Oooff, Crinutz, draga mea...avind in vedere necazul prin care ai trecut tu, consumul emotional, supararea, crezi ca astea nu lasa urme?
La tine e mult prea proaspat totul...Dar cu putin ajutor psihiatric sau psihologic sau, de ce nu si al acupuncturii cei fi mult mai bine.
Te pup si iti doresc sa nu mai ai parte in viata ta de asemenea suferinte!
Theiuta
poze cu Nicolas
Multumesc Theiuta ! Asa e, am avut partein ultimii ani de multe suferinte si cu siguranta au lasat urme. Insa mi-e teama de boli mai mult decat oricand pt ca am vazut ce inseamna suferinta si mai ales suferinta celor din jur. Nu pot sa exclud inca existenta unei afectiuni si sa pun totul doar pe seama stressului si supararii. O sa mai fac cateva analize si investigatii. Poate totusi gasesc un medic care sa imi spuna clar ce am.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
Am inceput acupuntura.Mi a bagat 20 de ace(cred) mana, brate, picioare,coloana, am stat 20-30 de min intinsa si gata.Unele ace le am simtit(de acolo a iesit un pic de sange cand le a scos, e normal oare?).Nu este sfarsitul lumi si nu doare rau.Deocamdata nu simt nimic, tot rupta de oboseala sunt
Miine alta sedinta.
Crinutz fa si RMN ul sa te linisteti tu.Multa sanatate si liniste iti doresc
Va tin la curent cu rezultatele.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)