Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

dragutza, te bat cu proxima data, vrei sa murim aici de inima rea?
la ce spital ai fost cu prima sarcina?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aylin, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar fata de care spui tu, Ayumi (Bianca), nu cred ca minte. Imi amintesc ca pe atunci (chiar nu mai stiu sa-ti spun data, dar e mai mult de un an), urmaream odiseea mamicilor unde era si ea inscrisa si toate fetele de acolo erau socate de ceea ce i se intimplase. Stiu ca timp de doua saptamani a tot sperat Bianca ca fetita ei va fi bine, stiu ca scria frecvent pe forum de evolutia ei si daca imi amintesc bine, chiar a pus poze cu fetita. TOate fetele de atunci s-au rugat pentru cea micuta sa reziste, dar nu a fost asa din pacate. Nu stiu, dar mi-e imposibil sa cred ca cineva poate minti cu asa ceva, doar ca sa fie in centrul atentiei. Si nu uita ca Bianca locuieste in Japonia, deci cei de acolo probabil ca au aparate mai performante ca ale noastre si de-asta au reusit sa tina fetita in viata doua saptamanai.
Inca o data, te rog mult sa nu te superi pe mine, eu doar am povestit ce stiam. Nu vreau sa creez o polemica pe tema asta.

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Si eu stiu cazul unei amice care a nascut o fetita la 27 de saptamani si 690g, copil recuperat integral si fara complicatii ulterioare. La Municipal si mai stiu ca si cei de la Giulesti sunt buni in cazurile de prematuri. De altfel cred ca sunt printre spitalele care au "putere" de recuperare a prematurilor!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Aylin, nu te supara pe mine ca iti spun asta, dar fata de care spui tu, Ayumi (Bianca), nu cred ca minte. Imi amintesc ca pe atunci (chiar nu mai stiu sa-ti spun data, dar e mai mult de un an), urmaream odiseea mamicilor unde era si ea inscrisa si toate fetele de acolo erau socate de ceea ce i se intimplase. Stiu ca timp de doua saptamani a tot sperat Bianca ca fetita ei va fi bine, stiu ca scria frecvent pe forum de evolutia ei si daca imi amintesc bine, chiar a pus poze cu fetita. TOate fetele de atunci s-au rugat pentru cea micuta sa reziste, dar nu a fost asa din pacate. Nu stiu, dar mi-e imposibil sa cred ca cineva poate minti cu asa ceva, doar ca sa fie in centrul atentiei. Si nu uita ca Bianca locuieste in Japonia, deci cei de acolo probabil ca au aparate mai performante ca ale noastre si de-asta au reusit sa tina fetita in viata doua saptamanai.
Inca o data, te rog mult sa nu te superi pe mine, eu doar am povestit ce stiam. Nu vreau sa creez o polemica pe tema asta.

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Subscriu in ceea ce priveste tehnologia...am descoperit si eu in ultimul ceas!
Din pacate eu una nu-mi permit asa un lux, insa sunt clinici private si spitale in Tokyo, care beneficiaza de tehnologie de ultima ora,ca sa nu mai vorbesc de cum esti tratata!!!

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Doamne fereste! eu nu spun ca minte! spun doar ca mi se pare incredibil si creierul meu nu poate sa asimileze asa ceva! nici nu m-am gandit ca ar minti cineva in legatura cu asta, mai ales ca nu vad niciun posibil motiv! dar e....de discovery!!!!! 460 de grame?????!!!!! v-am zis ca am avut un soc.

la prima sarcina am fost la municipal, asa numitul spital universitare de urgenta bucuresti!

cred ca ma duc sa nasc in japonia!!!!

pai cum frate, sa nu acorzi nicio sansa copilului cand sunt atatea cazuri de bbei care au trait la varste si greutati mai mici???!!!! eu nu inteleg! cat am fost in spital am participat la 3 pierderi de sarcina dupa 23 de saptamani. toate au nascut/avortat langa mine. ca si mine langa alte fete! parca eram vaci in staul!

imi cer scuze pentru discpozitia pe care vi-am creat-o. poate ca era mai bien daca taceam si ma miram singura! iertati-ma fetelor, dar cred ca o iau razna! dar maine sigur voi fi mai bine!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Nu cred ca ai creeat nici o indispozitie doar ca eu mi-am facut multe ganduri si tocmai bune.
Este normal sa fi socata si sa retraiesti niste momente neplacute dar eu zic ca nu are rost sa te mai gandesti doar sa te incurajezi singura ca de data asta nu ai cum sa patesti ceva!
Chiar nu vad de ce sa iti ceri iertare, incearca sa fi mai optimista!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aylin, dar tie ce ti-au spus doctorii, de ce nu au incercat sa-ti salveze copilul? Nici macar nu au incercat sa-l tina la incubator? La ce doctor ai fost?

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

La asta ma gandeam si eu, sunt prematuri si prematuri! Unii chiar supravietuiesc, stiu ca si Alina(Anya) povestea despre ea ca a fost avort recuperat sau ceva de genul asta! Si asta acum 20 si ceva de ani!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by jadi

La asta ma gandeam si eu, sunt prematuri si prematuri! Unii chiar supravietuiesc, stiu ca si Alina(Anya) povestea despre ea ca a fost avort recuperat sau ceva de genul asta! Si asta acum 20 si ceva de ani!

Deni & Vlad & Tudor

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

cristina, doctorii nu au incercat pentru ca NU SE INCEARCA. cel putin la municipal si daca nu esti monica columbeanu sau alta vedeta. erau frecvent avorturi in desfasurare acolo, toate in luni mari, nici un copil nu era dus la incubator. erau pusi in niste cutii de carton. si pe urma iti aduceau hartiile sa le semnezi. si urmatoarea lor grija era sa pleci acasa, daca se putea chiar in clipa urmatoare, ca sa nu tii patul ocupat.

dupa 30 de saptamani, probabil ca e altceva. dar inainte....doctorul de garda era un tip, cred ca mendez il chema. el m-a curatat dupa aia, si a facut o treaba buna. dar insista asistenta pe langa el ca "domn doctor, si-a dorit mult copilu' si dom doctor, copilu misca" (adica nu era sarcina oprita in evolutie)...nici acum nu inteleg ce era cu insistatul asta. inseamna ca stiu ca se poate, dar nu se leaga la cap.

ca ala care m-a externat cand aveam contractii de travaliu de nu stiam de mine...si multi altii de acolo. si probabil de peste tot.

ce m-a uimit cel mai tare a fost ca pentru ginecologi, in spital suntem doar niste animale care fata. nu au pic de interes, pic de atentie si de compasiune.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput