Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
liadorian spune:
quote:
Originally posted by otim
Buna dimineata va spunem si noi azi
Lia ne sustinem reciproc , noi la 17.30 la gine , tu ???
Otiliainceput 27+
Laurentiu
Eu sunt ultima programare de pe lista, la 19.30. Cred ca ne prinde ora 9 acolo.

Lia
S28
Miruna Demetra
Ashera spune:
Buna dimineatza :-) azi nu lucram si am lenevit mai mult in pat :). Am avut "pofta" de un frape pe o terasa, dar din pacate vremea din Timisoara nu ne prea ajuta, asa ca o sa ma multumesc cu un capucino acasa.
25+
Christian
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!!
Am vazut pozele lui Jadi si Andutzy aveti amandoua niste baietei model
...
Eu am cumparat deja niste lucrusoare dar pana la 3 luni, oricum de fiecare data cand intru intr-un magazin ma tenteaza ceva
... Pe mine ma innebunesc parintii, de ce nu i-am cumparat botosei si caciulite mai multe...I-am intrebat daca ei in iulie poarta caciula??? Din septembrie, o sa am timp sa-i cumpar.
Intrebarea mea : pompa de san trebuie sa o luam de acum, sa fie acolo sau doar daca avem nevoie???
SI am mai citit despre galactogil, ar trebui cumparat dinainte sau se ia doar in cazul in care ai lapte putin???
Azi merg la dra de familie pentru concediul pe mai.
Va pup
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
32+
Doru Andrei
lorinaoo1 spune:
Aylin 
si la mine se intampla la fel, parca dau tatarii cand ii pun pe burtica muzica pt copii
Mai stii, poate ii place si ea danseaza acolo
Si la mancare face la fel ![]()
Gabiarama imi pare rau ca nu ne-am intalnit gravi, dar ne intalnim sigur cu piticii la plimbare
Iti tinem pumnii in jurul datei de 20 
Oaana eu una nu stiu niciun orl-ist si inca nu stim cand se organizeaza targul de oale, stiam ca e undeva in jurul datei de 15, acum depinde de organizatori.
Nici eu nu am cumparat inca hainute pt cupil, dar nasa deja planuieste o sedinta de shopping la care sunt invitata sa-mi dau cu parerea si voi cumpara si eu ce zice Anya ca trebuie ![]()
Ioana daca ai fi in Iasi, am merge impreuna, ca si eu vreau un nou look, na ![]()
Andutzy arati f bine si bebelul tau cel mare e o dulceata 
Alina.a tinem pumnii sa vii cu vesti bune-bune 

Anto 

muuuulti ca sa te simti mai bine de acu incolo 
Lia, Otim si pe voi va asteptam cu vesti bune de la nenea dr 

Bebelina mea cred ca s einvarte in cerc pe la mine prin burtica, e o impresie de-a mea, dar cu piciorusele tot sub coaste ma impunge acum
Mai misto e cand scoate poponetul pe la buric 
Mai fetelor nu stiu cum e la voi, dar eu vreau sa nasc ca ma simt deja greoaie (ma ridic de pe fotoliu cu burta inainte, nu ca as avea burta prea mare, dar atarna in jos tare), uufffff
Cred ca puteti vedea in ultima poza de la burtica cum cade (scuzati cacofonia
).
A, si sa va spun ce mi-a adus nasa de cununie din Belgia: o papusica de portelan ff draguta, dotata si cu gaurica unde trebuie 
, deh sunt cam puerila azi, dar ma iertati voi, nu-i asa
?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
Ioana75 spune:
Neata!
Anto
, n-am mai auzit de brunch, dar tocmai ma pregatesc sa mai iau unul, ca pulpe de pui la micul dejun clasic nu cred ca se poate
.
Ashera, felicitari pentru
.
Camelia, bine ai revenit
Ciudat ca ai disparut de pe lista ...
Am fost la coafor, dar n-am avut curaj sa fac nimic deosebit, aceleasi suvite blonde pe care le tot fac de 10 ani. Poate dupa ce nasc ma loveste curajul de o culoare noua
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Ashera, felicitari pentru Christian! Cum spuneam, e timp pentru cumparaturi. eu una chiar nu-mi fac probleme in privinta ata.
Lavinia, si eu ma simt greoaie si stangace de tot in ultima vreme. Mai ales seara, cand ma ajunge si oboseala, parca as fi o balenutza esuata. In fine... La nascut nu ma inghesui, ca mai are de crescut bebelina asta cuminte a lu' mami! 
Ca tot veni vorba de concedii pe luna mai. Revin cu o dilema mai veche. Cate zile de concediu sa-mi las dupa DPN, in cazul in care imi iau prenatalul? Stiu ca 42 sunt obligatorii, dar de unde stiu eu sigur ca Miruna are bagajul facut exact la termen si se prezinta cuminte la maternitate? Cam ce "marja de eroare" ar fi rezonabila? (Na cam m-am intors la varsta intrebarilor!
)
Lia
S28
Miruna Demetra
Ashera spune:
Tinem pumnii ptr fetele care merg la dr azi si le asteptam cu noutati despre bb :). In ziua de eco, dupa ce il vad pe bb, sunt asa de fericita :) si nu mai conteaza nimic ! Sunt convinsa ca asa simtiti si voi. :-). In legatura cu concediu, e recomandat sa intri in prenatal cam la 7 luni jumate, dar nu te obliga nimeni sa il iei atunci, daca tu mai poti sa mergi la lucru :-)
25+
Christian
Ioana75 spune:
Lia, din cite am citit eu pe net, daca bebe nu se naste pina la 42s, se induce nasterea; deci o marja de 14 zile peste cele 42 obligatorii cred ca e suficient. Cel mai sigur il intrebi pe dr tau cum procedeaza el daca bebe nu se naste pina la 42s.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ashera spune:
Lia, si daca vrei sa iti calculezi "marja de eroare" (ce ciudat suna), mai mult de 42 saptamani nu va sta bb in burtika :-), nu ? Calculeaza de la DNP-ul tau 15 zile (posibila intarziere) + 42 zile (obigatia din postnatal). Si mai bine iti mai bagi un medical normal de 2 saptamani inainte de prenatal :-). Pai nu :) ? Si iei si bani mai multi :)
25+
Christian
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Lia, si daca vrei sa iti calculezi "marja de eroare" (ce ciudat suna), mai mult de 42 saptamani nu va sta bb in burtika :-), nu ? Calculeaza de la DNP-ul tau 15 zile (posibila intarziere) + 42 zile (obigatia din postnatal). Si mai bine iti mai bagi un medical normal de 2 saptamani inainte de prenatal :-). Pai nu :) ? Si iei si bani mai multi :)25+
Christian
Pai cam asta e problema mea, pe 28 mai termin cele 90 de zile de medical pe care le pot lua. Dupa aceea ma gandeam sa intru in prenatal, ca sa nu mai prelungesc medicalul prin "vizita" la comisie. Vedem noi cum facem... Oricum am retinut: 14 zile mi se pare si mie rezonabil.
Lia
S28
Miruna Demetra