Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Daca va face placere sa ne vedeti, gasiti mai jos:
POZE VACANTA BUSTENI

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

oanaa, e foarte bine daca apelezi la sfaturile unui homeopat. anya n-a luat decat granule homeopate pana acum, destul de rar, pt ca n-a fost bolnava. eu i-am facut vaccinurile obligatorii, pe care le-am cumparat, mai putin ROR-ul, in locul caruia i-am facut doar antirujeolicul. as vrea sa faca ea oreion, rubeola, varicela...ca macar are imunitate pe viata. am o prietena a carei fetita are acum varicela si chiar am vrut s-o duc pe anya in vizita, sa scapam de o grija. dar mi-e ca pana face varicela poate dura chiar si 3 saptamani si se apropie termenul meu. mai bine o las pe alta data .

housepocket, eu i-am luat anyei destule hainute pentru nounascut, chiar daca am mai primit dupa chiar multe. insa lumea iti aduce de obicei de 3 sau de 6 luni, in ideea ca mai creste copilul. in plus, nu toate hainutele pe care le primesti sunt de calitate sau pe gustul tau. iar prietenii care nu au copii nu se orienteaza bine si iti aduc hainute groase, de pilda, pentru 3 luni, cand bb va avea nevoie de ele cand face 6 luni (e un exemplu, iar mie chiar mi s-a intamplat sa primesc lucrusoare pe care nu le-a purtat niciodata, pentru ca atunci cand a venit sezonul erau deja mici).
ai nevoie de cateva body-uri de 0-3 luni, salopete subtiri, sosetele, prosop pentru copii, o paturica de bumbac moale (nu pufoasa, cu peri din aia, ca am vazut prin oras), 2-3 caciulite subtiri, un costumas mai grosut pentru iesit afara (daca va fi mai racoare prin septembrie). in maternitate eu am dus 2 body-uri si un costumas, plus sosete si o caciulita, servetele umede si pampersi. pe anya au imbracat-o din prima cu hainutele mele.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Andra, superbe poze, am intrat sa va vad si stupoare, am crezut ca te confund, dar nuuuuuu
Wow nu-mi vine sa cred, noi doua ne cunoastem........tu esti la origine din Constanta, nu-i asa?
Am facut meditatii la engleza cu mama ta acum 14 ani transmite-i multe salutari din partea mea cind mai vorbiti.
O sa incerc sa intru pe PM cind am un pic de relas diseara.
toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by andutzy

Daca va face placere sa ne vedeti, gasiti mai jos:
POZE VACANTA BUSTENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Multumesc Anya
dar tot am nelamuriri cu body/urile....Sa fie cu maneca scurta, cu pantaloni scurti sau cu ei lungi...Avand in vedere ca o sa nastem in iulie si o sa fie cald, eu zic cu ele scurte, dar trebuie si cu maneci lungi? Dar sistemul de deschidere a nastureilor la gat? Ca stiu ca nu poti sa il pui dupa cap, sau sa caut din cele cu nasturi pana jos pe picior? Ce ziceti, imi pun cam multe intrebari existentiale?
Hai va pup

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anto capul sus mai e un pic
andutzy am vazut pozele sunteti tare frumosi si ati avut parte si de vreme frumoasa.
gabiarama tinem pumnii pt vesti bune-bune!mai e un pic...
alina(anya) cum e valen?

am trimis pe mail-ul comun un filmuletz bestial,am ras cu lacrimi.

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

narcisa, nu e confuzie, desi eu nu mai stiu ce si cum..au trecut multi ani ce-i drept! Daca vrei, putem vorbi si pe YM, andra_teodoru e id-ul meu! ce mica-i lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andutzy, te-am vazut, ce bine arati.

Deci m-ati enervat cit de bine aratati cu toatele, ma duc si eu sa-mi fac schimbare de look.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am cetit tooot !

Vreau sa incurajez fetele cu probleme: capul sus, mult a fost, putin a ramas!Maine poimaine incep sa apara bebelusii!

Ce bine ca s-a deschis discutia cu hainele pt bb.Nici eu nu stiu cu ce ar fi mai potrivit sa il imbrac, cu maneca scurta, lunga, pantalon lung, scurt, caciula, etc.Eu stiu ca o sa fie ffff cald , iar daca mie mi-e cald si lui o sa ii fie, deci... sunt intr-o trilema!
Haideti, mai spuneti-va parerea!

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si eu am de scos lucrusoarele ramase de la Vladutz si de spalat impreuna cu cele noi. Eu am folosit pentru primele 6 luni detergent special, Surcare, se gaseste in supermaketuri si are si balsam separat. De calcat sigur le calc, cu abur, de altfel nu stiu daca o fac in scop curativ cat in scop estetic, mor daca vad ceva necalcat . Oricum nu imi fac griji, stie bona unde sunt lucrusoarele, daca e sa plec la spital pana ma intorc le gasesc gata de purtat. In plus la Giulesti ii imbraca in scutece, nu am vazut copii imbracati de acasa!

Housepocket noi suntem de la ora 10.00, daca intarzii ne poti astepta.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aylin, te inteleg ca nu vrei sa cumperi inca nimic pentru bebe, dar totusi fa-ti o lista cu ce iti trebuie si cumpara macar strictul necesar. Mie mi s-a parut super buna listuta de pe prima pagina de la Bagajul de spital. Contine tot ce iti trebuie si in spital, pentru tine si bebe, si pentru acasa. Eu anul trecut foarte multe lucruri le-am cumparat de pe net, de la bebelusultau.ro. A doua zi mi le-au adus acasa.(patut, saltea, lenjerie de pat, pompa de san, etc). Hainutele de acolo nu le recomand, ca mie nu mi-au placut, dar in rest are cam tot ce gasesti si prin magazine. Asta pentru cine nu are voie sa umble prea mult prin magazine (asa ca mine).
Eu iarasi va scriu dintr-o pozitie tare incomoda, intinsa in pat pe o parte, asa ca o sa va scriu mesaje scurte.

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput