Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

ziua buna, fetele!

pe mine ma doare doar noada si oasele bazinului (alea de langa noada), de simt ca mor! mai ales cand stau intinsa, ca nu ma mai pot ridica.

m-am lamurit cum e cu hainutele, oricum eram hotarata sa iau numai lucrusoare subtiri, de vara. restu, pe parcurs.

aseara, sotu s-a gandit sa ma scoata in lume. m-a sunat pe la 5 ca sa ne vedem la 6 la stefan cel mare, ca are o surpriza. m-am emotionat toata si m-am dus. ei bine, unde credeti ca m-a dus? a? aveti dreptu la 3 incercari!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi tu esti la faza la care atunci cand scapi suzeta pe jos, sufli un pic in ea si o dai copilului. La al patrulea ied, o sa lasi cainele sa o linga . Ca la primul iei suzeta, o sterilizezi, la al doilea o speli cu apa calduta...
Nu stiu de ce se vad pozele greu, cred ca e problema de net, ca yahoo le face el mai mici.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Olgutza dureri de noada am si eu si le spuneam azi fetelor ca parca este si un pic umflata zona, parca am o pernuta mica mica in dreptul noadei!
Deci unde ai fost? In parcu Circului?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, cam tot asa ma simt si eu: cand am cate o saptamana buna, ma tot gandesc sa ma intorc la servici. Cand lucrurile scartaie, imi spun ca e mai bine sa stau acasa. Acum sunt intr-o perioada in care tare as vrea sa ma duc la munca! Pana pe 15 mai am medical, dupa aceea oricum se complica lucrurile.

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by jadi
Deci unde ai fost? In parcu Circului?

niet!
inca doo!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

AAAAAAAAAA, si inca ceva.
In cazul in care sunteti in cautari de carucior. Ieri mi-am luat de la Chicco unul ffffff frumos (de la 0-36 luni) cu scaun de masina inclus la 8,5 mil. Era la oferta. Mi s-a parut super OK tinand cont de faptul ca mai aveau unul la 13 mil si unul la 18 mil fara sa vad o prea mare diferenta a utilitatii intre ele si doar ca si design (cele la 13 si 18 sunt cu landou din plastic ca o cadita iar cel luat de mine este din ....panza groasa cred).

Dana S30 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Legat de a intra sau nu inca in concediu de sarcina si eu oscilez. M-am saturat sa ma tot duc pe la doctori sa-mi iau concd medical insa ma gandesc ca poate nu o fi tocmai un zvon aiurea cu revenirea la plata a 85% din sal pe perioada concediului de crestere copil. Si mi-e ca pentru o luna nu o sa beneficiez de asta.... Vise.
Ati mai auzit ceva legat de acest subiect????? Poate avem vreo graviduta la guvern.

Nu stiu nimic despre zvonul asta, daca zvon o fi! Despre ce e vorba, mai exact?

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor am si eu o intrebare: voua vi se umfla picioarele? ca mie de vreo cateva zile mi se fac ca neste painici jos la glezna. si le si simt fff grele. exista vreun leac miraculos pt asta? macar sa mai atenuez un pic........
in alta ordine de idei, intreba cineva de Andra. e bine, acasa , cu tensiunea mika-mika! am vorbit cu ea si era ok. probabil de saptamana viitoare va avea si computer ..............va pup si sanatate maxima!

+26 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lavinia, burtica ta nu e asa de mare, kg in plus nu prea se vad, bebelina mai are de stat la caldurica, asa ca inarmeaza-te cu rabdare .
Si eu ma simt ca un casalot, mai ales cand ma intorc de pe o parte pe alta si noaptea mi-e greu sa-mi gasesc o pozitie comoda, plus arsurile, etc.
Nu vreau sa va sperii, dar acum e inca bine; va fi din ce in ce mai dificil in ultimele sapt de sarcina, nu pt toata lumea bineinteles, dar multe din noi vom avea arsuri, dificultate de respirat, dureri de oase si tendoane ca sa nu mai zic de vizitele din ce in ce mai dese la toaleta. Insa in timpul acesta bebe creste si se pregateste pt marea intalneala .

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

olguttza : la o mare , mareeeeeeeeeee inghetata

Mergi la inceput