroase peste tot a praf, a cauciuc incins, a benzina, bleach

...URASC VARA SI CALDURA!!
AZI NOAPTE NU AM INCHIS OCHII DELOC...m-au durut oasele de la noada si de la solduri, parca se miscau....cand m-am ridicat din pat sa merg la baie am simtit ca nu am stabilitate pe picioare..m-am tinut d pereti..naspa senzatie....parca incep sa ma transform
ROXANA
16+ 80% "KIWI"
ancadragoman spune:
RGE si eu am zis la fel ,ma transformmm,ma dor oasele,amortesc,dar in rest e bine![]()
anca
13+
Maria
poze
oana_r spune:
oanab,vrei sa-ti spun eu de vopsit?![]()
ultima data m-am facut cu loreal casting si cica nu contine amoniac.de tinut vad ca tine.
14+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
darleena spune:
mamaaaa ce chef as avea sa stau si eu undeva in parc la soare 
Din pacate stau in birou unde mai e si frig pe deasupra 
14+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
nrl spune:
OanaB, eu m-am vopsit roscat, erau doua nuante, nu am intrebat de alte culori, dar parca din prospect imi aduc aminte si ceva de blond.
Nicoleta
11+
darleena spune:
Eu inca nu m-am vopsit pana acum, dar mai astept un pic, mai ales ca eu sunt bruneta natural si nu se vede diferenta prea tare (mai deloc
)
14+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
pussi spune:
mihutaeu l-am intrebat pe dr. cu care am facut FIV-ul, mi-a zis ca dupa 15 sapt. pot sa fac zboruri scurte! Noi am optat in final pentru concediu in RO la munte...fiind gemerala sarcina.
ancuta unde in Apuseni mergi in concediu??
Oana B125 eu m-am vopsit ieri cu l'oreal casting, brunet...si e bine
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
ancadragoman spune:
Mergem la Arieseni,a fost sora mea anul trecut si a zis ca este de vis.
anca
13+
Maria
poze