Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

desi nu l/am votat pe dl base acum stau si ma intreb...eu cu cine votez, ca sa ma ierte cel de sus dar, presedinti ca vadim,becali , ...mai bine nuuuuuuuuuuuuuuu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

capcaunu barbat adevarat!

deci please,cand dati nume de-astea puneti si link catre poza.

multumesc pt intelegere:-D

[/quote]
Deci capcaune, la cererea cititorilor, baga poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

deci daca nu-l vreti pe Base, dar nici pe Vadim, Becali etc..atunci poatewww.7plus.ro/?arhiva=17/04/2007&id=21425" target="_blank">.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

sa va dau un banc ultimu' racnet si cu morala de pe supereva:

Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.
S: - Frate, am scapat de toate problemele!
I: - Da' ce-ai facut, ma?
S: - Mi-am luat un elefant, frate!
I: - Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde...
S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele. Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea... stii ca e obsedata cu gradina de flori. N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare. Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.
I: - Da' cat ai dat, ma, pe el?
S: - 100.000 de euro, da' face toti banii...
I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie?
S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare.
I: - Hai ma ca-ti dau 150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!
S: - Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?
I: - Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele.
S: - Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul, daca vrei, da' ai de asteptat un an.
I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu', suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri...!
S: - Bine, ma, hai. Da' sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru.

Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari...
I: - Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta!
S: - De ce, ma?
I: - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii... S-a suit cu fundu' pe masini, mi le-a strivit. Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, s-a c_ _ pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega. Copiii... nu-i haleste, dar ii bate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat!
S: - Bai, Itic, tu ai o problema!
I: - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine.
S: - Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala!

si voi care sunteti pro-basescu ziceti ca uda gradina, are grija de copii si spala masinile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by dearChris

deci daca nu-l vreti pe Base, dar nici pe Vadim, Becali etc..atunci poatewww.7plus.ro/?arhiva=17/04/2007&id=21425" target="_blank">.......

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Acum intre Dan Iosif si Udrea pe care o preferati?

editez....fosti consilieri prezidentiali...

Zau daca nu o prefer pe Udrea! Pe Dan Iosif il stim toti cei care provenim din Guirgiu!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

Udrea e "data", ca e cocosh sau nu cu parcarile lui ..., o ia si Dan Iosif , de ce nu . cine se aseamana se aduna

toata mahalauua s-a strans acolo , pa , va pup si sanatate

udrea un fel de anna nicole smith in varianta romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, eu sunt in acest moment anti-basescu, o sa merg la referendum si o sa votez pentru demiterea lui Basescu - si asta ca o consecinta a tuturor lucrurilor si faptelor intimplate de cind basescu a fost instalat presedinte si care au directa (sau indirecta) legatura cu domnia-sa.

Nu pot raspunde la intrebarea cine va veni in locul sau - respectiv pe cine o sa votez la viitoarele alegerei daca acestea vor avea loc - astept sa vad mai intii candidatii...

Cit despre parlamentari - si cred ca nu ma insel - cea mai mare parte dintre ei nu se afla la primul mandat - de ce nu v-ati revoltat impotriva lor in atitia ani cind i-ati vazut la TV (sau nu, ca doar absentau) dormind, vorbind prostii sau votind dublu??? De ce nu a reactionat opinia publica pina acum? Sau pina acum nu erau cei 322 de hoti?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by maria2007

,

udrea un fel de anna nicole smith in varianta romaneasca

Sincer, tu chiar vezi o legatura intre ele? Daca da, incearca sa dezvolti un pic.

Pupiuall

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by cait

pai sa nu-mi spuneti ca Becali candideaza din nou.Deci circul continua..Ma intreb asa pentru cati ani oare?

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

cum nu, acum??? cand il dau sondajele pe locul doi in coada lui base?
Daca poporul roman e atat de prost incat sa voteze pe becali eu ii doresc din suflet sa prinda nu unul ci DOUA mandate. Dupa 10 ani de becalizare turma de romani nu ar mai avea motive sa se planga de nimic...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput